با سلام ، ببینید مانع بحث شدن یا انتقاد نکردن در این سایت معنی ندارد ،همه آزاد هستند نظراتشان را بیان کنند،در ضمن من شخص خاصی و یا نام کسی را عنوان و زیر سوال نبردم ،در ضمن آقای mehran11،مکانیک خود زیر شاخه فیزیک است و فیزیک کوانتوم خود شاخه ای از علم فیزیک است وشما فیزیک را زیر شاخه مکانیک قرار داده ،دوست عزیز قیف را بر عکس گرفتی ،بنده ادعا برتری نسبت به شخص دیگری و تسلط به همه علوم را ندارم ،اما به نظر من عیب یابی از خود روش دارد ،وقرار نیست به خاطریک عیب کوچک و اطلاعات ناقص به شخص خسارت جدی وارد شود.
که ما به اطلاعاتمان اضاف بشود ،اگر با چشم باز و بدون غرض به مطلبم نگاه کنید ،سکوت خواهید کرد، اگر اینجا فروم اختصاصی است باید در همان حوضه بحث شود ، وشما نبابد دیده بان زیبایی متن کاربران باشید و انتظار لایک یا تشکر را برای هر نظر ویا پست تکراری کاربران که بعضا خسته کننده میشود را داشته باشید ایا معلم ویا استاد شما در امتحان ویا دوران تحصیلتان برای هر مطلب عنوان شده از طرف شما برایتان امتیاز مثبت در نظر میگرفتن مطمینا خیر ،و بنده هر زمان مطلب ویا پست جدید که به علم من ویا کاربران در سایت اضافه کند حتما تشکر خواهم کرد ،شما با این طرزفکر انجمن را از رسالت اصلی خود منحرف کردین گاهی انتقاد ها باید صریح باشد حال شما بپسندید ویا خیر، در ضمن تا شما گرفتار مشکل دوستمان که این تاپیک را ایجاد کردن،نشوی نمیدانی که یک مشکل با عیب یابی دقیق واصولی با ۱۰هزارتومن حل میشود نه با اتلاف وقت و۵۰۰هزارتومن،ببخشید مطلب طولانی شد اما یادآوری لازم بود،با تشکر![]()
Sent from my 5s using Tapatalk