سلام وادب
داداش ومهندس ارجمندم حسب فرمایش شما با اداپتور 9 ولت استاندارد بهش وصل کردم نورها ضعیف وبه درد بخور نبود ودر نهایت چندتا اداپتور که 9 ولت بود ابتدا خروجشون رو با مولتی متر اندازه گرفتم با کمال ناباوری یکشون 16 ودیگری 14 و یکی دیگر ولتاژ 12.10 داشت تست کردم واونی که 12 ولت خروجی میداد رو بهش وصل کردم دیدم نور کافی وتمام 24 عدد ال ای دی روش مثل روز اولش هست. حالا جهت تعبیه این مدار اداپتور به داخل دستگاه وراه افتادن مشکلم به اذن خدای مهربون ولطف وراهنمایی برادانه وخاکی شما فکر م راحت شد فقط یه سئوال ومشغله فکری دیگر روی این موضوع دارم این هست که آیا این مقدار ولتاژ وآمپراژ این اداپتور که 300 میلی امپر روش زده با ولتاژ 9 ولت ولیکن در عمل 12 .10 ولتاژ خروجی داره برای این مدار در داژ مدت خوبه وکارکرد تقریبی 10 ساعت در هر شب . تو جایی خوندم که شخصی مداری درست کرده بود وتو چند روز بعد گفته بود که چند لامپ ال ای دی ان سوخت وبعد بقیه هم نورشان ضعیف شده بود وشخص دیگری گفته بود به مرور که اینها کمی داغ میشوند امپر میکشند . هر چند از علم الکترونیک متاسفانه ؟آشنایی ندارم . ممنون میشم این سئوال آخرم هم به لطفتون واگر امکان داره وزحمتی نیست لطف کنید علمی راهنمایی کنید اگر اداپتور مشکلی ندارد دستگاه رو ببندم. باز با تمام وجود که در تمام مراحا کمکم کردید از خداوند مهربون وآگاه به بندگان مهربوونش آرزوی بهترینها وخیر رو برای خودتان وخانواده محترمتان دارم.
با احترام