.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 26

موضوع: نحوه فعال کردن تیونر دیجیتال در ال سی دی های سامسونگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    0
    9 سپاس از2 پست

پیش فرض فعال سازی گیرنده دیجیتال ua48h6400ar

سلام
    در خصوص فعال سازی گیرنده دیجیتال ua48h6400ar به عرض می رسد که با ساخت کنترل دست ساز ، گزینه لوکال ست در منو مخفی فعال شد ، که آنرا none و ch table = iran
    تغییر دادم که پس از آن در منوی mrtoption = lan...arabic به unknown و region به asia-dtd تبدیل شد که البته این دو گزینه غیر فعال بوده و با تغییر لوکال ست تغییر می کند. Pnp رو به per تغییر دادم
    حالا هم منو فارسی دارم و هم گیرنده دیجیتال فعال است. اما پس از هر بار روشن شدن تلویزیون اخطاری مبنی بر تنظیم type,local se,fron color بر روی صفحه ظاهر می شود که با زد اوکی میرود. این پیغا رو چطوری غیر فعال کنم
    ضمنا من لوکال ست رو کشور مصر انتخاب کردم و گیرنده فعال شد اما منو فارسی نداشت. همچنین در لوکال ست ed-iran ندارد.
    لطفا اگر راه حلی دیگری دارید بنده را راهنمایی نمایید
    با تشکر

2. 5کاربر از hashem0053 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (30th August 2015),aramjan (17th October 2017),azimbist (10th February 2016),Mahdi_Sat (18th June 2016),داوودی فر (27th December 2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع