سلام سورنا جان
از توی فکر مودم ایرانسل و خطوط موبایل مثل استفاده از مودم های edge که جدیدا اومده وسیم کارت را درون ان قرار میدهند و هر روش دیگه که با خدمات اینترنتی ایرانسل و همراه اول مربوط میشه بیرون بیایید که هیچکدومش به درد نمیخوره .من همه اینها رو تست کردم
ایرانسل و همراه اول سرعت460 کیلو بایت بر ثانیه بهتون میده ونمایشی هست موقع دانلود 2کیلو بر ثانیه به زور بهتون میده قربون همون دیال اپ قدیم
این سرعت رو بین صدها هزار نفر شیر کرده اند از هر ده رفلش یکیش بزور برات یه صفحه باز میکنه دیگه چه برسه به دانلود/.اپلود را که دیگه حرفش رو نزنید که یک عکس 20کیلو بایتس را توی نیم ساعت هم نمیتونید اپلود کنید
به نظر من شما از وایارلس یا adsl استفاده نمایید و از خدمات ای اس بی محلی استفاده نمایید
موفق باشید
(خدمات وای مکس-gprs-خدمات همراه اول همه و همه کلاهبرداری از مردم هست )
بنده از بسته های اینترنتی همراه اول برای خطوط دایم استفاده کردم پیامی مبنی بر فعال شدن بسته برای من امد و به مدت یک ماه با این سرعت بیخودش استفاده کردم قبضی که برای بنده امد 380000تومان شد که با شکایت بنده هزار جواب سربالا شنیدم/.وناچارا خطم از دست رفت/.
بر روی سیم همراه اول بسته خریدم وفعال کردم جواب نداد و گفتند ان منقطه تحت پوشش نیست با این که نمونه دیگر همراه اول تحت پوشش بود و هزینه پرداختی من را عودت ندادند
پس شما مواظب باشید گول این تبلیغات تلوزیونی در مورد اینترنت ایرانسل -همراه اول و غیره را نخورید