سلام دوست عزیز
منظور من از روشن شدن فن در زمان خاموشی این است که اگه شما دقت کرده باشی در ماشینهای مدل بالای پراید از 85 به بعد ماشین وقتی که شما یه مسافت طولانی رو طی میکنی به مقصد میرسی قبل از خاموش کردن موتور فن داره کار میکنه شما ماشین رو خاموش میکنی ولی تا زمانی که دما به 83 درجه برسه فن روشن میمونهولی در ماشین من و کلا مدلهای زیر 85 این جوری نیست به محض این که ماشین خاموش شود فن هم خاموش میشوود در حالی که دما آب بالای 83 درجه است واین یعنی این که باید موتور روشن بمونه تا دما بیاد پایین بعد موتور خاموش کنید من میخام این رو اگه بشه با نصب یه سیستم کمکی راه اندازی کم که وقتی دما بالا هم هست و ماشین رو خاموش میکنم فن مانند پزو و پراید های مدل بالا روشن بمونه تا ماشین سرد بشه
در مورد کار کردن فنها آره هر دو کار میکنن ولی یه صدا از فن کولر میاد در مورد سیم اتصال هم باید بگم قبلا یه مشکل داشتم که عقربه دما میرامد بالا در حد هشدار ولی فن روشن نمی شد بخصوص در شب که چراغها رو روشن میکردم یکی از دوستان گفت گینها رو چک کنم من هم این کار رو کردم مشکل حل شد فقط در هوای گرم که کولر رو روشن میکنم همین مشکل رو دارم
در مورد شتاب فن هم چه جوری تست کنم من تعمیر کار الکترونیک هستم و ماشین هم مال خودم هست و تعمیرکاران شهرستان ما هم که این قدر که تازه من اطلاعات دارم رو هم ندارن آیا باید با دستگاه دیاگ چک شود
و در آخر هم ما شرمنده لطف شما و دیگر عزیزان کیانست هستیم