.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: عیبهای متداول تغذیه های سوئیچینگ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر ها
    8
    545 سپاس از34 پست
    با سلام خدمت عزیزان
    خوب عکسهای بخش خروجی رو هم آماده کردم بخش خروجی مشکلات زیادی را باعث نمی شود فقط امکان خراب شدن خازنهای صافی و یا خرابی یکی از دیودها وجود دارد.
    سوختن یا درست تر بگوییم شورت شدن یا اتصال یکی از دیودهای خروجی تغذیه می تواند باعث قطع کل تغذیه شود.
    در مدارات اینگونه چون خروجی هر ثانیه چندین بار توسط آی سی 431 و اوپتوکوپلر و بخش راه انداز مدار سویچ قدرت که با هم در ارتباط هستند تست میشود قطع شدن یکی از تغذیه ها و اتصال کوتاه آن باعث از کار افتادن کل آن میشود .
    توصیه میکنم در صورت خرابی این مدارات اول از همه دیودهای خروجی تغذیه تست شود فقط فراموش نکنید این دیودها فرکانس بالا بوده و فقط و فقط با نوع مشابه قابل تعویض است که یک فایل دیتاشیت در آخر صفحه ای که لینکش رو میذارم گذاشتم که مشخصات اکثر این دیودها را نوشته و با مراجعه به آن در صورت نبود خود دیود یک دیود مشابه برای آن انتخاب کنید و جایگزین دیود سوخته نمایید.

http://Click here to enlarge

خرابی خازنهای تصفیه خروجی مگر در صورتی که شورت شود نمی تواند باعث از کار افتادن تغذیه شود ولی می تواند باعث کار نکردن دستگاه شود که معمولا در اینگونه موارد آی سی ها باد کرده و خاصیت خود را از دست میدهند و به اصطلاح خودمان کچلی میگیرند.
    چوکهای صافی که خرابی ندارند و آی سی 431 که یک مقایسه و تثبیت کننده ولتاژ است هم بندرت و خیلی خیلی کم دیده شده خراب شود مگه همانطور که در قسمت پیش گفتم توسط یک فرد غیر متخصص دستکاری شده باشد.
    فقط می ماند ترانس چاپر ..در بعضی تغذیه ها مثلا اگه یادم مونده باشه ویدئو کاست جی وی سی یا شارپ و...بود که این ترانس چاپر اون زیاد می سوخت خرابی این ترانس فقط می تواند قطع شدن یکی از پایه های آن یا داغ شدن بیش از حد سیمهای لاکی و چسبیدن آنها به هم باشد که گفتم احتمال خیلی کمی دارد ولی در مواردی که کار گره خورد همانطور که گفتم از هیچ چیز به آسانی نگذرید.
    خوب چیز دیگه ای بخاطرم نمیرسه دوستان هزیز هر کدام موردی به خاطرشون رسید اضافه کنند متشکرم
    موفق باشید

2. 18کاربر از shahram80 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

abady (29th July 2011),ARIYA (29th July 2011),arya7 (29th July 2011),ashkan222 (10th February 2012),elc.rgb (29th July 2011),khadem (30th July 2011),majidsohany (13th August 2011),mohamad24 (2nd March 2012),MOHSEN27 (29th July 2011),old fixer (3rd December 2011),saeed1997 (23rd September 2011),TAHA1 (29th July 2011),xwhoogleee (7th February 2013),yazd.diag (29th July 2011),yeknaz3 (13th January 2013),younes53 (9th January 2013),ترانزیستور (21st December 2012),شهریار (29th July 2011)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع