با سلام خدمت همکاران گرامی راه از بین بردن بدسکتور به چه صورت انجام می پذیرد راهی که با نرم افزار انجام میشه را اطلاع دارم اما نرم افزارها را به چه صورتی باید به هارد تزریق کنم لطفا راهنمایی کنید با سپاس و تشکر از شما همکاران گرامی
با سلام خدمت همکاران گرامی راه از بین بردن بدسکتور به چه صورت انجام می پذیرد راهی که با نرم افزار انجام میشه را اطلاع دارم اما نرم افزارها را به چه صورتی باید به هارد تزریق کنم لطفا راهنمایی کنید با سپاس و تشکر از شما همکاران گرامی
جناب گل مهر
این تاپیک رو مطالعه کنید
دانلود نرم افزار Portable HDD Regenerator 2011 برای از بین بردن بدسکتورروی هاردبهمراه آموزش تصویری
آموزش و نرم افزار رو هم قرار دادم
موفق باشید
abdi2 (18th April 2014),alireza99999 (2nd July 2014),Arash_323 (8th April 2014),ASALAK (8th April 2014),gold_city (18th May 2014),hasanzsat (14th April 2014),mehran139 (22nd December 2014),pezhvak1358 (11th December 2014),کشمیری (20th June 2016),پروانه (21st June 2016)
با سلام وعرض ادب
جنابه صالحی عزیز
با تشکر وعرض معزرت بابت سوالهایه مکرر
ببخشید من رو سیستمم چند تا هارد داره
بعد یکی از هارد داره خراب میشه باعث میشه سیستم هنگ کنه من هارده خرابو پیدا کردم اگه با این نرم افزار بد سکتور گیری بشه برا فایلهایه و پوشه ها ونرم افزارها یه داخل هارد مشکلی پیش نمیاد
با تشکر ممنون
دوست عزیز
اکثر نرم افزارهای بازیابی هارد .اطلاعات رو پاک میکنند وبه اصطلاح هارد رو 0 میکنند .شما باید دنبال نرمافزار خاصی باشید که این عمل رو بدون از بین بردن اطلاعات انجام بده که بعید میدونم من جندین بار هارد عوض کردم ورفع بد سکتور زدم ولی عموما کار به 0 کردن رسیده واطلاعات پریده !!!
با تشکر فراوان از پاسخگوییه گرمتان جنابه صالحی
M.Salehi (21st June 2016)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)