.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 223

موضوع: تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

مدیر ارشد تالار کامپیوتر و تعمیرات سخت افزاری نوت بوک

شغل و حرفه
    مدیر تالار تعمیرات فوق تخصصی نوت بوک ، لپ تاپ ، PC
    تشکر ها
    2,361
    3,862 سپاس از559 پست

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط ahmad66i Click here to enlarge
    سلام خدمت آقای عالیشاهی عزیز :
    1- عرض به حضور شما که مسیر مربوط به رجیستری را انجام دادم و مسیر عکس بعد از ریستارت شدن تغییر نکرد.
    2- من از آنتی ویروس **** smart security 4 استفاده میکنم و آپدیت هم است و من سیستم را با این آنتی ویروس چک کردم که ویروسی شناسایی نکرد.
    3- چنانچه صلاح میبینید آنتی ویروس عوض شود لطف کرده یک آنتی ویروس معرفی و در غیر اینصورت حقیر را رهنمایی بفرمایین.

با کمال تشکر.
    هوالعلیم
    با سلام ، وقتی که تغییرات در تم انجام میشه و بر میگرده به حالت اولش اما مسیر عکس هیچ تغییری نکرده شما در این بخش System Volume Information در پارتیشنی که ویندوز دارید دچار اشکال شده اید و این بخش شما آلوده به ویروس می باشد متاسفانه آنتی ویروس نود 32 در حالت پیش فرض قسمت مورد نظر را بصورت بسیار سطحی اسکن میکند شما باید در بخش تنظیمات نود 32 به آدرس computer scan - scan setup مراجعه کرده و تنظیمات را از حالت پیش فرض به حالت پیشرفته با انتخاب تمامی آیتم ها تغییر دهید البته باید در نظر داشته باشید که برنامه هایی که سیستم را ریستور میکند مانندdeep freeze که قبلا عرض کردم در سیستم شما نباشد و در صورت امکان بهتر است که ویندوز را تعویض کرده و بعد از نصب ویندوز و بالا آمدن صفحه دسکتاب بدون اینکه وارد my computer شوید آنتی ویروس را نصب کرده و آپدیت آن راهم نصب کنید و سپس سیستم را بطور کامل اسکن کنید قبل از اسکن تنظیمات نود فراموش نشود دوباره تاکید میکنم که مواظب باشید بعد از نصب ویندوز به my computer و یا هر قسمتی که به پارتیشن های هارد شما راه پیدا میکند وارد نشوید یک مثال ساده را عرض میکنم جهت پیشنهاد بنده برای تعویض ویندوز ، شما یک برگی را در نظر بگیرید وقتی که شته ها به آن حمله میکنند و برگ را میپوشانند در برگ ایجاد حفره و سوراخ میکنند شما با سم زدن به این برگ شته ها را از بین میبرید اما حفرهایی که شته ها در برگ بوجود می آورند همچنان وجود دارند در ویندوز هم بهمین صورت است شما وقتی که با آنتی ویروس ویروس زدایی میکنید البته که ویروس ها کاملا از بین میروند اما حفره های ایجاد شده در قسمت های مختلف ویندوز مانند قسمت System Volume Information , SYSTEM 32 ودیگر قسمت هایی حیاتی سیستم ترمیم نمی شود شما یا باید ویندوز را repair ویا تعویض نمایید .
    موفق باشید
    خانه سخت افزار نكا

اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران

WWW.NHH.IR

سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!

2. 6کاربر از Meisam-Alishahi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ahmad66i (25th October 2010),ARIYA (26th October 2010),KIAN FAR (25th October 2010),pal-electronic (25th October 2010),مهرپور (26th October 2010),حامد کیانمهر (26th October 2010)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع