سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: فن لب تاپ dell

مشتری قدیمی setareh1 آواتار ها
    تشکر ها
    2,728
    676 سپاس از141 پست

پیش فرض فن لب تاپ dell

با سلام . من یک لب تاپ dell model inspiron 510m دارم میخوام بدونم آیا زمانی که لبتاپ را روشن میکنیم باید فن سی پی یو شروع به کار کند ؟ اشکال لبناپ من اینه که فایل صوتی یا تصویری که پخش میشه صوت آن هر از چند لحظه ای برای حدود یک تا دو ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه. ممنون از راهنمایی شما

2. 3کاربر از setareh1 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

Meisam-Alishahi (24th October 2013),mohaddess (15th October 2013),SALEH (15th October 2013)

مدیر ارشد تالار کامپیوتر و تعمیرات سخت افزاری نوت بوک Meisam-Alishahi آواتار ها
    تشکر ها
    2,361
    3,863 سپاس از559 پست

پیش فرض پاسخ : فن لب تاپ dell

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط setareh1 Click here to enlarge
    با سلام . من یک لب تاپ dell model inspiron 510m دارم میخوام بدونم آیا زمانی که لبتاپ را روشن میکنیم باید فن سی پی یو شروع به کار کند ؟ اشکال لبناپ من اینه که فایل صوتی یا تصویری که پخش میشه صوت آن هر از چند لحظه ای برای حدود یک تا دو ثانیه قطع میشه و دوباره وصل میشه. ممنون از راهنمایی شما
    هوالعليم

با سلام ، شما بر روي نوار Taskbar كليك راست نماييد و گزينه Task manager را انتخاب كرده و در سربرگ Performance در قسمت cpu usage وضعيت پردازش و عملكرد cpu را ملاحظه نماييد (دقت داشته باشيد كه تمامي برنامه هاي در حال اجرا بسته باشند ) اگر در حالت عادي و بدون هيچ پردازش خاصي بصورت ثابت بالاي 15% را نشان ميدهد سيستم شما الوده به تروجان يا ويروس ميباشد و اگر شما از آن دسته از كاربراني هستيد كه لپ تاپ روشن را بر روي فرش ، موكت ، پتو و... قرار ميدهيد ( يكي از علت هاي روشن شدن بي موقع فن است ) حتما دستگاه را به يك مركز معتبر جهت سرويس و خاك گيري ببريد تا وضعيت دستگاه شما بدتر نشود نرم افزار ArgusMonitor را از سايت هاي ايراني دانلود نماييد و اين برنامه درجه حرارت CPU و GPU و هارد ديسك را نشان ميدهد اگر در ابتداي روشن شدن دستگاه درجه حرارت CPU بالاي 60 درجه بود نشان از وجود پرز و گرد و خاك دارد.

موفق باشيد
    خانه سخت افزار نكا

اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران

WWW.NHH.IR

سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!

4. 3کاربر از Meisam-Alishahi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

blue sky (4th November 2013),davood arbabi (22nd November 2018),mohaddess (24th October 2013)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع