.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 46

موضوع: جدیدترین اخبار از <<فیلم های ایرانی و خارجی>>

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    14,827
    19,325 سپاس از3,180 پست

دفاع عرب نیا از بهروز وثوقی و فردین

دفاع عرب نیا از بهروز وثوقی و فردین

در برنامه۷ + تصویر و فایل دانلود برنامه

Click here to enlarge

وی در بخشی دیگر از برنامه ضمن حملات شدیدی به مسعود فراستی منتقد پرسابقه سینمای ایران به واسطه انتقادات هفته گذشته اش نسبت به گفته های عرب نیا و دستمزدش مطرح کرد و انتقاد فراستی از دستمزد بالای عرب نیا در مختارنامه را به واسطه تفکر کمونبستی دانست و حساسیت افکارعمومی را نسبت به دستمزدش در طول هفته اخیر نیز به واسطه توزیع ناعادلانه ثروت در جامعه دانست.
    آینده؛ فریبرز عرب نیا بازیگر نقش مختار که برای دومین هفته پیاپی در خصوص سینمای ایران و مختصات آن میهمان برنامه هفت بود، این هفته با بیان مطالبی جنجالی، به دفاع از بهروز وثوقی و فردین پرداخت

عرب نیا با انتقاد از کلیپ پخش شده در برنامه هفت هفته گذشته که در خصوص تاریخ سینمای ایران بود و بهروز وثوقی و فردین را به عنوان چهره هایی که با کاراکتر کلاه مخملی و لات در سینمای ایران ستاره شدند و بازیگری شان را در سایر ژانرها ادامه دادند، به دفاع از این بازیگران پرداخت و این بازیگران را جزو بازیگران ماندگار و ارزشمند سینما تلقی کرد.
    وی در بخشی دیگر از برنامه ضمن حملات شدیدی به مسعود فراستی منتقد پرسابقه سینمای ایران به واسطه انتقادات هفته گذشته اش نسبت به گفته های عرب نیا و دستمزدش مطرح کرد و انتقاد فراستی از دستمزد بالای عرب نیا در مختارنامه را به واسطه تفکر کمونبستی دانست و حساسیت افکارعمومی را نسبت به دستمزدش در طول هفته اخیر نیز به واسطه توزیع ناعادلانه ثروت در جامعه دانست و تفکرات فراستی هم نارسیسیت و توهم دانست!

پس از این فراستی حاضر شد و پاسخ های کوتاه و قانع کننده ای به اظهارات عرب نیا داد.

Click here to enlarge

به من خرده گرفتند که چرا از رهبری را برای سخنان خودم، هزینه کردم و برخی آمدند و به واسطه ی اینکه از عدالت گفتند، مرا منتسب به آقای احمدی نژاد کردند! / من سرباز سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی نیستم. من خادم ملتم هستم و در راه میهنم گام برمی دارم.

فریبرز عرب نیا بازیگر مشهور سینما و تلویزیون و سریال “مختارنامه”، که در هفته ی گذشته در برنامه هفت، حضور یافته و اظهارات بسیار مهم و جنجالی به زبان آورد، امشب بار دیگر در این برنامه حضور یافت و در ابتدا، توضیحاتی در مورد سخنان هفته ی گذشته ی خود و واکنش ها نسبت به آن ، ارائه داد. به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir، وی در ابتدا گفت: ابتدا برخی به ظاهر دوستان، به من خرده گرفتند که چرا از رهبری برای سخنان خودم، هزینه کردم و برخی آمدند و به واسطه ی اینکه از عدالت گفتند، مرا منتسب به آقای احمدی نژاد کردند!
    وی افزود: من سرباز سیاست های فرهنگی جمهوری اسلامی نیستم. من خادم ملتم هستم و در راه میهنم گام برمی دارم.
    عرب نیا گفت: چه ایرادی دارد برای چنین مبحث مهمی از سخنان رهبر معظم انقلاب استفاده کنم که دستورشان لازم الاجراست. من از شخصیت فرهنگی ایشان برای اثبات سخنانم استفاده کردم.
    وی با اشاره به اینکه “من جهت گیری های سیاسی تا به امروز نداشتم”، گفت: من به عنوان کسی که تاحالا از هیچ جریان فرد سیاسی حمایت نکردم اول بگویم به احمدی نژاد رای ندادم اما نباید عدالت را به یک فرد منتسب کرد و این نعل وارونه زدن است.
    به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir، عرب نیا گفت: من شان هنرمند را اجل بر سیاست می دانم ، سیاستمداران کسی است که از پول و منفعت برای منافع شخصی و گروهی استفاده می کند و از آن به منافع جامعه می رسد، اما هنرمندان صرفا در راه ملت و خادمی آن است. من شان واقعی یک بازیگر را میراث فرهنگی یک کشور می دانم.

وی افزود: پس هنرمند واقعی یک انسان مستقل است و بیشترین بلای امروز ما، تلاش هنرمندان برای انتساب به یک جریان سیاسی است.

عرب نیا در ادامه با اشاره به سخنان فراستی که وی را متوهم خوانده بود گفت: من وقتی به تلویزیون دعوت شدم، دو رکعت نماز خواندم و غسل کرده به اینجا آمدم و آماده ی همه چیز شدم.
    وی گفت: آقای فراستی با کمال “جوانمردی”، در سخنانی مغشوش و با تاکتیکی قدیمی، درحالی که من هم آنجا حضور نداشتم من را متوهم خواند.اما آیا چون من دستمزدم بیشتر از کارگردان است، فروتن نیستم؟ اگر اینگونه باشد که بیشتر ملت مثلاً نمایندگان مجلس هم فروتن نیستند!
    وی گفت: این سخنان فراستی ، نخ نما شده و متعلق به دوران کمونیست است. چون آن زمان هم تفاوتی بین اهداف، نیازها و خروجی ها قائل نبودند.

وی ادامه داد: حاضرم با حضور یک روانشناس در حضور من و آقای فراستی، بیاید و بگوید چه کسی مشکل دارد.
    به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir،وی با اشاره به بیماری نارسیسسیم و اظهارات فراستی در مورد کیمیایی که باعث التهاب در جامعه شد، گفت: من دارم راجب بحث ادب صحبت می کنم و ایشان طبعاً واژه ای در حد ادب خود می گوید.
    عرب نیا گفت: خوب است اگر از چیزی خوشمان نمی آید و دوستش نداریم، حداقل به آن توهین نکنیم.
    عرب نیا در بخش دیگری در سخنانش با انتقاد از “لات” نامیدن بهروز وثوقی و فردین و اشاره پی در پی به کارمند فلان وزارت خانه بودن این افراد گفت: چه کسی می تواند انکار کند که حضور مرحوم فردین باعث پایان سلطه ی فیلم های هندی شد.
    وی اضافه کرد: بهروز وثوقی فارغ از رفتارهای سیاسی و اجتماعی، بازیگر بزرگی است که میراث بازیگری مدیون اوست.
    در این لحظه جیرانی مجری برنامه گفت: منظور ما از گفتن کلمه “لات”، شخصیت بازیگری آنان بود نه شخصیت خودشان.
    عرب نیا پاسخ داد: حتی اگر چنین هم باشد نباید گفت چون این مسئله مصداق توهین به جامعه آن دوران است.
    جیرانی در این لحظه گفت: البته همینطور است و اگر جز این بود، اصلا از آن شخصیت ها استقبال نمی شد.
    وی گفت: ضمناً ما پس از 30 سال برای اولین بار اسم این دو بازیگر را در تلویزیون با عنوان “قهرمان” بردیم
    به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر پایگاه خبری تحلیلی “انتخاب” Entekhab.ir، عرب نیا نیز این اقدام جریانی را به شدت جسورانه خواند.
    این بازیگر سینما، با انتقاد از افرادی که حضور وی در تلویزیون را به خاطر آنچه “نظرکردگی” خوانده بودند گفت: این افراد شرم نمی کنند؟ آیا تا به حال من به تلویزیون آمده بودم؟ کجا تا به امروز مرا در تلویزیون ، رادیو و …. دیده اید؟Click here to enlarge

وی افزود: البته مغضوب هم نبودم اما نظرکرده ی مسئولان هم نیستم.

مشروح سخنان عرب نیا
    در لینک زیر میتونید دانلود کنید.

بخش اول:
    دانلود

بخش دوم:

دانلود
    راه ارتباطی با بنده از طریق جیمیل:

iraj.khosravani2@gmail.com

2. 7کاربر از iraj_kh بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

ARIYA (1st June 2011),elc.rgb (27th October 2011),habib64 (7th June 2011),hz_hamed (12th June 2011),majidgolboy (6th May 2012),mir5 (30th October 2012),PARDIS.77 (5th June 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع