سلام وادب
استاد وداداش بزرگوارم . ممنون میشم نه من تنها بلکه خیلی ها رو که الان اطلاع دارم گرفتار این مشکل بد روشن شدن ماشینشون در صبحها به تازگی شده اند .رااز این وضع حسب تجربه راهنمایی وکمک فرمایید تا مشکلشون بعد از لطف خدای مهربون وتجربه واستادی شما رفع شود.
بنده مدل ماشینم که 405 هست 86 میباشد .بعد از هفت سال اصلا با این مسئله روبرو نشده ام و حرد یک ماهی هست گرفتار بد روشن شدن ماشین در صبحا که سرد میباشد شده ام قبلا با تک روشن میشد. اقدامات انجام شده حسب راهنمایی دو همکار شما در تنظیم موتوری که تجارب ویکی شون هم لیسانس مکانیک وواقا استاد بود بردم وهمچنین استاد مکانیکی ام بدین شرح انجام برروی ماشین شده است. سنسور دمای اب سبز رنگ تعویض . صافی بنزین تعویض. فشار بنزین چک شد ومشکلی نداشت وفرمودند پمپ مشکلی ندارد . انزکتورها بیرون وشستشو وتمیز شدند. شمع ها ووابرها همگی تعویض شدند . باطری توسط دینام وبرق کار خودرو تست مشکلی نداشت. دو مرحله با دیاک ای سی یو فرمت اولیه کارخانه ای ورفع خطاها گردید . مرحله اخر برنامه جدید اپدیت زده شد برروی ای سی پو . استپر هم دوماه پیش قبل از این جریانات عوض کرده بودم. یکی از این همکاران بزرگوار یکی از علت ها رو بنزین ودستکاری بنزین جدید جهت رفع الودگی بیشتر ان و اکتان کمتر اون هم دخیل میداند. با این تفاسیر واوضاع دست تنگی واقعا فشار زیادی داره بهم میاد که هزینه مخارج ماشین کنم. نمیدانم چه کنم خیلی ها رو میشناسم که این مشکل رو به تازگی بهم زده اند . ممنون میشوم حسب تجربه ولطفتون راهنمایی وکمکی فرمایید .
با احترام