سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید بقای عمر شما باشد
سلام آقای کیانفر بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترمتان تسلیت عرض می کنم مارو هم در غم عزیز از دست رفته تان شریک بدونید بقای عمر شما باشد

سلام
عرض تسلیت دارم خدمت اقای کیانفرخداصبر به شما عنایت فرماید.
درپناه تو...
{عدم نصب وی بی و اروردیتابیس را شکست خواهیم داد}
نصب ونگهداری سایت خودتون را به ما بسپارید
http://www.netafraz.com/members/aff.php?aff=887
vbi1.tk
vbfre.tk
vbone.tk
parswebhost.net
http://vb.vvs.ir
vbboot.tk/forum/vb5
http://www.maadiran.com
:id
omid1353b

انالله و اناعلیه راجعون
از این که به علت تالمات روحی شدید نتوانسته ام پاسخگوی محبت های شما عزیزان باشم، پوزش می طلبم. از پروردگار منان برای یکایک شما و خانواده های گرامی تان سلامتی و شادکامی مسئلت دارم.
از شما دوستان عزیز که در مصیبت درگذشت همسرم با ارسال متن تسلیت موجب تسلی خاطر بنده شدید، بینهایت سپاس گزارم.
از کلیه همکاران و دوستان عزیزم که از بدو اعلام فوت در مراسم تشییع جنازه - تدفین و مراسم ختم وی باعث تسلی و تسکین قلب مان گردیدند تشکر و قدردانی مینمایم . از کلیه کسانی که از طریق تلفن ، ارسال پیام کوتاه ، رایانامه ، نصب پلاکارد و شرکت در مراسم ختم و همچنین ارسال پیام تسلیت از طریق اینترنت و این سایت ، با خانواده اینجانب ابراز همدردی نمودند صمیمانه تشکر و قدردانی نموده و امیدوارم بتوانیم در شادیها و امور خیر آنان جبران نماییم
یقرا الفاتحه مع الصلوات
========================================
abady (28th June 2014),Ali mehrab (27th June 2014),ASHKAN-NO (28th June 2014),babak.b (27th June 2014),EBRAHIM47 (28th June 2014),M.Salehi (27th June 2014),mohaddess (27th June 2014),omid1744 (29th June 2014),pershian91 (27th June 2014),پروانه (28th June 2014)
عرض تسلیت خدمت شما و ارزوی تسلی خاطر برای شما و خانواده محترمتان
عرض تسلیت دارم برای شما. خداوند به شما صبر و تندرستی و عافیت عنایت نماید .و برای ان مرحومه طلب امرزش و مغفرت از درگاه پروردگار مینمایم.
ویرایش توسط hangani : 27th June 2014 در ساعت 23:25

سلام
ما هر چه بگوئیم : هیچ ** نمیتواند
احساس کند ؟ مگر ؟؟؟؟؟
نبود همراه نبود هم پا نبود عشق
نبود همسفر نبود رفیق
اینها کم نیست
اقای کیانفر غزیز ما را همدرد خود بدان
خیلی متاثر و متاسف هستیم
امیدوارم این پرواز ملکوتی برای
شما قابل تحمل باشد .
امیدوارم روح ان مرحوم قرین رحمت
گردد .
امیدوارم اخرین غمتان باشد.
شب هجران دیگر هیچ جا نیا
امیدوارم
با سلام به آقای کیانفر درگذشت همسر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض میکنم و آرزوی صبر و سلامتی برایتان دارماز خداوند منان خواستاریم که به شما صبرعطا نماید
درود
جناب کیانفر درگذشت همسر گرامیتان را به شما و خانواده محترم تسلیت عرض میکنم و آرزوی سلامتی وصبر از خداوند منان برایتان خواستارم
اندوه ما در غم از دست دادن ان عزیز بزرگوار در واژه ها نمیگنجد تنها میتوانیم از خداوند برایتان صبری عظیم و برای آن مرحوم روحی شاد و آرام طلب کنیم
ویرایش توسط qeshmi2009 : 27th June 2014 در ساعت 23:54
جناب کیان فر
تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما
از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم
امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد
خورشيدباش كه اگر خواهي بر كسي نتابي نتواني
abady (28th June 2014),babak.b (28th June 2014),EBRAHIM47 (28th June 2014),KIAN FAR (28th June 2014),M.Salehi (28th June 2014),mohaddess (28th June 2014),pershian91 (28th June 2014),qeshmi2009 (28th June 2014),پروانه (28th June 2014)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :