سلام دوست عزیز احتمال اینکه قطعه دیگری باعث داغ شدن ای سی تغذیه میشود هم هستاستاد سلام
گوشي كاملا روشنه و كار ميكنه-فقط ال سي ديش كمرنگ نشون ميده مث نگاتيو عكاسي
ال سي دي اين گوشي رو تو جاهاي ديگه تست كردم و مشكلي نداشت وبرعكس
فلت دوربينشو همون لحظه اولش كنده ام چه با ال سي دي وفلت و دوربين وچه بدون آنها 50 صدم جريان ميكشه ودر عرض 4 الي 5 دقيقه باطري رو خالي ميكنه و در ضمن تنها قطعه اي هم كه داغ ميشه فقط ايسي تغذيه به شماره فني 2011 AB هستش
بنده تابحال هيچ جمپري بهش نزدم و مشكل نرم افزاري هم نداره حتي نوك هويه هم بهش نخورده .نه از جانب من نه از جابت تعمير كار ديگه
من آيسي تغذيه رو مشكوكم چون داغ ميشه و چسبي هم هست و من تجربه شو ندارم وميترسم گوشي خاموش شه و نتونم دوباره روشنش كنم در ضمن آيسي نو و حلال چسب هم دارم اما طرز كار با حلال رو بلد نيستم همين و فكر ميكنم شايد قطعه ديگري مشكل داره كه اين ايسي داغ ميكنه
حالا نظر شما چيه ؟
قبل از اینکه تغذیه را تعویض کنید قطعاتی که در تصویر مشخص کردم را از روی مدار بردارید و چک کنید ببینید هنوز جریانکشی باقی است یا تغییر میکند
دوست من این قطعات را یکی یکی به ترتیب بردارید و تست کن
[CENTER][SIZE=4][I][IMG]http://www.img.online-dl.com/images/l451_aa.gif[/IMG][/I]
[COLOR=Navy][I]منت از خلقی[/I] بهر لقمه نانی میکشیم. دیگری نان میدهد ، ما ناز ایشان میکشیم.[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
abady (21st July 2011),hosaini 2000 (21st July 2011),KIAN FAR (21st July 2011),REZA JAVID (21st July 2011),TAHA1 (21st July 2011),اشکین3 (21st July 2011)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)