نوشته اصلی توسط
saeid23
با سلام به استاد عزیزم اقای گلستان.قصد خرید دستگاهای همت زاده رو دارم .راستیتش من دستگاه ایگو _ تبدیل و پروگرامر اقای همت زاده رو میخوام خریداری کنم که هم تو عیب یابی خودرو استفاده کنم و هم تو تعمیرات ایسیو.ایا نیاز حتما برای عیب یابی خودرو از دستگاه کا دیاگ استفاده کنم . با دستگاه مولتی پلکس کاتل نمیشه عیب یابی کردد.چون شنیدم دستگاه ایکو تو عیب یابی زیاد خوب نیست.و خطا رو به صورت کد میندازه.ازتون خواهش میکنم به صورت گویا وکامل توضیح دهید با تشکر
درود :
دوست عزیز ،آیکودیاگ همت زاده فقط خودروهای ایرانخودرو را تست میکند علاوه بر آن تست گاز omvl,kia500,lc01,lc02, prinse,landirenzo را داراست .
در اصل با خرید فول پکیج mux ، آیکو به عنوان اشانتیون ارائه میگردد. از ایسیو تولز آن که به ایکو وصل میشود جهت فلش و دانلود و تبدیل استفاده میشود . از پروگرامر که آن هم به ایتر*** ایکو وصل میشود جهت پروگرام ایپرام ، فلش و غیره بدون خارج کردن قطعه روی مدار انجام میگیرد . ایکو با نرم افزار tnm نیز سازگار میباشد و به تازگی قابلیت تغییر و اصلاح کیلومتر نیز ممکن شده است .
و اما کادیاگ در اصل یک مولتی دیاگ میباشد که فعلا تمام قسمت خودروهای ایرانخودرو و سایپا ، زامیاد ، ون دلیکا ، زانتیا را ساپورت کرده و قابلیت ارتقا و اضافه شدن دیگر خودرو ها را دارد . بنده از آیکو بیشتر در جهت فلش و دانلود و تبدیل استفاده میکنم و تست گاز را نیز با آن انجام میدهم در کل دستگاه های همت زاده از کیفیت خوب و پشتیبانی رضایت بخش برخوردار است . جهت تهیه پکیج ها پیام دهید . آیکو فول جهت فروش موجود و آماده ارسال میباشد .