از کجا متوجه بشیم زمان اشتراکمان چقدر باقی مونده.ممنون
از کجا متوجه بشیم زمان اشتراکمان چقدر باقی مونده.ممنون
تعمــــــیرکاران الکترونیک
قسمت اشتراک ها
شما اشتراکی ندارید
========================================
karim1350 (16th March 2023)
مدیر گرامی :
مدیر محترم ، پست قبلی من در همین تاپیک رو بررسی کردید ؟؟؟
یک هفته اس : )
ویرایش توسط KIAN FAR : 16th May 2023 در ساعت 22:54
برادر جواب شما داده شده چرا پست اسپم میزنید
نام کاربری شما در تاپیک معلومه و رنگش زرده اشتراک داشتید سبز بود---ضمنا شما که وجهی پرداخت نکردید چطوری باید ویژه باشید؟
اگر وجهی پرداخت کردید 4رقم اخر کارت و مشخصات واریزی رو پیام خصوصی کنید تا بررسی شود
اگر اشتراک داشته باشید در صفحه اشتراک ها تاریخش رو زده و معلومه :
این هم جواب تاپیکی که نمیتونید ببینید:
تجربیات تعمیرکاران برادر نمیشه باز باشه و فقط برای اعضای ویژه هست
این سایت باید بتونه هزینه های سرور و نگهداری خودش رو تعمین کنه در غیر این صورت ممکن نیست اداره بشه
اعضای قدیم و جدید هم نداره اعضای مدیران همیشه باز هست شما هم اگر تعداد پست زیاد داشته باشید و درخواست بدید با بررسی باز میشه
شما 10 سال عضو هستید و 15 تا پست دارید که 14 تا سوال مشکلات خودتون بوده و فقط یه پست زدید و با یه پست انتظار دارید دسترسیتون باز بشه
180 هزار تومن پول یه ساندویچ هم نیست که پرداخت کنید و از سایت استفاده کنید نباید انتظار مجانی بودن همه جا داشته باشید
کاربر داریم 5000 ارسال مفید داشته و چنین درخواستی نداشته و عضویت پرداخت کرده ...
بدرود دوست من
ویرایش توسط KIAN FAR : 18th May 2023 در ساعت 11:38
با سلام . دوست عزیز بنده دبشب مبلغ 180تومان واریز نمودم ولی هیچ اقدامی نشد . با کی و چگونه پیگیری نم . ممنون
KIAN FAR (24th June 2023)
سلام استاد من ساعت هشت ودوازده دقیقه بعداز ظهر 180 هزار با لب تاب واریز کردم ولی اشتراکم هنوز فعال نشده
KIAN FAR (24th June 2023)
با سلام مبلغ ۱۸۰ت بابت اشتراک یکساله در تاریخ ۱۴۰۲/۵/۱۱ ۱۷:۱۵:۰۵ چهار رقم آخر۴۷۶۱واریز گردید.
KIAN FAR (2nd August 2023)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)