با سلام خدمت دوستان بخصوص مدیران عزیز این بخش
ببخشید که پا تو کفشتون کردم....ولی چون خودم مدتی دزدگیر خودرو کار کردم گفتم که اطلاعاتی که دارم شاید بدرد دوستان بخوره....در مورد نصب دزدگیر خودرو در وهله اول باید با مراجعه به کاتالوگ دستگاه اینکار رو انجام داد....ولی من رنگبندی سیمهای دزدگیر که در اکثریت دزدگیرها مشترکه رو خدمتتون عرض میکنم....سیم قرمز ضخیم برق مثبت ورودی است که باید به یک سیم مثبت دائم و قوی متصل شود مانند سیم ورودی سوئیچ...سیم مشکی ضخیم مربوط به منفی دزدگیر است که باید به بدنه بطور محکم وصل شود....سیم سفید نازک سیم ON دزدگیر است که باید به خروجی سوئیچ وصل شود همان سیمی که با باز کردن سوئیچ دارای برق مثبت میشود...که در صورت فعال بودن دزدگیر اگر کسی سوئیچ به ماشین انداخت دزدگیر فعال شود....سیم صورتی سیم آژیر است و به سیم قرمز آژیر وصل میشود....سیمهای قهوه ای مربوط به راهنماها میباشد که طریقه پیدا کردن سیم راهنماها به این صورت است که به یک سمت راهنما میزنیم و یک سر لامپ تست را به بدنه وصل کرده و سر دیگر را به سیمهای خروجی دسته راهنما میزنیم سیمی که با وصل شدن به آن لامپ تست شروع به چشمک زدن کرد یکی از سیمهای راهنماست....البته چک کنید که در حالت وسط و در حالت راهنمای جهت مخالف لامپ تست چشمک نزند...دوسیم راهنما را به این نحو پیدا کنید...سیم آبی نازک سیم لادری منفی میباشد و جهت ماشینهایی مثل پراید که لادریشان منفی است کاربرد دارند....سیم سبز نازک هم معمولا لادری مثبت است و جهت خودروهایی است که سیم لادریشان مثبت است....سیم قرمز نازک معمولا برای صندوق پران است....دوعدد سیم نارنجی در خودروهایی مانند پراید و پیکان و غیره که قفل مرکزیشان از یک در فرمان میگیرد به سیم منفی یا همان مشکی ضخیم وصل میشود...دو عدد سیم زرد نیز به برق مثبت ورودی وصل میشود...در خودروهایی مانند پژو که قفل مرکزیشان از هر دو در فرمان میگیرد دوعدد سیم نارنجی ضخیم حذف شده و دوعدد سیم زرد به برق منفی ورودی وصل میشوند...سیم زرد نازک نیز متعلق به رله قطع کن میباشد....در خودروهایی مانند پراید که قفل مرکزی از یک در فرمان میگیرد دوسیم سفید ضخیم را به سیمهای موتور پمپ سمت راننده وصل میکنیم سیمهای سبز و آبی هستند معمولا....ولی در خودروهایی مثل پژو که از هر دو در فرمان میگیرد اگر رکاب سمت راننده را باز کنید تعدادی سوکت میبینید که اگر با لامپ تستی که یک سر آن به بدنه وصل شده تک تک سیمها را تست کنید دو سیم وجود دارد که با زدن لامپ تست به آنها قفل مرکزی عمل میکند و دوسیم سفید را باید به آنها وصل کنید...البته فراموش نشود که سیمهای نارنجی را حذف کرده باشید و سیمهای زرد را به منفی وصل کرده باشید ....نکات تکمیلی را بزودی خدمتتان عرض میکنم
موفق باشید