باعرض سلام وخسته نباشید بنده به تازگی پروگرامر2000تهیه کردم وبه همان طریقی که داخل دفترچه اش نوشته شده بودآن راروی کامپیوتر خانه نصب کردم درعین حالی که داشت نصب می شد دستور داد که پروگرامر رابه کامپیوتروصل کنم وبعداز چند لحظه نصب باموفقییت به اتمام رسید وروز بعد هم تصمیم گرفتم پروگرامر راروی لپ تاپ هم نصب کنم و همان کارهایی راکه برای کامپیوترخانه انجام دادم برای لپ تاپ هم انجام دادم بااین تفاوت که لپ تاپ دستور وصل کردن پروگرامربه لپ تاپ رانداددرضمن ویندوزکامپیوترXPوویندوز لپ تاپSEVENاست آیا مشکلی درکار باپروگرامر بالپ تاپ پیش می آید؟آیاامکان داردکه بتوانیم ازنصب صحیح پروگرامرروی لپ تپ اطمینان حاصل کنیم ؟آیازمانی که شناسایی خود کارقطعه انجام نمی شودحتما باید شماره ای سی رادرج کنیم؟چه جوری میشوداز کارکردن درست پروگرامراطمینان حاصل کرد؟چراپروگرامرنصب شده روی لپ تاپ ای سی های اپرامی که از داخل بازار خریداری شده است را شناسایی وبرنامه ریزی نمیکندودرحین شناسایی یا هرکار دیگری Errorمیدهد ولی ای سی اصلی خود تلویزیون راشناسایی وبرنامه ریزی میکندمثلا(24c08)آیاامکان داردکه پروگرامربه طورصحییح روی لپ تاپ نصب نشده است ؟باتشکر وباعرض معذرت که این همه سوال کردم