آدم ها برای هم سنگ تمام میزارند،
اما نه وقتی که در میانشان هستی ، نه ...
آن جا که در میان خاک خوابیدی
سنگ تمام را می گذارند و می روند...!
سلام خسته نباشید
من دزد گیر پی ال سی مدل 3000 دارم که به محض دادن برق و منفی راهنما و اژیر شروع به زدن می کنن لطفا راهنمایی کنید در ضمن شوک سنسور و لادری رو قطع کردم
IRANIA (15th April 2013),sajadnasirpor (16th April 2013),yeknaz3 (19th April 2013)
sajadnasirpor (16th April 2013),yeknaz3 (19th April 2013)
yeknaz3 (19th April 2013)
با سلام
من یه دزدگیر promax نصب کردم اما یکی دو تا مشکل دارم از دوستان تقاضای کمک دارم در ضمن این اولین دزدگیریه که تا حالا نصب کردم
اول اینکه یه سیم زرد رنگ داره که باید به های ولتاژ کویل وصل بشه که نمی دونم یعنی چی؟
چشمی جلو ماشین چهارتا سیم داره سه تا داخل فیشه یکی از سیمها آزاداه نمیدونم به کجا ببندمش ؟
سیم لادری رو بستم ولی وقتی دزدگیر فعاله در باز میشه آژیر صدار نمی کنه در ضمن سیم کاپوت جلو روهم به سیم لادری بستم
لطفاً راهنمایی کنید
IRANIA (19th April 2013),m.aminifar (19th April 2013),yeknaz3 (21st April 2013)
سلام:در مورد سیم زرد رنگ شما روی راهنمای نصب دقت کنید توضیح داده به کدام سیم کویل ببندین
در مورد سیم شاسی لای درب اول از همه نوع خودرو مشخص کنید بعد ببینین سیم شاسی لای درب مثبت هست یا منفی
در مورد سیم 4 چشمی هم احتیاجی به نصب نیست شما منتظر نظر دوستان باشید شاید اطلاعاتی داشته باشن
---------------------------------------------------------------------------------------------
- میان اینهمه "نامردی" باید شیطان را تحسین کرد که "دروغ" نگفت ...
جهنم را به جان خرید، اما "تظاهر" به دوست داشتن آدم نکرد
با سلام
دوست عزیز در دزدگیر هیچ نداریم سیمی به کویل وصل بشه سیم زرد رنگی اگر یک سیم نازک است احتمالا مربوط به رله قطع می باشد
در مورد چشمی هم لازم به ذکر است سنسور چشمی و شوک 3تا سیم دارند (مثبت ، منفی و تحریک) سیم چهارم در بعضی از چشمی ها به برق ACC است تا زمانی که سوئیچ باز است LED چشمی خاموش شود
اگز در را باز میکنید و آژیر نمیزند شما سیم تحریک دزدگیر را اشتباه وصل کرده اید یا سیم شاسی لادری ماشین را اشتباه گرفته اید
بفرمایید ماشین شما چیه تا بهتر بتوانم راهنمایی کنم
پراید 131مدل 91 از سوکت فابریکی استفاده کردم
ویرایش توسط hajiamin : 20th April 2013 در ساعت 00:10
چون رنگ سیم های سوکت فابریک متفاوت است من رنگ سیم های یونیت را خدمت شما میگم شما چک کنید
سیم آبی کلفت : برق مستقیم
سیم مشکی کلفت : منفی
سیم سفید نازک : سیم لادری منفی
سیم های سبز و قهوه ای نازک(کنار سیم سفید لادری) : سیم های راهنما
سیم های قرمز و سبز کلفت : مربوط به پمپ می باشدکه باید از وسط قطع کنید و سیم سفید خطمشکی دزدگیر را به سیم قرمز سمت پمپ وصل کنید و سیم نارنجی خط دار را به سیم قرمز سمت یونیت وصل کنید . سیم سفید را به سیم سبز سمت پمپ وصل کنید و سیم نارنجی را به سیم سبز سمت یونیت وصل کنید
از سیم های اصلی دزدگیر فقط سیم ACC مانده که باید به پله دوم سوئیچ وصل کنید
در مورد رله قطع هم نیاز نیست وصل کنید چون ماشین شما ایموبلایزر دارد
ویرایش توسط IRANIA : 20th April 2013 در ساعت 14:27
hajiamin (21st April 2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)