حالا وقتشه که بریم سراغ گوشی موبایلمون و مرحله آخر آپ دیت گوشیمون
قبل از هرچیز یک بک آپ از اطلاعات مهم گوشیتون مثلاً دفترچه تلفن و یادداشت ها و عکس و فیلم و موسیقی و مسیج در فون مموری گوشیتون بگیرید ..چون قراره ما در اینجا با این روش آپ دیت کردن ، یه جورائی گوشیتون رو هم فلش کنیم
اول از همه موبایلتون رو فول شارژ کنید و اگر باتریتون مشکل داره و گاهی اوقات زود شارژ خالی میکنه ، اونو به شارژر وصل کنید ...
سیمکارت و مموری کارتتون رو در بیارید
گوشیتون رو روشن کنید
حالا بوسیله کابل گوشی به پورت USB کامپیوترتون وصل کنید و از گزینه PC Suite استفاده کنید برای اتصال در گوشیتون
خوب...
اول از همه فایل های آپ دیت دانلود شده توسط نرم افزار NAVIFIRM ( اگر این فایل هارو کسی براتون در اینترنت آپلود کرده و حالت فشره هستش باید اونها رو از حالت فشرده خارج کنید ) رو بریزید در مسیر زیر :
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588
حالا چرا درایو C کامپیوتر ؟
چون ، من فونیکس رو بر روی درایو C کامپیوترم نصب کردم و اگر شما در جای دیگری و درایو دیگری نصبش کردید این رو باید تغییر بدید به اسم همون درایو کامپیوترتون
حالا چرا RM-588
چون گوشی مورد نظرم 5230 هستش و. RM اون RM-588 که بر اساس مدل و RM گوشیتون باید اسم این فایل آخری ، آدرس بالا رو ، که با دست های نازنین خودتون درستش میکنید ، تغییر بدید ...
بنابراین در کامپیوترم همچی شکلی خواهید دید ...به آدرس دقت کنید لطفاً در شکل زیر :
خوب...
حالا در فونیکس باید برید و File رو زده و Scan Product رو بزنید تا نرم افزار فونیکس بتونه گوشیتون رو بشناسه ..پس میشه اینطوری :
بعد از چند ثانیه شکلی مثل زیر رو میبینید ( به فلش های قرمز توجه کنید )
همونطور که مشاهده میکنیدOperating mode ما شده Normal در قسمت بالائی فونیکس و در انتهای فونیکس هم RM گوشیمون ( برای 5230 من همون RM-588 هستش ) و ورژن نرم افزاری گوشی ( فیرمور حال حاضر گوشیم 20.4.018 بود ) ) و تاریخ ارائه این آپ دیت ( 07-03-13 ) دیده میشه و در گوشه سمت راست و پائینی فونیکس هم آیکون اتصال درست گوشی به پورت USB کامپیوتر و بالطبع فونیکس رو خواهید دید
حالا....
باید در فونیکس Flashing رو زده و از بین گزینه ها Firmware Update رو انتخاب کنید ..اینطوری :
با تصویر زیر مواجه میشید ...
در تصویر بالائی باید در قسمت Product information به ردیف پروداکت کد برید آیکون منوی آبشاری رو زده تا پروداکت کد فایل های آپ دیت خودتون رو که از قبل در آدرس زیر ریختید رو ببینید
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-588
پس این شکل رو میبینید ...
با توجه به اینکه فایل های آپ دیتی که من از طریق نرم افزار NAVIFIRM دانلود کردم دارای پروداکت کد 0536082 و زبان فارسی ( IRAN ) هستش ما فقط یک پروداکت کد در اینجا میبینیم و اگر شما فایل های آپ دیتی داشته باشید که چندین پروداکت کد و زبان رو ساپورت کنه، اونوقت در اینجا انواع و اقسام پروداکت کد هارو خواهید دید و میتونید یکی از اون پروداکت کد هارو که زبان فارسی رو داره انتخاب کنید ..من که فقط همین پروداکت کد رو دارم و در نتیجه همین رو کلیک کرده و بعد از انتخا اون Ok رو میزنم
همینجا یه پرانتز باز کنم و بگم که اگه گوشیتون دارای پروداکت کد فارسی باشه این نرم افزار قدرتند فونیکس در موردی که فایل های آپ دیت چندین و چند زبان رو ساپورت کنه و الی الخصوص فارسی رو...میتونه پروداکت کد فارسی گوشیتون رو تشخیص بده و بر اساس اون خودش میاد و نرم افزار و زبان فارسی موجود در پک نرم افزاری آپ دیت رو بر روی گوشیتون میریزه بصورت خود بخود .
خوب...
حالا با تمامی این تفاضیل ..میرسیم به شکل زیر :
همونطور که در تصویر بالائی میبینید ، پروداکت کد فارسی ( IRAN ) برای آپ دیت گوشی من انتخاب شده در فونیکس و خیالم راحته که زبان فارسی رو داره گوشیم و حالا در این مرحله باید آماده شیم برای آپ دیت گوشیم از ورژن 10 به 31 و اون هم با ساپورت زبان فارسی ...( به فلش های قرمز توجه کنید در تصویر زیر )
در اینجا و درواقع در تصویر بالائی فقط کافیه دگمه Refurbish رو بزنید و بقیه آپ دیت رو بسپاریم به نرم افزار فونیکس و در عرض حدود 10 دقیقه عملیات فلش و آپ دیت گوشیتون تموم میشه و با دیدن شکل زیر در واقع آپ دیت با موفقیت به اتمام رسیده و باید اونو Ok کنید...
ببینید....
و گوشیتون بعد یه خاموش روشن شدن در انتها ..بالا میاد ( انشالله !!!!
) و میرید رو تنظیمات منطقه و تاریخ و ساعت و این چیزها...
امیدوارم این آموزش تصویری مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته باشه و از اون لذت برده و خسته نشده باشید