سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: تخصصی ترین بررسی گوشی 5800 Xpress Music از شركت نوكيا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست تالار رسیور bardia آواتار ها
    تشکر ها
    889
    4,469 سپاس از782 پست

اكوالايزرها:

وقتي اكوالايزرها تغيير مي كنند تجربه ي موسيقي به طرز قابل توجهي نيز عوض مي شود .

تمامي 16 اكوالايزرها پيش فرض داراي باند هستند و شما مي توانيد آن را ويرايش كنيد يا به

حالت اوليه برگردانيد . اين ليست شامل اين اجزا است . بوستر كلاسيك ، جاز،پاپ و راك در

قسمت SETTING S0UND شما مي توانيد تعادل صدا و پهناوري استريو و بلندي را تنظيم كنيد .

Click here to enlarge

Click here to enlarge

نرم افزار پخش موسيقي قابليت پخش تراك را به صورت تصادفي نيز دارد . و وقتي كه صفحه آماده

به كار فعال است به تراك در حال پخش به صورت زير نويس ديده مي شود ، با اجراي منو

موسيقي شما به تمام آهنگ ها، ليستهاي پخش آلبوم ها و سبك ها و آهنگساز ها و

دسترسي خواهد داشت . پايگاه موسيقي شما به صورت اتوماتيك بعد از هر ارتباط موفق با

كامپيوتر آپديت مي شود البته اگر شما يك مموري كارد كه از قبل بر روي آن آهنگ داشته ايد وارد

كنيد پايگاه آپديت نخواهند شد .

ولي در برابر قابليت ها ديگر گوشي ،‌قابليت پايگاه موسيقي گوشي هيچ است .

پادكست:
    پادكست ها اكنون ملحق به پخش موسيقي شده اند در حالي كه قبلاً بعنوان يك برنامه مجزا بود شما مي توانيد هم از طريق پايگاه موسيقي و هم از طريق برنامه اجراي پادكت به پايگاه پادكست ،كاتالوگ پادكست و جستجو و تنظيمات برويد شما همچنين پادكست هاي آپلود شده اي كه مشترك شده ايد را مي توانيد انتخاب كنيد . در مجمواين نرم افزار يك ميانبر خوب است و بعضي وقت ها كاربرد دارد .

Click here to enlarge Click here to enlarge

فروشگاه موسيقي

فروشگاه موسيقي كه به شما اجازه دسترسي به فروشگاه موسيقي نوكيا را مي دهد تا آهنگ ها و آلبوم هاي مورد علاقه ي خود را دانلود و در گوشي خود ذخيره كنيد.

Click here to enlarge

راديوFM:
    نوكيا5800 مجهز به يك نرم افزار راديويي استاندارد است كه در اولين اجرا از شما مي خواهد

منطقه اي را كه ساكن هستيد انتخاب كنيد (اين گزينه فركانسها را تحت تاثير قرار مي دهد شما

آن را بعدا هم ميتوانيد تنظيم كنيد) از جمله امكانات آن مي توان به RDS و كانال يابي اتوماتيك و

همچنين بعضي از جلوه هاي ديداري اشاره كرد .

گفتم:خدايا از همه دلگيرم. گفت:حتي من؟ گفتم:خدايا دلم را ربودند! گفت:پيش از من؟ گفتم:خدايا چقدر دوري؟ گفت:تو يا من؟ گفتم:خدايا تنهاترينم! گفت:پس من؟ گفتم:خدايا کمک خواستم. گفت:از غير من؟ گفتم:خدايا دوستت دارم. گفت:بيش از من؟ گفتم:خدايا انقدر نگو من! گفت:من تو ام تو من

2. 3کاربر از bardia بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (10th March 2012),KIAN FAR (21st June 2009),kr@l k@mel (13th March 2012)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع