با سلام خدمت عزیزان
خوب عکسهای بخش خروجی رو هم آماده کردم بخش خروجی مشکلات زیادی را باعث نمی شود فقط امکان خراب شدن خازنهای صافی و یا خرابی یکی از دیودها وجود دارد.
سوختن یا درست تر بگوییم شورت شدن یا اتصال یکی از دیودهای خروجی تغذیه می تواند باعث قطع کل تغذیه شود.
در مدارات اینگونه چون خروجی هر ثانیه چندین بار توسط آی سی 431 و اوپتوکوپلر و بخش راه انداز مدار سویچ قدرت که با هم در ارتباط هستند تست میشود قطع شدن یکی از تغذیه ها و اتصال کوتاه آن باعث از کار افتادن کل آن میشود .
توصیه میکنم در صورت خرابی این مدارات اول از همه دیودهای خروجی تغذیه تست شود فقط فراموش نکنید این دیودها فرکانس بالا بوده و فقط و فقط با نوع مشابه قابل تعویض است که یک فایل دیتاشیت در آخر صفحه ای که لینکش رو میذارم گذاشتم که مشخصات اکثر این دیودها را نوشته و با مراجعه به آن در صورت نبود خود دیود یک دیود مشابه برای آن انتخاب کنید و جایگزین دیود سوخته نمایید.
http://
خرابی خازنهای تصفیه خروجی مگر در صورتی که شورت شود نمی تواند باعث از کار افتادن تغذیه شود ولی می تواند باعث کار نکردن دستگاه شود که معمولا در اینگونه موارد آی سی ها باد کرده و خاصیت خود را از دست میدهند و به اصطلاح خودمان کچلی میگیرند.
چوکهای صافی که خرابی ندارند و آی سی 431 که یک مقایسه و تثبیت کننده ولتاژ است هم بندرت و خیلی خیلی کم دیده شده خراب شود مگه همانطور که در قسمت پیش گفتم توسط یک فرد غیر متخصص دستکاری شده باشد.
فقط می ماند ترانس چاپر ..در بعضی تغذیه ها مثلا اگه یادم مونده باشه ویدئو کاست جی وی سی یا شارپ و...بود که این ترانس چاپر اون زیاد می سوخت خرابی این ترانس فقط می تواند قطع شدن یکی از پایه های آن یا داغ شدن بیش از حد سیمهای لاکی و چسبیدن آنها به هم باشد که گفتم احتمال خیلی کمی دارد ولی در مواردی که کار گره خورد همانطور که گفتم از هیچ چیز به آسانی نگذرید.
خوب چیز دیگه ای بخاطرم نمیرسه دوستان هزیز هر کدام موردی به خاطرشون رسید اضافه کنند متشکرم
موفق باشید