نوشته اصلی توسط
fajavanmard
سلام استادان گرامي خسته نباشيد
اول گوشي روشن ميشد دوتا جامپر طبق عكس پيوست شده زدم .سپس طبق فرمايشات حضرتعالي عمل كردم ودوايسي تصوير را كندم و ايسي هاي نو جازدم البته ديگر پايه اي در مدار نمونده بود چون دوبار ايسي را كندم حالا هم به سلامتي گوشي تحت هيچ شرايطي روشن نميشود و حتي يك صدم هم جريان نميكشد اگر راهي هست بيان كنيد تا جامپري چيزي بزنم صفحه سفيد شود بدم دست صاحبش و خلاص وگرنه بايد اين ماه يارانه را بدم به اين صاحب گوشي
با تشكر
دوست عزیز من واو به واو کاری که بایستی انجام میدادی رو بهت گفتم ..این آیسیها یا بهتر بگم ***** ها اصولاً عضوهای پرکاری هستند که بیشتر اوقات در این مدل گوشیهای قدیمی هم دچار قلع مردگی شدید میشن که موقع در آوردنشون بدقلقی میکنن و همین باعث بی حوصلگی تعمیرکار میشه وهنوز قلع زیر آیسی ذوب نشده آیسی رو میکشیم و باعث کنده شدن متالیزه های روی برد میشه که کمتر جای جبران داره..یه چیزی میگم بهت بر نخوره هنوز دستت روی درآوردن آیسی راه نیفتاده ..همیشه وقتی به آیسی حرارت میدی با پنس یه تکون کوچیکی بهش بده اگه روی پایه هاش قلطید و تکون خورد اونوقت میتونی با دقت درش بیاری..بهترین ماده هم خمیر فلکسی برای این کاره...حالا هم موقع جامپر زدن باید دقت کنی با هویه باعث در آوردن بقیه پایه ها نشی سعی کن از خمیر فلکسی استفاده کنی.
ببین دوست من یه سری از عوامل رو باید دقت کنی..
حرارت متعادل مورد نیاز برای آیسیهای مختلف
یعنی هر آیسی بسته به نوعش یک مقدار معینی از حرارت رو نیاز داره
میزان باد که در عبور دادن حرارت از آیسی مهمه
موقعیت شناسی برای آمادگی آیسی برای جابجایی
اگه یه کم از حد عادی حرارت و باد رو بالا میبردی با یه کم سرعت بیشتر و رعایت فاصله هیتر با آیسی خیلی سریع و راحت به نتیجه مطلوب میرسیدی میگی نه روی یه برد خراب تست کن متوجه میشی
البته گاهی اوقات رعایت نکردن در تعیین حرارت و باد باعث باد کردن برد و خاموشی گوشی میشه که این موضوع در برد گوشیهای جدید که خیلی ضعیف هستن شایعتره
موفق باشی