.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 294

موضوع: تاپیک مخصوص پرسش و پاسخ مشکلات سیستم های حفاظتی خودرو (دزدگیر)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

علایق
    الکترونیک- الکترو مکانیک
    شغل و حرفه
    تعمیر کار لوازم برقی خانگی،نمایندگی تعمیرمحصولات AEG وEV
    تشکر ها
    16,075
    23,308 سپاس از4,903 پست

سجاد جان یه مسأله ذهن منو مشغول کرده .اینکه سیم کشی ماشین دست نخورده .وفقط با تعویض باطری این مشکل پیش امده!!

وقتی ماشین رو خاموش میکنم با بستن درب خاموش میشه وبعد از حدود 3 ثانیه اخرین بار رله عمل کرده وپشت امپر روشن شده وهمزمان صدای پمپ بنزین میادوبعد از 2 ثانیه پشت امپر خاموش شده و حالت رزرو فعال میشه که دیروز این عمل (پشت آمپر ) رانجام نمیشد.
    اان به یقین میدونم دزدگیر مشکلی نداره وهرچه هست مربوط به عمل کد دهی ریموت هستش .ببینید من مراحل رو میگم درسته ؟
    1- درب باز وسویچ باز
    2-بمدت 2 ثانیه دکمه I و II رو نگه میدار تاصدی ازیر امده وبعد ا حدود 1 ثانیه تک ازیر میزنه
    3-بلافصله دکمه IV رو 6 با میزنم( اگه تند تند بزنم بیغام نمیده ) به فاصله حدود 5/. ثانیه ومتناوب
    4- در این حالت باید بعد از حدود 10ثانیه یک الارم بیاد .که بلافاصله کلید I رو یک بار میزنم وبعداز چند ثانیه سویچ رو میبندم .

تذکر: ناگفته نماند در زدن 6 بار کلید IV مشکل دارم واینکه ایا باید بدون توجه به صدای الارم بعداز زدن هربار کلید عمل کنم یا نه باید صبر کنم بعداز هربار زدن وشیدن الارم دوباره کلید رو بزنم اخه تودفترچه توضیح داده شده که کل عملیات نباید بیشتر از 10 ثانیه زمان ببرد . درحالی که با زدن هر بار وشنیدن الارم بیشتر از 10 ثایه طول میکشد .شاید به این خاطر است که عملیات استارت درست انجام نمشه .

ممنون میشم توضیح بدید.

<<<< اعلام ادرس های جدید سایت>>>>
    <عضویت ویژه سایت با پرداخت آنلاین و فعال شدن آنی >

ONLY
    KIANSAT

نشان دوست نیکو آن است که خطای تو بپوشد و تو را پند دهد و رازت را آشکار نکند

2. 2کاربر از ASALAK بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

KIAN FAR (4th December 2013),sajadnasirpor  (1st December 2013)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع