.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: نمایی جالب از وسایل داخلی یک تلویزیون

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

علایق
    موسیقی
    شغل و حرفه
    تعمیرکارتخصصی تلویزیون
    تشکر ها
    936
    2,109 سپاس از353 پست

Icon6 پاسخ : نمایی جالب از وسایل داخلی یک تلویزیون

سلام
    جناب اشکان با این پستی که زدید بد نیست من هم یک خاطره تعریف کنم
    چند سال پیش یه خانم با عجله وارد مغازه شد و ازم درخواست کرد که یک رادیو ضبط را برایش باز کنم از آنجایی که من تعمیر رادیو ضبط توی ردیف کارم نبود این درخواستش را رد کردم ولی او با لجاجتی که از خود نشان داد مجبور شدم ضبط را برایش باز کردم وبعد از باز کردن ازم خواست تا داخل ضبط را بررسی کنم منم با اوقات تلخی شروع به تکان دادن ضبط کردم ویه دفعه دیدم یه انگشتر برلیان گران قیمت از داخل ضبط بیرن افتاد زنه تا چشمش به انگشتر افتاد گل از گلش شکفت و گفت الان سه روزه دارم دنبال این انگشتر میگردم وبعد که ماجرا را ازش پرسیدم گفت که شوهر من طلا فروشه از آنجایی که بعضی از سرویسها از قیمت بالایی برخوردارن آنها را برای اینکه خاطر جمع باشد به خانه می اوردو من هم که عروسی یکی از آشناها بود از شوهرم درخواست کردم که از این سرویس استفاده کنم روز بعد از عروسی خواستم که سرویس را جمع کنم متوجه شدم که انگشتر سرویس غیب شده است تمام خانه را زیر رو کردم ولی انگشتر را پیدا نکردم تا اینکه یادم افتاد که دخترم سه روز پیش داشت با این رادیو ضبط بازی میکرد و من هم یادم آمد که تمام سرویس را روی این رادیو ضبط گذاشتم به خاطر همین حدس زدم که شاید این انگشتر را برداشته و آن راداخل این رادیو ضبط انداخته به خاطر همین از شما درخواست کردم که این رادیو ضبط را باز کنید
    انگشتر را برداشت و منم که خواستم رادیو ضبط را ببندم گفت احتیاج نیست که این رادیو ضبط را ببندید چون این رادیو ضبط آلت بازی دست دخترم است و خراب است واحتیاج به آن ندارم .آن رادیو ضبط را به عنوان اوراقی به من داد و مبلغ بیست هزار تومن هم گذاشت روی میز و رفت
    با خودم گفتم کاش این انگشتر را به عنوان اوراقی به من میداد تا دوسال اصلا احتیاج به کار کردن نداشتمClick here to enlarge
    خوش با حالشون

2. 17کاربر از asadi1356 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ARIYA (23rd September 2015),asad1325 (24th September 2015),ASHKAN-NO (22nd September 2015),babak.b (23rd September 2015),bahram chobin (24th September 2015),bijanmoradi (23rd September 2015),gholam tv (23rd September 2015),karim1350  (22nd September 2015),KIAN FAR (23rd September 2015),M.Salehi  (24th September 2015),SAMYOOSEF (8th October 2015),Taghi- (24th September 2015),taher (23rd September 2015),TANHAE (22nd September 2015),نیما جان (24th September 2015),viki22 (25th September 2015),دبیران (8th October 2015)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع