========================================
bijanmoradi (24th October 2013),ssdf (31st October 2013),yeknaz3 (27th October 2013)
عرض سلام و تبریک بمناسبت عیـــــــــد غدیر خم و قدردانی ازتخفیف اینجانب خسروی985 هزینه اشتراک vip را پرداخت نموده درساعت16.10دقیقه شماره
جهت اطلاع و فعال شدن عضویت اقدام فرماییبا تشکرفراوان
ویرایش توسط KIAN FAR : 15th July 2018 در ساعت 17:09
bijanmoradi (25th October 2013),KIAN FAR (25th October 2013),ssdf (31st October 2013),yeknaz3 (27th October 2013)
ویرایش توسط KIAN FAR : 15th July 2018 در ساعت 17:08
من گروه کاربری vip2هستم-چرا اجازه دسترسی به بخش کارت دی وی بی را ندارم-با تشکر لطفا بررسی نمایید
باسلام
مشخصات فیش واریزی رو خدمتتون ارسال کردم.فقط اگر امکان داره فورا فعال کنین چون یه فایل نیاز دارم که مشتری عجله داره.با سپاس بابک حسین بابائی
مبلغ : سيصد هزار ريال از حساب شماره: ********************** به نام : **************************** به حساب شماره : ************** به نام : ****************** به شرح : *********** واريز گرديد. مشترى گرامى، شناسه تراكنش انجام شده در "سيستم بانکداري اينترنتي" و در "سيستم متمركز" به ترتيب به شرح زير مىباشد :
شماره رسيد سيستم متمركز : )************* تاريخ و زمان : ٠٦/٠٨/١٣٩٢ , ١٢:١١:٢٨
ویرایش مدیریت کل
برادر چرا رعایت نمیکنید این چه وضعشه ؟چرا مشخصات واریز را در تاپیک و دید همه قرار دادید بعد اگه مشکلی برای اشتراک شما درست شد
نگید چرا.
کجا ما نوشتیم در تاپیک اعلام کنید؟
ویرایش توسط KIAN FAR : 29th October 2013 در ساعت 00:47
ssdf (31st October 2013)
باسلام مشخصات فیش واریزی با پیام خصوصی ارسال شده گروه vip1 باتشکر نام کاربری shahgullhaidary
KIAN FAR (4th November 2013)
babak.b (8th November 2013)
با سلام
من خرید آنلاین اکانت کردم ولی مشخصات اکانت برام ایمیل نشد!؟
ویرایش توسط KIAN FAR : 15th July 2018 در ساعت 17:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)