.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: تخصصی ترین بررسی گوشی 5800 Xpress Music از شركت نوكيا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    889
    4,469 سپاس از782 پست

صفحه نمايش

يكي از نقاط قوت اين گوشي صفحه نمايش آن است كه با يك لايه پلاستيكي قوي پوشش داده

شده است . اما اين پوشش بطور عميق در گوشي فرو نرفته است و شما مي توانيد گوشي را هر

طور كه دوست داريد دستتان بگيريد ( با دست يا با قلم يا با مضراب)با داشتن صفحه نمايش 3.2

اينچ، نسبت تصوير 16:9، 16 ميليون رنگ پيكسل رزو لوشن 360× 640 ، صفحه نمايش نوكيا

5800 يك اعجاز واقعي است .

Click here to enlarge

در اين زمينه نزديك ترين رقيب 5800، Apple iphone 3G است با 5/3 اينج صفحه نمايش و رزولوشن 480×320 است . اگر چه در زمينه كيفيت تصوير در برابر 5800 حرفي براي گفتن ندارد !

زيرا صفحه بزرگتر نمي تواند كمبود رزولوشن را جبران كند.(با وجود اينكه صفحه نمايش آيفون

حدود 20 درصد روشنايي بيشتري دارد ) اما در سوي ديگر اين دو گوشي از تمامي گوشي هاي 2

/6 -2 اينچي كه صفحه نمايش QVGA دارند بهتر هستند و حتي آنها قادر به رقابت با اين دو

نيستند .

غير از 5800 فقط يك گوشي ديگر خواهد بود كه چنين صفحه نمايشي داشته باشد . اين گوشي

HTC Touch hp است كه 8/3 اينچ بزرگي صفحه نمايش و پيكسل رزو لوشن آن 800×480 است .

اما از آنجايي كه اين گوشي حداقل با قيمتي 3برابر 5800 تك فروشي مي شود ، مقايسه اين دو

چندان جالب به نظر نمي رسد .

صفحه نمايش 5800 به هر طرفي كه چرخانده شود به همان سمت مي چرخد. در كل در اين زمينه

فرقي HTC Diamond يا آيفون ندارد .

نمايشگر گوشي واقعاً زير نور آفتاب بسيار خواناست . اگر چه ممكن است شما دچار برخي

مشكلات جزئي در خواندن شويد . اما هيچ مشكل بزرگي بر سر راه شما نخواهد بود – آيفون هم

دقيقاً چنين مشكلاتي را دارد . شما بعد از خواندن تقريباً 13 خط دچار مشكل خواندن مي

شويد . در كل صفحه نمايش 5800 براي ديدن عكس و فيلم و گشت زني در ليست هاي طولاني

عالي است .

صفحه نمايش 5800 در مقايسه با Nokia N85-عكسهاي پايين و سمت چپ مربوط به 5800 هستند.

Click here to enlarge
    ]

Click here to enlarge

Click here to enlarge

صفحه نمايش 5800 در مقابل آيفون

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge

Click here to enlarge
    Click here to enlarge

گفتم:خدايا از همه دلگيرم. گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من تو ام تو من

2. نمایش تمام تشکر های bardia در این پست:

KIAN FAR (21st June 2009)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع