نوشته اصلی توسط
ARIYA
درود
یک مشکل برای هارد من پیش آمده که توضیحات کامل را در زیر مینویسم :
هارد یک ترابایت ماکستور دارم که تا دیروز که کامپیوتر را خاموش کردم هیچ مشکلی نداشت
الان که کامپیوتر را روشن میکنم اگر سیمهای برق و ساتای هارد وصل باشد سیستم روی صفحه ای
که نام مادر برد را مینویسد حدود سی ثانیه مکس میکند و بعد میرود برای انتخاب ویندوز (ویندوز بر روی
هارد 160 گیگ نصب است و ربطی به این هارد ندارد) حال اگر گزینه ویندوز ایکس پی را انتخاب کنم ویندوز تا نصف
لود میشود و بعد یک پیغام با صفحه آبی مبنی بر اشکال در سخت افزار یا نرم افزار است ظاهر
میشود و بعد باید سیستم را ریست کرد و اگر گزینه ویندوز سون را انتخاب کنم ویندوز کاملا لود میشود
اما هارد را شناسایی نمیکند ! در کنترل پنل هم قسمت هاردور را برای اد کردن هارد جدید سرچ میزنم
اما هارد را شناسایی نمیکند ! اگر هارد را از سیستم جدا کنم و زمانی که ویندوز لود شد به سیستم وصل کنم
در ویندوز ایکس پی ویندوز هنگ میکند و با کشیدن فیش هارد سیستم رست میشود اما در ویندوز
سون
اتفاق خاصی نمیافتد وفقط هارد شناسایی نمیشود . حال از دوستانی که در این زمینه تجربه دارند خواهش میکنم
بنده را در رفع عیب یاری کنند چون اطلاعات مهم و شخصی داخلش دارم(در زمینه تعمییر هارد تجربه ای ندارم)
لازم به ذکر است صدای فعال شدن هارد زمان وصل کردن فیش برق میاد و برد زیر هارد نیز داغ نمیشود .
جای فیشهای برق و ساتا با هارد دیگر جا به جا کردم فرقی نکرد سیمها را نیز تعویض کردم فرقی نکرد
میخواستم قبل از اینکه خودم بررسیش کنم نظر دوستان را بدانم
با سپاس فراوان