این نوع ایسیو تو بازار کمه و به ندرت گیر میاد،اگه گذاشتی روی ماشین و خوب کار کرد باهاش یه طوری درست کن و بخرش. اگه مشکل داشته باشه همون اول کار خودشو نشون میده.با تشکر از همه استاید که توی این مدن بنده رو راهنمایی فرمودن
در نهایت ای سی یو دست دوم مارک اصلی فرانسه پیدا کردم از سه نقطه پشتش باز شده بود که طرف گفت این برای اینه چون فقط یک بار میشه کد سویچ داد و برای بار دوم باید پروگرامر بشه همون جیتک که بی کد بشه مگر اینکه ای سی یو از اول خام باشه بعد امد پشت ای سی یو خودم باز کرد وکد سویچ خودمو وارد اون کرد این درسته؟یعنی اگر ای سی یو یه بار کد بشه دیگه نمیشه بدون اینکه پشتش باز بشه بی کد بشه ؟و اینکه یکسال گارانتی کرد که اگر خراب شد پول پس بده یا یه ای سی یو بده ای سی یو نو هم گیر نیومد گفتن اصلی بالای دو میلونه چینی هست 600 تومن
alizade_731 (16th July 2017),arhan95 (28th May 2017),mehran11 (29th May 2017)
سلام
استاد با تعویض ای سی یو یه خطای جدید نشون میده که تا قبل نداشت ایا تنظیم خاصی داره به نظرم این ای سی یو مال یه 206 اتومات بوده متن خطا
no vehicle speed information transmitted by abs/esp ecu
u0416
پرنده رفتنيست پرواز را به خاطر بسپار...
alizade_731 (16th July 2017),mehran11 (2nd June 2017),سعید زینیوند (31st May 2017)
این خطا میگه که اطلاعات سرعت از ABS برای ایسیو نمیاد،احتمالا از نوعی هستش که سرعت ماشین از سنسورهای ای بی اس به ایسیو فرستاده میشه و چون ماشین شما این سیستمی نیست این ایسیو همچین خطائی رو میزنه.
alizade_731 (16th July 2017),arhan95 (1st June 2017),mehran11 (2nd June 2017)
اساتيد بزرگوار دوباره مشكل برگشت چراغ چك روشن شد اما گاز ميخورد تا يك ماه بعد تعويض ايسيو مشكلي نداشت اما بعد يك ماه چراغ چك روشن شد ولي مشكل گاز نخوردن نداشت تا اينكه بعد چند روز دوباره گاز نخورد فقط يكبار كه با باز بسته كردن سوييچ رفع شد به نظر شما باز مشكل از اي سيو استوك بوده كه بعد يك ماه مشكل برگشته
alizade_731 (16th July 2017),mehran11 (2nd July 2017),سعید زینیوند (3rd July 2017)
با تعویض دوباره ایسیو مشکل حل شد و ارور برطرف شد
alizade_731 (16th July 2017),سعید زینیوند (4th July 2017)
با سلامدر پست قبل گفتم این کد های خطا مربوط به سیستم انژکتور نیست ولی یک احتمال وجود داره شارژ زیاد دینام و خرابی باطری باعث ثبت اینگونه خطا های بی مورد می شود
یک مورد داشتم که در یونیت ایریگ خطای شبکه vanثبت می کرد و چراغ ایربگ روشن بود در صورتیکه هم یونیت ایربگ سالم بود هم bsi و هم سیم کشی
بعد کلی تست متوجه شدم دینام زیاد شارژ میکنه و باعث ثبت این خطا می شود حال شما برای تست سیم برق دینام باز کنید که دینام شارژ نکنه ببینین
باز هم این خطا ثبت می کنه یا نه
اقای امینی فر چطور می تونم با شما ارتباط بگیریم ترجیحا حضوری بیام خدمتتون
۲۰۶ تیپ ۵ دارم با کد خطای ۰۱۲۱ هر وقت که چراغ چک روشن میشه شتاب ماشین به شدت افت میکنه با باز و بسته کردن سوئیچ شتاب درست میشه ولی بعد از چند دقیقه یا چند ساعت مجدد شتاب افت میکنه.
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)