خوب اول که بسیار سپاسگذارم از پیشنهاد شما
البته قبلاً هم میخواستم این کارو بکنم و خیلی دنبال کولر گازی پرتابل گشتم اما چیزی که باعث شد منصرف بشم یکی قیمتش بود که در حدود 2 میلیون میشد اما از همه مهم تر مصرف برقش بود
بهترین کولر گازی که پیدا کردم و خیلی هم مناسب بود با قیمت 2 میلیون فقط با یک لوله 10 هوای گرمش دفع میشد (وصلش میکردم به دریچه بخاری دیواری) اما 2.6 کیلو وات مصرف برقش بود
ابعاد فضای من کوچیکه دقیقاً 70 سانت در 175 در 175 میشه حدود 1.8 متر مکعب هرجور کولر گازی بگیرم براش سنگینه
چون فضا کوچیکه دماش هم سریع تغییر میکنه
برای همین از آب و فن مناسب (شکل فن کامپیوتر اما 220 ولتش) استفاده کردم خیلی عالی جواب داد و دما رو روی 25 نگه داشت (اما هر یک ساعت باید بطری یخ زده بزاری توش)
اگر چیزی که توی ذهنم هست انجام بشه غیر از قیمت و کارائی، مصرف برقش کلاً با کولز گازی قابل مقایسه نیست
مواد لازمش هم یک کمپرسور هست که فکر کنم بین 100 تا 140 هزار قیمت داره
درایر و لوله مویی و لوله مسی میخواد که با شارژ گازش نمیدونم چه قدر بشه اما فکر نمیکنم بیشتر از 100 یا 150 بشه
ترموستات دما هم که الان دارم استفاده میکنم و فقط دما رو نشون میده و میخوام به کمپرسور وصل کنم که در دمای مناسب برقو قطع وصل کنه
به چندتا از تعمیراتی های یخچال فریزر هم مراجعه کردم و همشون گفتن انجام میدن اما نمیشه مطمئن بود که اون تعمیرگاه فقط دید مالی نداشته باشه
برای اطمینان میخواستم فکرمو در جایی مطرح کنم که از نظر تخصصی بررسی بشه