.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: راهنمایی و کمک برای خریدledسونی-لطفا راهنماییم کنین

تشکر ها
    5,571
    5,327 سپاس از985 پست

پیش فرض راهنمایی و کمک برای خریدledسونی-لطفا راهنماییم کنین

سلام و عرض خسته نباشید خدمت همکاران عزیز.قصد خرید led برا خودم دارم و فقط میخوام سونی42اینچ بخرم.ملاک برا من کیفیت فوق العاده تصویر هستش.دوستان از بین مدل های42 اینچ کدوم یکی رو تایید میکنین؟ یه مدل هست42w670aبه نظر شما خوبه؟منظورم کیفیت تصویرش هست.تایید میکنین؟ممنون میشم راهنماییم کنین.مرسی

2. 4کاربر از bahram chobin بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

arazpjd (26th January 2014),Hasan Shabani (17th January 2014),M.Salehi  (16th January 2014),NPS2014 (16th January 2014)

علایق
    الکترونیک
    تشکر ها
    34,702
    38,767 سپاس از5,593 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی و کمک برای خریدledسونی-لطفا راهنماییم کنین

سلام دوست عزیز

آنچه را که عیان است چه حاجت به بیان است

Click here to enlarge

Click here to enlarge

اینم مشخصاتش

http://www.sony-asia.com/product/kdl-42w670a

بنده که خیلی ازش خوشم اومد

4. 6کاربر از M.Salehi بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

arazpjd (26th January 2014),bahram chobin (16th January 2014),Hasan Shabani (17th January 2014),KIAN FAR (16th January 2014),NPS2014 (16th January 2014),شهریار (16th January 2014)

تشکر ها
    5,571
    5,327 سپاس از985 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی و کمک برای خریدledسونی-لطفا راهنماییم کنین

سلام.از جناب آقای صالحی که منو تو انتخاب درست راهنمایی کردن سپاسگزارم.تو تمام عمرم تصویری به این کیفیت ندیم.تو هیچ برند یا مدلی.کیفیت صدا و تصویر فوق العاده بالا هستش. پیشنهاد میکنم هر کسی میخواد ledبخره این مدل خیلی خیلی عالی هستش.موقعی که یه کانالhdنگاه میکنم حیرت زده میشم.البته رسیورم2000hd aceهست که کیفیت خروجی تصویرش بالا هست.امکانات زیادی هم برا این مدل در نظر گرفتن از جمله دسترسی کامل به اینترنت هم از طریق کابل هم از طریق وای فای.از طریق وای فای به صفحه نمایش تبلت سازگار با براویا تبدیل میشه.​گیرنده دیجیتال و زبان فارسی رو هم داره فعال فعال.نکته جالب این مدل اینه که تغذیه دستگاه یه آداپتور19.5ولت6آمپر هستش که بیرون سیستم هست که این باعث میشه گرمای کمتری تولید بشه و چیپ های مین برد کمتر در معرض گرما قرار بگیرن.
    بازم از جناب صالحی تشکر میکنم.مرسی

6. نمایش تمام تشکر های bahram chobin در این پست:

arazpjd (26th January 2014)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :

کلمات کلیدی این موضوع