.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: تخصصی ترین بررسی گوشی 5800 Xpress Music از شركت نوكيا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    889
    4,469 سپاس از782 پست

و حالا چند كلمه درباره خود گوشي . اين گوشي نوجوان پسند ، مونث پسند و مجموعه اي از

راههاي ديگر ناميده شده است . اما هيچكس سعي در پنهان كردن اين حقيقت ندارد كه اين طرح

هدفش ابتدا مخاطبان جوانتر است . اگر چه افراد بالاي سي سال هم مي توانند با 5800 راضي و

خرسند باشند كساني كه به دنبال نوآوري و ابداعات هستند با طراحي ساده گرا و محافظه كارانه

نوكيا 5800 راضي نخواهند شد . و در سوي ديگر مردمي كه ميل به تاچ اسكرين ندارند 5800 را

مسير خوبي براي رفتن به اين راه نمي دانند . به اين ترتيب نوكيا با ريسك سقوط اسمارت فون

هاي خود رو برو نخواهد شد و آنها را قرباني 5800 نخواهد كرد .

بطوريكه گفته شده است ، موقعيت يابي 5800 نبايد بقدري سخت باشد كه فقط يك دانشمند

موشكي بتواند سر از آن در بياورد بلكه به سادگي يك گوشي پر قابليت با تمركز روي قابليت هاي

موسيقايي است . علاوه بر اين شما هيچ گوشي ديگري را نخواهيد يافت كه نسبت قيمت و

كيفيت را رعايت كرده باشد . گوشي هاي داراي ويندوز موبايل اصلاً در زمينه مالتي مديا جوابگو

نيستند . پس تنها راه موجود اپل آيفون است ونوكيا 5800 اين موضوع را مشخص مي كند كه

قيمت Apple iphone 3G بايد در حدود 350-300 دلار بدون سوبسيد باشد . خلاصه اينكه تا دسامبر

بايد صبر كنيم و ببينيم كه آيا سياستهاي قيمت گذاري اپل در مقابل آخرين عرضه نوكيا تغيير

خواهد كرد يا نه؟

Click here to enlarge

دوباره بايد ياد آور بشوم كه 5800 اولين گام نوكيا دراين زمينه است و ما بزرودي شاهد مدلهاي

بيشتري خواهيم بود . نوكيا واقعاً بر خواسته تا اين عقيده غلط كه گوشي هاي تاچ اسكرين

هميشه بايد گران قيمت باشند را ريشه كن كند . آنها مي دانند كه چه سود بزرگي در انتظارشان

است . و قيمت هاي بالا بي ربط هستند . و به نظر مي رسد كه دارند خوب عمل مي كنند ، با در

نظر گرفتن اينكه عرضه اين گوشي حرف و حديث هاي زيادي بهمراه داشته است
    Click here to enlarge

گفتم:خدايا از همه دلگيرم. گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من تو ام تو من

2. نمایش تمام تشکر های bardia در این پست:

KIAN FAR (21st June 2009)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع