سلام .دوست عزیز .در هنگام استارت کردن فن را با دست بچرخانید.ببنید راه میفته یا نه.ترمومتر را نیز حتما بررسی کنید.نتیجه را اعلام کنید
سلام .دوست عزیز .در هنگام استارت کردن فن را با دست بچرخانید.ببنید راه میفته یا نه.ترمومتر را نیز حتما بررسی کنید.نتیجه را اعلام کنید
گل مهر (20th May 2016)
با سپاس
دوست عزیز موتور با کمک دست تحریک کردم هیچ تاثیری نداشت رله رو هم عوض کردم متاسفانه مشکل حل نشد در واقع هیچ ولتازی نمیاد منظور شما از ترمومتر چیست باتشکر
دوست عزیز ترمومتر در واقع همان دماسنج ترمواستارت است که در کولرهای اسپیلت به شکل استوانه ی فلزی کوچک از جنس مس که روی اواپراتور(رادیاتور داخل ) نصب است.
با سپاس دوست عزیز همانطور فرمودید تعویض شد ولی متاسفانه ارور پا برجاست
دوست عزیز تست کنید قبل از اینکه ارور نمایان بشه کدوم ولتاژها برقراره؟شما از سالم بودن فن اطمینان دارید؟بطور مجزا فن رو امتحان کرده اید؟در ضمن ضرری نداره اگه کلید های تشکر رو بفشارید!!!
دوست عزیز چون فن اصلا کار نمیکنه میبایست خود فن از لحاظ سالم بودن تست بشه اعم از قطع بودن سیم های فن و همینطور محل نصبشان روی کانکشن های CN7و CN13
..اگه فن سالم بود پس برد ایراد داره و باید ولتاژ 90 ولت تا 200ولت AC روی کانکشن CN13(پین 1 سیم قرمز و پین 3 سیم مشکی) چک بشه.
اینم فایل تمامی ارور کدهای کولر های اسپیلت حایر به همراه چگونگی رفع عیب انها خدمت شما..اگه مشکل ترجمه هم داشتید اطلاع بدید در خدمت شما هستم.فکر کنم حالا دیگه ارزش زدن کلید تشکر رو داره!!!!!نزدی هم فدای سرت
ویرایش توسط moeen : 16th July 2015 در ساعت 14:37
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)