سلام به تمامی دوستان و عزیزان به ویژه اساتید بزرگوار
ایراد ماشین به طور کامل حل و رفع شد
- ایراد از ترموستات نبود!!!
-ایراد از سنسور دمای آب نبود!!!
ایراد از #ایسیسو نبود!!!!!!!
ایراد از سیستم خنک کاری نبود!!!!!
..خودرو رو خاموش کنید سرباطی رو جدا کنید و تمام سوکت ها به جز ایسیو رو از محل خودشون خارج کنید و بعداز تمیز کردن در جای خودشون قرار بدید.. مثلا سوکت سنسور اکسیژن ، سوکت سنور دمای آب سوکت اتصاال به درب موتور که سمت راست بالاتراز ترموستات قرار داره. سیم های برقی رو مرتب کنید چ.ن ممکنه یکی از سیم ها آزاد و به بدنه یا جایی اتصالی کنه. بعداز مرتب نمودن سیم ها و جاگذاری اونها در محل های خودشون. سرباطی رو به باطری وصل کنید و استارت بزنید.
مشکل کاملا حل شد البته به صورت کاملا اتفاقی و تصادفی.حدس میزنم ی رشته تک سیم در اطراف ترموستات و سنسور اکسیژن آزاد بود و اتصال میکرد
بعدا عکس اون رشته سیم رو در اینجا قرار میدم.
تصادفی و اتفاقی برای اینکه واقعا رو اعصابم راه رفته بود این خرابی و مدت 10 ماه نه تنها خودمو بلکه تعمیرکاران خبره رو هم سرکار گذاشته بود و همگی اعلام کردن ایسیو خرابه یا باید تعمیر بشه یا باید نو بخری.
ی روز تصمیم گرفتم تو پارکینگ خونه خودم سیم کشی لز ایسیو به تمام محل ها رو چک کنم و همین کارو کردم و دسته سیم ها رو مرتب و در محل های خودشون قرار دادم و ی تک رشته سیم مشکی هم بود که معلوم نبود به کجا وصل بوده اونو چون نمیدونستم جمعش کردم و با نوار چسب ی جایی فیکسش کردم.
الان دو هفته اس که ایراد تکرار نشده و آمپر آب دقیقا از وسط بالاتر نرفته و تو ترافیک هم ک بالا میره دقیقا فن ها شروع به کار میبکنن و آمپر به وسط برمیگرده
امیدوارم این راهکار به درد دوستان بخوره و قبل از مطمئن نشدن اقدام به خرید یا حتی تعمیر ایسیو نکنید