این موردی که شما میگین درست از روی کد عیب یابی شود ولی این مورد در مرد دستگاه های ایرانی صدق می کنه دلیل هم بر می گرده به ترجمه ناقص کد های خطا ولی اگر با دستگاه اصلی عیب یابی شود دیگر به این موارد بر نمی خوریدمن در این مورد ماشین تمام سیمها را به دریچه لحیم کردم و 6 تا سیمو تا ایسیو عوض کردم از سیم و سوکت نیست ضمنا این ایراد با کدهای مختلفه مثلا امروز یه 206 دیگه بود که دقیقا همین حالت رو داشت با کد p0121 و 1153 که با بررسی سوکت متوجه شدم یکی از پایه ها بر اثر شتشوی سولفاته کرده و با تمیز کردن مشکل حل شد دوستان کدهای خطا را جداگانه بررسی کنیم یعنی فقط به حالت نوشتارسی کد بسنده نکنیم . چون مطمئنا هر کدی مربوط به یه قسمت میباشد.ممکنه هر دو را بنویسه سنسور دریچه گاز یا موتور ولی کدهاش با هم فرق بکنه.اگه بتونیم از روی کد عیب یابی کنیم زودتر به نتیچه میرسیم
---------------------------------------------------------------------------------------------
- میان اینهمه "نامردی" باید شیطان را تحسین کرد که "دروغ" نگفت ...
جهنم را به جان خرید، اما "تظاهر" به دوست داشتن آدم نکرد
damavandi (18th July 2013),ebi n1 (18th July 2013),farhad1904 (18th July 2013),pps2011 (20th July 2013),sajadnasirpor (20th July 2013),حميد ذوالعلا (18th July 2013)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)