.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: خرابی مادربرد ایسوز مدل A8N5X

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    92
    94 سپاس از25 پست

پیش فرض پاسخ : خرابی مادربرد ایسوز مدل A8N5X

Click here to enlarge نوشته اصلی توسط Arash_323 Click here to enlarge
    پیامی که سیستم میده اینه؟ :
    Chassis Intruded
    Fatal Error
    System Halted
    پایین مادربرد زیر سوکت ساتا قسمتی که نوشته CI یا Chassis باید یه جمپر باشه جمپر باید دوتا پین سمت راست رو بهم وصل کنه , چک کنید ببینید درسته؟
    بایوس مادربرد رو از اینجا دانلود و آپدیت کنید و باتری مادربرد رو نو کنید و وارد ستاب بشید و این کارا رو به ترتیب انجام بدین و بعد از هر مرحله که تنظیم کردید ذخیره و ریست کنید ببینید در چه مرحله ای پیامی که مادربرد میده حذف میشه:

از قسمت Boot و قسمت Boot setting configuration گزینه Case Open warning رو غیر فعال کنید
    از قسمت Advanced و قسمت CPU Configuration گزینه Enhance C1 رو غیر فعال کنید
    از قسمت Boot و قسمت Boot setting configuration گزینه Halt On رو روی No Errors بزارید

ممنونم ازاینکه جواب دادین بله Chassis Intruded
    Fatal Error
    System Halted
    اون سوکتم درسته پینهای سمت راستو بهم وصل کرده باطری هم نو انداختم وقتی ریست میکنم باطری روش باشه اصلا و ابدا نمیشه سیستممو بالا آورد حتما باید باطریو در بیارم بعد از کلید پشت پاور یه بار روشن وخاموشش کنم تا گزینه f2 روی صفحه بیاد بعده زدن f2 سیستم بالا میاد اونم هرکاری میکنم باطری سرجاش باشه که f2 هم اصلا نمیاد بعدشم ریست کنم و تاریخ از 2002 شروع ذمیشه و هر تنظیم روی سیستم اعمال کنم فایده ای نداره آخه بدون باطری اصلا فایده نداره
    [COLOR=#800080][SIZE=5][/SIZE][/COLOR][COLOR=#800080][SIZE=5][FONT=arial black][B]با خداباش پادشاهی کن[/B][/FONT]....[/SIZE][/COLOR][COLOR=#b22222][SIZE=5][/SIZE][SIZE=5][FONT=arial black][B]بی خداباش هرچه خواهی کن[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

2. نمایش تمام تشکر های b_cral در این پست:

Arash_323 (15th March 2014)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع