آب رو میخوام سرد کنم 10 تا 20 لیتر
فرضاً اگر مقدار آب 20 لیتر و دماش 20 درجه باشه و توسط یک پمپ آب پمپ بشه تو یک رادیاتور، در مسیر برگشت دماش میشه 25 در عرض یک ساعت دمای آب میشه 40 تا 60 بستگی داره اون روز هوا سرد باشه یا گرم
با شش عدد tec تست کردم که یک رادیاتور 4x12 گذاشتم و هر طرفش سه عدد tec گذاشتم پشت هر ردیف هم یک رادیاتور به همون اندازه گذاشتم (پمپ آب رو در رادیاتور وسطی پمپ میکرد و آب سرد میشد و میرفت تو رادیاتور و بر میگشت توی یک مخزن، یک مخزن و پمپ جدا هم آب را در رادیاتورهای دوطرف پمپ می کردن که طرف های گرم قطعات بودن و عمل سرد کردن قطعه رو انجام میدادن) نتیجه به درد کار من نخورد اما در حدی بود که فکر کنم با عایق بندی خوب و تنظیم فن رایاتور و سرعت پمپ ها نتیجه عالی هم می شد اما چند تا مشکل داره که مهمترینش مصرف برق خیلی خیلی زیادشه
مشکل دومش اینه که دمای آبی که برای خنک کردن طرف گرم قطعات استفاده میشه خیلی سریع میره بالا که بازهم باید یخ بزاری توی آب که اونم اگر قرار به یخ گذاشتن مداوم باشه توی همون منبع آب اصلی یخ میزاری
مشکلات دیگش هم داغ کردن وحشتناک ترانسم بود که این فکر کنم برای ضعیف بودنش هست باید آمپر بالا تر میزاشتم. ترانسی که استفاده کردم 12 ولت 30 آمپر بود (یکی پیشنهاد کرد سویچ بگیرم)
خلاصه که بعد از کلی گشتن و فکر کردن رسیدم به کمپرسور یخچال همین چند ساعت پیش توی یو تیوب فیلمش رو هم پیدا کردم یک کمپرسور 1/4 با گاز r134 به جای کنداسورش یک مارپیچ لوله مسی گذاشته بود به جای اپراتورش هم یک مارپیچ لوله مسی جدا
ارتباط این دوتا رو هم از طریق لوله مویی و درایر برقرار کرده بود
قسمت کندانسورو گذاشته بود توی یک کاسه آب (در حد نیم لیتر حتی کمتر) قسمت اپراتورش برفک زده بود!!!!!!!!
تازه کنداسورو میگرفت تو دستش و دستشو میکرد تو کاسه آب معلوم بود اصلاً داغ نیست
فقط نگفته بود طول لوله مسی برای کندانسور و اپراتور و لوله مویی باید چه قدر باشه چشمی حدس زدم یک متر برای هرکدام کافی باشه
خلاصه که تا اینجا رسیدم