سلام دوستان یه سوال خیلی مهم و ضروری داشتم میخواستم بدونم میشه ic uln2003ad رو بجای iln2003ad گذاشت یا نه!!!!
روی برد ماشین لباسشویی سامسونگ هست!!!
البته یک سوال دیگه هم دارم یه ماشین لباسشویی سامسونگ با ایراد اینکه موقع کار کردن توقف میکنه و هیچ اروری هم نمیده حتی بعد از یکساعت گیر کردن، و یا اینکه موقع شروع به کار یعنی زمان آبگیری شیر برقی چند ثانیه آبگیری میکنه و قطع میکنه و باز هیچ اروری نمیده حتی بعد از یک ساعت صبر کردن!!! ولی وقتی گیر میکنه چه زمان کار کردن و چه زمان آبگیری کلید استپ رو میزنی و مجدد پلی میکنی ادامه میده به آب گیری یا ادامه شستشو و چرخش موتور البته باز مجدد بعد از چند دقیقه گیر میکنه و مادام باید استپ بزنی و پلی کنی تا پایان چرخه شستشو!!!(البته اینو هم بگم فقط موقع چرخش موتور به چپ یا راست گیر میکنه یعنی موقع تخلیه گیر نمیکنه و موقع خشک کن هم گیر نمیکنه)
حالا سوال اینجاست که این ایراد میتونم مربوط به ای سی ILN2003AD باشه ((با توضیح اینکه بعد از چک کردن مسیر شیر برقی و چپ گرد و راست گرد موتور روی برد متوجه شدم شیر برقی ها و فرمان چپگرد و راست گرد موتور از یک آی سی ILN2003AD گرفته میشه که متاسفانه نمیتونم این ای سی رو پیدا کنم))!!!