با سلام و خسته نباشید . من میخوام یه لب تاپ بخرم ولی نمیدونم چه برندی خوبه که بخرم . من خودم برند سونی رو دوست دارم ولی نمیدونم نسبت به ایسوس و برندهای دیگه بهتر هست یا نه. میشه راهنماییم کنید لب تاپ چه برندی در حال حاضر خوبه ؟ ممنون .
با سلام و خسته نباشید . من میخوام یه لب تاپ بخرم ولی نمیدونم چه برندی خوبه که بخرم . من خودم برند سونی رو دوست دارم ولی نمیدونم نسبت به ایسوس و برندهای دیگه بهتر هست یا نه. میشه راهنماییم کنید لب تاپ چه برندی در حال حاضر خوبه ؟ ممنون .
ASALAK (11th February 2014)
من شخصا از توشیبا استفاده میکنم وراضی هستم
البته گرونه وقطعاتش همکمیاب ولی خوب خرابی اون هم در حد زیر رنج دیگر لب تابه میباشد
<<<< اعلام ادرس های جدید سایت>>>>
<عضویت ویژه سایت با پرداخت آنلاین و فعال شدن آنی >
ONLY
KIANSAT
نشان دوست نیکو آن است که خطای تو بپوشد و تو را پند دهد و رازت را آشکار نکند
Arash_323 (11th February 2014),mehrdad_dvb (11th February 2014)
سلام
ببینید شما اول باید مشخص کنید لپتاپ واسه چه کاری میخواید؟ بعدشم هزینه ای که میخواین کنین مشخص کنید
لپ تاپ از 800 هزارتومن توی بازار هست تا ده دوازده ملیون
سونی قیمت بالاتری داره نسبت به بقیه برندها طراحی شکیلتری داره ایسوس هم خیلی خوبه اچپی هم خوبه و اینم مد نظر داشته باشید گل بی عیب نداریم هر چی بخرید یه مزیتهایی داره و یه مشکلاتی
به نظر من اگه ایسوس بگیرید پشیمون نمیشید چندتا از مزیتهاشو براتون میگم:
جنس بدنه محکم
طراحی بدنه بسیارباریک
شارژدهی طولانی باتری
عمرطولانی باتری
خرابی بسیار کم
و در نهایت قیمت مناسب نسبت به اینایی که عرض کردم
مشکلاتشم اکثرن اینا هس:
صدای کم اسپیکر
براق بودن صفحه نمایش
Only Kiansat
M.Salehi (11th February 2014),mehrdad_dvb (11th February 2014)
ممنون از راهنماییهانون . متشکرم . فقط یه چیزه دیگه : ویندوزی که رو لب تاپ ها نصب هستش اورجیناله یا نه بعضی هاشون اورجیناله ؟ و اگه اورجیناله میشه ویندوزش رو آپدیت کرد؟ با تشکر
Only Kiansat
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)