خوب این سایت شرکت اصلی نود32 هست
ظاهرا ....
ولی به زبان روسی هست من به زبانهای چینی و ژاپنی تخصص دارم
اینجاش شوخی بود
خوب اونجور که معلومه یسری مراحل داره تا با ادامه اون لب تاپ یا گوشی خودتون رو به شرکت معرفی کنید
تا احتمالا اونا هم با کد یا شماره سریالی قسمت ضد سرقت نرم افزار شما رو فعال کنند
اگه نیازی ندارید بیخیال این قسمت بشید
اگه خودم ورژن 9 رو نصب کرده بودم براتون انجام میدادم ولی ورژنه 9 رو فعلا نتونستم کرک کنم
الان ورژن 8 دارم
موفق باشید
MOEIN1366 (11th February 2016)
این بخش مدیر نداره
جناب صالحی هم لطف کردن تا اینجا
راهنمایی کردن بیشتر از این امکان
راهنمایی وجود نداشته
ویرایش توسط ASHKAN-NO : 11th February 2016 در ساعت 20:53
صفحه های فایرفاکسم یکم سنگین شدن دیر باز میشن این مشکلم مربوط به همین سوال بالام هست یا خیر؟
آحرین نسخه فایرفاکیس دارم ویندوز و آنتی ویروسم آپدیت
باتشکـــر
ویرایش توسط Taghi- : 15th February 2016 در ساعت 04:43
سلام خسته نباشید
من ویندوز7 32بیتی دارم تازه هم ویندوزعوض کردم آنتی ویروس اسمارت سکوریتی نسخه9 با لاینسس قانونی ی ساله خریدم نصب کردم
ی مشکلی که الان درگیرم باهاش اینه که بعضی برنامه های نصبی رو داخل فایروال ویندوز قرار میدم دسترسی به اینترنت نداشته باشن به اصطلاح بلاکشون می کنم
اولش بلاک هم میشن مشکلی نیست ولی یهو می بینم اون برنامه به اینترنت دسترسی پیدا کرده از کنترل پنل میرم تو فایروال می بینم فایروال ویندوزم off شده رنگش قرمز
الان نمیدونم این طرفی که این ویندوز و آنتی ویروس واسم نصب کرده چرا هردو فایروال واسم فعال کرده ؟
الان فایروال ویندوز با اسمارت سکوریتی باهم درگیرن تو سیستمم یکم تداخل ایجاد کرده
نمیدونم باید چیکارکنم ؟
به نظر شما فعال بودن هردو فایروال کاردرستی هست یا نه؟
واسه فایروال ویندوزم که برنامه بلاک می کنم بعدش فایروال ویندوزم off میشه هم راهنمایی کنید
کدوم فایروال فعال باشه بهتره؟
اصلآ این مشکل من مربوط به فایروال میشه یا نه؟
ویندوزم دیشب آپدیت کردم
باتشکـــر
karim1350 (31st August 2016)
هارد کامپیوترم خراب شده خواستم بدم تعمیر کنن.منتها عکس وفیلم های شخصی درون هارد خیلی دارم.میخواستم بپرسم اگه تعمیر بشه اطلاعات هارد کلا ازبین میره یا نه . بعد خواستم بپرسم چه نرم افزار های ریکاوری هستش که قوی هست .
باتشکر
[CENTER][B][COLOR=#ff0000]سه دسته از ادمها را هرگز از یاد نبرید،[/COLOR][/B]
[/CENTER]
[CENTER][COLOR=#008000][B]کسانی که در سختی ها یاری تان کردند،
کسانی که درسختی ها رهایتان کردندو
کسانی که درسختی ها گرفتارتان کردند.[/B][/COLOR]
[/CENTER]
با سلام
دوست عزیز نفرمودید هارد شما به چه صورتی خراب شده؟
اصلا توسط ویندوز شناسایی نمیشه یا اینکه شناسایی شده هنگ میکنه؟
و اینکه پرسیدید اگه تعمیر بشه تمام اطلاعاتتون پاک میشه یا نه ؟
جواب بستگی به نوع خرابی هارد داره اگه بردش خراب بشه تمام اطلاعات توش سالم باقی میمونه
در مورد نرم افزار های ریکاوری انواع مختلفی تو نت هست که هرکدوم تعدادی رو بازیابی میکنند
درحین فرمت کردن درایو c ریستارت کردم .
دیگه شناسایی نکرد.هاردم مدل Seagate
500GB
پروانه (31st August 2016)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)