بنده من خدمت آقای کیانفر تسلیت عرض می کنم و براشون صبر از خدای بزرگ خواستارم .
بنده من خدمت آقای کیانفر تسلیت عرض می کنم و براشون صبر از خدای بزرگ خواستارم .

درود و عرض ادب
(( انا لله و انا الیه راجعون ))
جناب آقای کیانفر عزیز چند روز پیش که وارد سایت شدم و اون پیغام تسلیت رو دید بسیار متاثر شدم بنده این واقعه دردناک رو خدمت شما وخانواده محترم تسلیت عرض می کنم و از درگاه خداوند سبحان برای آن مرحومه غفران و رحمت الهی و برای حضرتعالی و دیگر سوگواران صبر و شکیبایی مسئلت می نمایم
ارادتمند (جــواد)
ویرایش توسط kian@sat : 29th June 2014 در ساعت 05:05
در راه رسیدن به اوج با مردم مهربان باش چراکه هنگام سقوط با همان مردم روبه رو خواهی شد
هميشه خود باشيم نه كسي ديگر!
باسلام خدمت سرکار محترم جناب آقای کیانفر عزیز باشنیدن ازدست دادن همسرتان ناراحت شدم ازخداوند خواهنم تازنده هسیندغم نبینیدوبه شما وخانواده محترمتان صبردهدوماراشریک غم خودتان بدانید(ارادتمندشماغلامی)رفت اونی که می خوامش بارونه نگاهش
می باریدش نم نم دور شد از من کم کم خدا مردم از غم
وای منو چشمای خیس درد دوریش کم نیست شبای غم انگیز روزای سرد پاییز کسی مثل اون نیست
می دونم نمیاد عشقمو نمی خواد اون منو برده از یاد دروغ نمی گم به خودم راست راسی عاشقش شدم دارم از دوریش میمیرم
خدمت آقای کیانفر تسلیت عرض می کنم و براشون صبر از خدای بزرگ خواستارم .

جناب آقاي مهندس كيانفر
بدينوسيله درگذشت همسر گراميتان را به جنابعالي و خانواده محترم تسليت عرض نموده و از خداوند متعال براي آن مرحومه علو درجات و براي شما صبر و شکيبايي مسئلت مي نمايم.
** سخاوت در زیاد دادن نیست، در به موقع دادن است**
ضمن عرض تسلیت خدمت آقای کیانفر ما را هم در غم خود شریک بدانید

سلام :
با عرض تسليت خدمت آقاي کيانفر اميدوارم غم آخرتون باشه .
روحش شاد يادش گرامي باد.
جناب مهندس کیانفر
تسلیت بنده و دوستان رو بخاطر در گذشت همسر گرامیتان پذیرا باشید.ما رو هم در غم خودتون شریک بدانید

با عرض تسلیت خدمت دوست عزیز کیانفر از خداوند متعال صبر برای شما وخانوادتان خواستاریم
من هم به نوبه خودم این اتفاق ناگوار را به آقای کیان فر عزیز تسلیت میگم و برای آن مرحومه نیز غفران و رحمت الهی طلب میکنم .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
0 نفر این تاپیک را مشاهده کرده اند که عبارتند از :