.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 10 از 35 نخستنخست 123456789101112131415161718192030 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 91 تا 100 , از مجموع 347

موضوع: ::..تایپیک کلوپ هواداران اینتر..::

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مصاحبه رانیری قبل از بازی با زسکا

Click here to enlargeرانیری قبل از بازی امشب تیمش در مقابل زسکا اظهار داشت که حالا باید به خودمان، باشگاه و هواداران جواب پس بدهیم.
    به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - رانیری پس از شکستی که در مقابل اودینزه داشت وضعیت فیزیکی تیمش را مناسب می داند.
    مربی ادامه داد:
    "ما بازی سختی روز شنبه انجام دادیم، ما مطمئن بودیم که یک بازی و نتیجه خوب خواهیم گرفت ولی اینطور نشد.اما ما عقب نمی رویم.تیم ما تا اینجای کار سخت تلاش کرده است اما الان با قدرت بیشتری برمیگردیم تا نتایج مثبت بگیریم.در باره وضعیت فیزیکی تیم هم باید بگویم که ما در فرم خوبی هستیم."
    از مربی پرسیده شد که آیا با موراتی صحبتی داشته است؟
    "نه، صحبتی نکرده ایم.بهر حال ما میدانیم که یک سال سخت در پیش داریم اما ما آن را با موفقیت پشت سر میگذاریم من مطمئن هستم"

2. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

elc.rgb (14th December 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رانیری: برای اعتبار فوتبال ایتالیا باید زسکا را شکست دهیم

صعود اینتر به دور بعدی لیگ قهرمانان قطعی شده اما سرمربی سابق یوونتوس و رم پیروزی مقابل رقیب روس را باعث افزایش اعتبار سری آ می داند.

سایت گل- کلودیو رانیری، سرمربی اینتر، اعلام کرد بازیکنانش نباید فراموش کنند که پیروزی مقابل زسکا مسکو در لیگ قهرمانان تاثیر زیادی روی اعتبار فوتبال ایتالیا دارد.
    صعود اینتر به دور بعدی لیگ قهرمانان قطعی شده اما سرمربی سابق یوونتوس و رم پیروزی مقابل رقیب روس را باعث افزایش اعتبار سری آ می داند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پیروزی در این دیدار به معنی پول بیشتر برای باشگاه خواهد بود و همچنین به معنای افزایش اعتبار فوتبال ایتالیا در یوفاست.
    این پیروزی بسیار مهم است زیرا ما امتیازاتی از دست دادیم، امتیازاتی مهم و به یاد نداریم که در رقابت های چمپیونزلیگ و لیگ اروپا در بین تیم های سطح پایین قرار گرفته باشیم.
    بازی امشب شاید در سرنوشت ما تاثیرگذار نباشد اما برای ما مهم است. وقتی من هدایت تیم را برعهده گرفتم، هیچ امتیازی نداشتیم و وقتی به مسکو رفتیم می خواستیم در لیگ قهرمانان بمانیم."

4. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گزارش روز: چاپ کتابی درمورد مورینیو (1)- مورینیو و احیای اسنایدر در24 ساعت
    روز 28 آگوست سال 2009 بود که وسلی اسنایدر رسما از رئال به اینتر منتقل شد

Click here to enlarge
    سایت گل-نونو لوز و لوئیس میگل پریه را، دو نویسنده کتاب« مورینیو؛ رازهای موفقیت او» هستند. آنها در کتاب خود از زندگی مورینیو و کلیدهای موفقیت کاری او و به علاوه صحبتهای شاگردان آقای خاص مطالبی را منتشر کرده اند؛ دراینجا می خواهیم در چند قسمت بخش های مختلفی از این کتاب را برای شما نقل کنیم:
    وسلی اسنایدر، درمورد اولین شب حضورش در میلان این طور می گوید:« هیچ وقت چنین اتفاقی برای من نیفتاده بود و غیرممکن است که دوباره تکرار شود.»
    ستاره هلندی بعد از پشت سرگذاشتن چندین ماه پرفراز و نشیب در رئال مادرید از این تیم جدا شده بود و در بازار نقل و انتقالات تابستان 2009 به اینتر پیوست
    بعد از برگزاری چندین جلسه مذاکره، سران اینتر و رئال در روز 28 آگوست که روز جمعه بود به توافق نهایی دست یافتند. در همان روز بود که اسنایدر با هواپیمایی عازم میلان شد تا با هم تیمی های جدیدش در آپیانو جنتیله اشنا شوند. این درحالی بود که شاگردان مورینیو خودشان را برای دربی میلان که روز بعد از آن برگزار می شد آماده می کردند.
    مربی پرتغالی به استقبال اسنایدر آمد. این استقبال، یک استقبال خشک و رسمی نبود. مورینیو سلام و علیک گرمی با اسنایدر کرد و صحبتهایی را خطاب به او برزبان آورد که این جملات همواره در ذهن این بازیکن هلندی نقش خواهد بست:« تو فردای بازی می کنی؛ بازیکن ثابت تیم هستی. از دقیقه اول بازی می کنی. من به تو اعتماد دارم و مطمئنم که در داربی موفق خواهی بود.»
    اسنایدراین لحظات را این طور تشریح می کند:« من نمی توانستم اینها را باور کنم. من حتی یک بار هم با هم تیمی های جدیدم تمرین نکرده بودم.با خودم فکر کردم: این فوق العاده است؛ فوق العاده است.»
    اینتر در آن بازی با نتیجه 0-4 به پیروزی رسید و ستاره نرآتزوری کسی نبود به جز وسلی اسنایدر. این ستاره هلندی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که مورینیو جایگاه ویژه ای در قلب او دارد:« فکر می کنم در آن بازی، یکی از بهترین بازیهای کارنامه ورزشی ام را انجام دادم. انگار از اول در اینتر بازی کرده بودم و انگار سالها بود که مورینیو مربی ام بوده است»
    اسنایدر ادامه داد:« آن روزها برایم واقعا هیجان انگیز بود.هرچه بعد از آن رخ داد؛ تمام جامهایی که باهم کسب کردیم، عواقب همان برخورد روز اول بود.»
    ستاره هلندی در صحبتهایی اعلام کرد که همین یک جمله مورینیو کافی بود تااو را یک گام خیلی بزرگ به جلو هل دهد:« تو فردا بازی می کنی! به تو اطمینان دارم.»

Click here to enlarge

6. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

شکست اینتر و صعود به مرحله بعد

اینتر آخرین بازی مرحله گروهی خود را با شکست پشت سر گذاشت تا با سه پیروزی، دو شکست و یک تساوی به عنوان صدرنشین گروه به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. تک گل اینتر را استیبان کامبیاسو به ثمر رساند.

Click here to enlarge2 - 1Click here to enlarge

گل ها:

دومبیا 1-0
    کامبیاسو 1-1
    برزوتسکی 2-1

اینتر آخرین بازی مرحله گروهی خود را نیز با ناکامی پشت سر گذاشت. البته نراتزوری با کسب 10 امتیاز، صعود خود به عنوان صدرنشین گروه را قطعی کرده بود.

ترکیب اینتر (1-1-4-4): کاستلاتزی؛ ناگاتومو، ساموئل، رانوکیا، چیوو؛ زانتی، کامبیاسو، اوبی، فاراونی؛ کوتینیو؛ میلیتو

تیم سسکا موسکو در دقیقه پنجاه توسط دومبیا و اشتباه ناگاتومو به گل اول دست یافت. تنها یک دقیقه بعد کامبیاسو موفق شد از روی کرنر دروازه روس ها را باز کند تا بازی به تساوی کشیده شود. در دقیقه هشتاد و ششم، تنها چند ثانیه بعد از اینکه ضربه سر دیگو میلیتو با تیرک دروازه اصابت کرده بود، برزوتسکی از اشتباه مجدد یوتو ناگاتومو استفاده کرد و با یک ضربه سر دروازه لوکا کاستلاتزی را باز کرد تا روس ها در واپسین لحظات بازی، صعود خود را در ورزشگاه ژوزپه مه آتزا جشن بگیرند.

تعویض های اینتر: زاراته 45 (کوتینیو)، کالدیرولا 45 (فاراونی)، آلوارز 70 (اوبی)

حریف های اینتر در مرحله حذفی یکی از تیم های زیر خواهند بود: بایرن لورکوزن، لیون، مارسی، بازل، زنیت.

دو تیم آ.ث میلان و ناپولی نیز به عنوان تیم دوم از گروه های خود به مرحله بعد صعود کردند. ناپولی توانست در گروهی که تیم های بایرن مونیخ، منچستر سیتی و ویارئال در آن حضور داشتند شگفتی ساز شود و به پس از شکست ویارئال با نتیجه دو بر صفر به مرحله بعد صعود کند.

تیم منچستر یونایتد نیز، با شکست دو بر یک در برابر بازل از لیگ قهرمانان اروپا حذف شد. والنسیا نیز شب گذشته پس از شکست سه بر صفر در استمفورد بریج، رقابت های لیگ قهرمانان را وداع گفت. بدین ترتیب، ایتالیا تنها کشوری است که در مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا، سه نماینده خواهد داشت.

8. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مصاحبه های بعد از بازی مقابل زسکا (دور گروهی لیگ قهرمانان) +~+

Click here to enlarge

اختصاصی سایت خبری کانون رسمی هواداران اینترمیلان
    زانتی: به امید یک قرعه خوب

پوپی در مصاحبه اش با کانال اینتر به صحبت درمورد دور حذفی لیگ قهرمانان پرداخت؛ مرحله ای که علاوه بر تلاش زیاد بایرن، هیچ منچستری ای به آن نرسیدند.
    "زسکا تا آخرین لحظه خودش را باور داشت و لایق این نتیجه بود. مهمترین چیز برای ما سرگروهی بود و حالا باید آرزوی یک قرعه خوب داشته باشیم.
    خیلی سورپرایز شدم وقتی فهمیدم چند تیم بزرگ به این مرحله نرسیده اند. دو تیم منچستر حذف شدند ولی این هیچ معنایی ندارد چون تیمهایی که به جای آنها صعود کرده اند نیز شایسته حضور در این مرحله هستند."
    او درباره ضربه ای که با پاس او به دیرک دروازه خورد گفت:
    "برای دیگو متاسفم، بعضی وقتها چنین اتفاقاتی می افتد توپهایی که به نظر گل می رسند به دروازه نمی روند ولی ما باید به او وقت بدهیم و به او ایمان داشته باشیم چون او برای تیممان مهم است."
    کاپیتانو برای اولین بار با پیراهن اینتر کارت قرمز را دید و نمی تواند در دیدار برابر فیورنتینا بازی کند:
    "مجبورم روی سکوها باشم ولی امیدوارم تیم خوب بازی کند و پیروز شویم."

+++++++++++

Click here to enlarge

کالدیرولا: جدا از نتیجه از خودم راضیم

"خیلی خوشحالم چون ماه ها انتظار چنین دیداری را می کشیدم ولی اصلا از نتیجه راضی نیستم."
    در مصاحبه با کانال اینتر این اولین صحبتهای لوکا کالدیرولا که بالاخره در دیدار با زسکا دیدار اولش با پیراهن نراتزوری را انجام داد بود.
    مدافع نراتزوری ادامه داد:
    "احساسات؟ نه من تجربه داشتم چون مدتهای زیادی است که در اینتر بازی می کنم ولی هنوز باید بیاموزم و راه بلندی پیش رو دارم.
    امروز من بازی خودم را انجام دادم ولی من خیلی از نتیجه ناراحتم چون لایق باخت نبودیم. در این چند ماه خاطرجمع شده ام چون کار کردن کنار چنین قهرمانانی به انسان اعتماد به نفس می دهد. حالا من از توانایی های خودم مطلعم.

+++++++++++

Click here to enlarge

کاستلاتزی: ناامیده کننده بود ولی می گذرد

طبیعتا ما از نتیجه شنبه و امروز ناامید شده ایم ولی باید قوی باشیم چون توانایی بازگشت را داریم، با کمی شانس می توانیم دوباره بردن را آغاز کنیم.
    لوکا کاستلاتزی در پایان دیدار خانگی برابر زسکا که با شکست همراه بود در مورد عملکرد دیگو میلیتو گفت:
    "همانطور که ما افت کرده ایم دیگو هم افت کرده است. او عضوی از ماست و از او حمایت می کنیم. برایش راحت نیست ولی در هر بازی تمام تلاشش را انجام می دهد.
    نمی شود به او خرده گرفت و ما باید از او دفاع کنیم. همه چیز تغییر خواهد کرد چون مهاجمان ما همه در سطح بالایی قرار دارند. ما همه سعی می کنیم بهتر باشیم."

+++++++++++

Click here to enlarge

کامبیاسو: در هر صورت باخت دردناک است

استبان کامبیاسو که تک گل اینتر در دیدار دیشب را به ثمر رساند در مصاحبه با اسکای اسپورت گفت:
    "ما با ذهنیت برد به میدان رفتیم ولی فوتبال همین است، 5 دقیقه قبل از پایان می توانستیم بازی را ببریم ولی آنها گل زدند.
    باخت همیشه دردناک است ولی این بار کمتر بود. نکته مثبت امشب این بود که جوان ها توانایی های خودشان را نشان دادند. خوشبختانه مصدومان ما بزودی به تیم باز خواهند گشت و مربی دست بازتری برای چیدن ترکیب خواهد داشت."

+++++++++++

Click here to enlarge

ناگاتومو: ما خواهیم جنگید و همه چیز تغییر خواهد کرد

ناگاتومو پس از دیدار برابر زسکا از کارهایی که اینتر باید برای رسیدن به هدفشان انجام دهد گفت...
    "اینتر دوران خوبی در تاریخش را نمی گذراند، نتیجه خوب در این دیدار به ما اعتماد به نفس می داد هر چند ما خواهیم جنگید تا جایگاهمان را تغییر دهیم.
    همچنین باید بازی به بازی اشباهاتمان را مرور کنیم. خود من باید در تمرینات بهتر باشم تا نمایشم در مسابقات بهتر باشد

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گزارش روز: آسان تر شدن قرعه یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با کنار رفتن غولهای منچستر

قرعه کشی مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا جمعه هفته آینده انجام خواهد شد

Click here to enlarge

سایت گل- قرعه کشی رقابتهای دور یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا، جمعه هفته آینده، 16 دسامبر انجام خواهد شد و 16 تیم حاضر در این مرحله رقبای خود را خواهند شناخت
    هیچ یک از هفت تیمی که ممکن است به قرعه رئال و بارسلونا بخورند، خطری چندان جدی برای این تیم ها نیستند، به غیر از میلان

میلان تنها تیمی است که شاگردان مورینیوترجیح می دهند تا با آنها روبرو نشوند و البته ناپولی هم خطرناک به نظر می رسد که می تواند تهدیدی جدی برای بارسا باشد

حذف دو تیم بزرگ شهر منچستر باعث شده تا قرعه مرحله یک هشتم نهایی برای سایر تیمها آسان تر شود. این قرعه ساعت 12 به وقت محلی در روز شانزدهم دسامبر در نیون انجام می شود

رئال در مرحله بعد مقابل یکی از تیمهایی که بعنوان تیم دوم مرحله گروهی به دور بعدصعود کرده (به جز لیون) قرار خواهد گرفت و سخت ترین حریف ممکن برای مادریدی ها میلان خواهد بود که با زلاتان، روبینیو و پاتو می توانند کار را برای کهکشانی ها سخت کرنند

بارسا کار آسان تری نسبت به رئال خواهد داشت و سرخست ترین حریف برای آنها ناپولی خواهد بود. البته بازی مقابل لیون هم کار آسانی نخواهد بود.

تیمهای اول گروه های هشت گانه بدین ترتیب است:بایرن مونیخ، اینتر، بنفیکا، رئال مادرید، چلسی، آرسنال، زنیت و بارسلونا

تیم های دوم راه یافته به این مرحله هم این تیمها هستند: ناپولی، زسکا مسکو، بازل، المپیک لیون، بایر لورکوزن، المپیک مارسی، آپوئل نیکوزیا، میلان

این تیمها هم در رده سوم جدولهای گروهی قرار گرفتند و به لیگ اروپا راه یافتند: منچسترسیتی، ترابزوان سپور، منچستریونایتد، آژاکس، والنسیا، المپیاکوس، پورتو و ویکتوریا پلژن

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

گزارش ویژه : زین الدین زیدان مسی را جا گذاشت / اسطوره فرانسوی با ارزش ترین ستاره لیگ قهرمانان اروپا
    فهرست 50 تایی و پرستاره یوفا توسط کاربراین وروزنامه نگاران رتبه بندی شده است

Click here to enlarge

سایت گل - در یک نظرسنجی که در سایت رسمی یوفا از کاربران و روزنامه نگاران به عمل آمد ، 50 ستاره با ارزش لیگ قهرمانان اروپا در 20 سال گذشته انتخاب شدند .
    به گزارش گل در این نظرسنجی زین الدین زیدان اسطوره فرانسوی باشگاه رئال مادرید توانست لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا را جا بگذارد و در صدر قرار گیرد .پائولو مالدینی ستاره بزرگ و اسطوره ای میلان هم در این رده بندی سوم شد.
    از دیگر نکات جالب این نظر سنجی رتبه ای است که رونالدو ، ستاره رئال مادرید از آن خود کرده است ، رونالدو در این نظرسنجی در رتبه 30 قرار گرفت .
    رده بندی تاثیرگذارترین و با ارزش ترین ستاره های لیگ قهرمانان اروپا به انتخاب کاربران سایت یوفا و روزنامه نگاران به شرح زیر است :
    1. زین الدین زیدان
    2. لیونل مسی
    3. پائولو مالدینی
    4. چابی هرناندز
    5. رائول
    6. رایان گیگز
    7. کلارنس سیدورف
    8. لوئیز فیگو
    9. ساموئل اتوئو
    10. استیون جرارد
    11. آندرس اینیستا
    12. الیور کان
    13. آندری چوچنکو
    14. پل اسکولز
    15. خاویر زانتی
    16. الکس دل پیرو
    17. ایکر کاسیاس
    18. دیوید بکام
    19. تیری آنری
    20. رونالدو
    21. کارلوس پویول
    22. ادوین فان درسار
    23. آندرا پیرلو
    24. دیدیه دشام
    25. الکساندرو نستا
    26. فرناندو ردوندو
    27. وین رونی
    28. فرانک ریکارد
    29. کاکا
    30. کریستیانو رونالدو
    31. رود فان نیستلروی
    32. روبرتو کارلوس
    33. مارسل دسایی
    34. یاری لیتمانن
    35. پیتر اشمایکل
    36. فیلیپو اینزاگی
    37. دژان استانکوویچ
    38. مندیتا
    39. روی کین
    40. کلود ماکلله
    41. فرناندو هیرو
    42. ادگار داویدس
    43. جیان لوئیجی بوفون
    44. استفان افنبرگ
    45. رونالدینیو
    46. دکو
    47. لوتار ماتئوس
    48. فرانک لمپارد
    49. فرناندو مورینتس
    50. پائولو سوسا

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رانیری بعد از شکست مقابل زسکا: همه چیز در اینتر اشتباه پیش می رود

سرمربی اینتر از شکست خانگی تیمش مقابل زسکا در دیدار شب گذشته لیگ قهرمانان ابراز نارحتی کرد اما از تلاش شاگردانش در این بازی تقدیر کرد و آنها را مقصر ندانست

Click here to enlarge

سایت گل – کلودیو رانیری سرمربی اینتر بعد از شکست دو بر یک تیمش مقابل زسکا مسکو در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرد اینتر روزهای بسیار سختی پیش رو دارد.
    رانیری معتقد است تیمش در دیدار شب گذشته با اندازه کافی موقعیت روی دروازه حریف ایجاد کرد اما مشکلات روحی و عدم اعتماد به نفس بازیکنانش باعث این شکست شد.
    او در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت:" در شرایط فعلی همه چیز اشتباه پیش می رود، البته بازیکنان تیمم را سرزنش نمی کنم. ما در طول 90 دقیقه تمام تلاش خود را انجام دادیم اما بعضی وقتها شانس با ما یار نیست و توپ هایمان به گل تبدیل نمی شود."
    " برای پیروزی به میدان رفتیم و 4 یا 5 موقعیت گل روی دروازه حریف ایجاد کردیم، زسکا هم همین تعداد موقعیت را داشت، اما در نهایت ما بازی را واگذار کردیم."
    "تیم ما از لحاظ فیزیکی کاملا آماده است و مشکلی ندارد. مشکل اصلی اینتر عدم اعتماد به نفس بازیکنان و مسائل روحی است. اکنون باید تنها به بازی مقابل فیورنتینا فکر کنیم و در پایان سال عملکرد اینتر را ارزیابی کنیم."

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پاندف: امیدوارم با اینتر بازی کنیم

Click here to enlarge

اختصاصی Inter.ir- «گوران پاندف» که در آغاز این فصل از نراتزوری جدا شد و قرضی به ناپولی پیوست، می‌گوید امیدوار است در لیگ قهرمانان اروپا با اینتر بازی کند. ناپولی و اینتر به ترتیب در گروه‌هایشان مقام‌های دوم و نخست را به دست آوردند.
    او در این باره به گاتزتادلواسپرت گفت: «بازی کردن و روبه‌رو شدن با اینتر آن‌هم در لیگ قهرمانان اروپا بسیار هیجان‌انگیز است.»
    ناپولی در بازی آخر با ویارئال در ال‌مادریگال، توانست این تیم را 2-0 شکست دهد و همراه با بایرن‌مونیخ به مرحله پسین بازی‌ها برسد.
    «حالا من حس می‌کنم که بخشی از این پروژه هستم. به خود واقعی‌ام بازگشته‌ام و اخیرا دو گل در بازی با یوونتوس زدم. حالا آماده‌ام تا حرف‌هایم را در بازی‌های پیش رو در لیگ قهرمانان و کوپاایتالیا بزنم.»
    یادآوری می‌شود که بر اساس قانون‌های یوفا، دو باشگاه از یک کشور نمی‌توانند تا یک‌هشتم در لیگ قهرمانان اروپا با یکدیگر بازی کنند

18. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کوتاه از ایتالیا

مهمترین اخبار امروز فوتبال ایتالیا را با هم مرور می کنیم

سایت گل-
    نقل و انتقالات
    نشریه کوریه دلو اسپورت ادعا کرد باشگاه یوونتوس به دنبال به خدمت گرفتن کارلوس تبس به طور قرضی است.
    سری آ

ریکاردو مونتولیوو، ستاره فیورنتینا، نمی تواند تیمش را در دیدار فردا مقابل اینتر همراهی کند.
    لوئیس انریکه برای دیدار مقابل یوونتوس بسیاری از مدافعانش را در اختیار ندارد (ژوان، کیائر، بوردیسو و حتی کاستی)؛ ممکن است؛ ممکن است ده روسی در خط دفاعی به میدان برود؟
    کلوزه شرایط بازی کردن را پیدا کرده و می تواند مقابل لچه به میدان برود

20. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

صفحه 10 از 35 نخستنخست 123456789101112131415161718192030 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع