درود
یک مشکل برای هارد من پیش آمده که توضیحات کامل را در زیر مینویسم :
هارد یک ترابایت ماکستور دارم که تا دیروز که کامپیوتر را خاموش کردم هیچ مشکلی نداشت
الان که کامپیوتر را روشن میکنم اگر سیمهای برق و ساتای هارد وصل باشد سیستم روی صفحه ای
که نام مادر برد را مینویسد حدود سی ثانیه مکس میکند و بعد میرود برای انتخاب ویندوز (ویندوز بر روی
هارد 160 گیگ نصب است و ربطی به این هارد ندارد) حال اگر گزینه ویندوز ایکس پی را انتخاب کنم ویندوز تا نصف
لود میشود و بعد یک پیغام با صفحه آبی مبنی بر اشکال در سخت افزار یا نرم افزار است ظاهر
میشود و بعد باید سیستم را ریست کرد و اگر گزینه ویندوز سون را انتخاب کنم ویندوز کاملا لود میشود
اما هارد را شناسایی نمیکند ! در کنترل پنل هم قسمت هاردور را برای اد کردن هارد جدید سرچ میزنم
اما هارد را شناسایی نمیکند ! اگر هارد را از سیستم جدا کنم و زمانی که ویندوز لود شد به سیستم وصل کنم
در ویندوز ایکس پی ویندوز هنگ میکند و با کشیدن فیش هارد سیستم رست میشود اما در ویندوز
سون
اتفاق خاصی نمیافتد وفقط هارد شناسایی نمیشود . حال از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهش میکنم
بنده را در رفع عیب یاری کنند چون اطلاعات مهم و شخصی داخلش دارم(در زمینه تعمییر هارد تجربه ای ندارم)
لازم به ذکر است صدای فعال شدن هارد زمان وصل کردن فیش برق میاد و برد زیر هارد نیز داغ نمیشود .
جای فیشهای برق و ساتا با هارد دیگر جا به جا کردم فرقی نکرد سیمها را نیز تعویض کردم فرقی نکرد
در ضمن هارد در ستاپ هم شناسایی نمیشود
با سپاس فراوان