.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 14 از 29 نخستنخست ... 456789101112131415161718192021222324 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 283

موضوع: ::..جدیدترن اخبارتیم استقلال در این تاپیک..::

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نگاهی به سه دعوای مشهور تاریخ دربی های استقلال - پرسپولیس

دربی ششم؛ یکشنبه 27 دی 1349
    پرسپولیس که ستارگانی مثل همایون بهزادی، علی پروین و مهراب شاهرخی را در ترکیب داشت، در دقیقه دوم بازی با گل حسین کلانی پیش افتاد. رایکوف هم که در ترکیب تیمش از مردان مشهوری مثل پرویز قلیچ خانی، کارو حق وردیان و علی جباری سود می برد، در نیمه دوم عباس مژدهی را به زمین فرستاد و همین بازیکن بود که در دقیقه 75 کار را به تساوی کشید. در هشت دقیقه مانده به پایان در یک درگیری فوتبالی محراب شاهرخی به زمین افتاد و پرسپولیسی ها به بازی خشن مدافع استقلال اعتراض کردند. مهدی لواسانی مدافع استقلال اخراج و بدنبال آن حسین کلانی و همایون بهزادی نیز با کارت قرمز روبرو شدند.این بازی بعد از چند دقیقه درگیری و جنجال نیمه تمام ماند و نتیجه آن 3-0 به سود استقلال اعلام شد. سه اخراجی بازی به همراه محراب شاهرخی یک سال محروم شدند که محرومیت این بازیکنان در آبان ماه 1350 بخشیده شد. شاهرخی در حالی محروم شد که حاج ابوالحسن داور بازی اذعان کرده بود که او هیچگونه فحاشی نکرده و بی گناه است!

دربی سی و هشتم؛ جمعه 30 دی 1373
    پرسپولیس که بعد از کنار گذاشتن علی پروین، حمید درخشان را روی نیمکت نشانده بود، در پانزده دقیقه ابتدایی نیمه دوم با پنالتی فرشاد پیوس و ضربه سر بهزاد داداش زاده با دو گل جلو افتاد. روال بازی به گونه ای بود که تصور می شد پرسپولیس برنده این بازی از مرحله نیمه نهایی لیگ است (در آن سال لیگ در دو گروه برگزار می شد) اما تکل خشن رضا شاهرودی روی محمد تقوی و 10 نفره شدن پرسپولیس، جریان بازی را کاملاً دگرگون کرد. ابتدا صادق ورمزیار در دقیقه 80 نتیجه را کم کرد و 6 دقیقه بعد ادموند اختر دروازه عابدزاده را باز کرد تا همه چیز برابر شود. بعد از این گل بود که مجتبی محرمی و امیر قلعه نویی در وسط زمین از خجالت هم درآمدند و بازی با هجوم تماشاگران به زمین نیمه تمام ماند. یک روز بعد، نتیجه بازی 3-0 به سود استقلال اعلام شد و چند بازیکن از هر دو تیم، با محرومیت های طولانی مواجه شدند. عملکرد احمد ابهران، داور این بازی هم باعث شد که از سال بعد، داوران خارجی برای مدتی طولانی دربی را سوت بزنند. بازی برگشت این دو تیم، در ورزشگاهی خالی از تماشاگر در بندر عباس و به قضاوت مهدی اخوان برگزار شد و بدون گل به پایان رسید.

دربی چهل و نهم؛ جمعه 9 دی 1379
    این بازی یک حساسیت ویژه داشت و آن هم حضور مهدی هاشمی نسب در ترکیب اصلی استقلال بود؛ بازیکنی که تا فصل پیش برای پرسپولیس به میدان می آمد و قاتل استقلال شده بود.
    منصور پورحیدری در این بازی، هاشمی نسب را در خط حمله به کار گرفت اما این پرسپولیس بود که با پنالتی بهروز رهبری فرد در دقیقه 58 به گل اول رسید. ده دقیقه بعد محمد نوازی با یک ضربه ایستگاهی از نزدیکی های خط اوت، بازی را به تساوی کشید و در پنج دقیقه پایانی، هاشمی نسب گل دوم استقلال را زد و غش کرد! اما این گل هم دوامی نداشت و علی کریمی در دقیقه 87 بازی را به تساوی کشید.
    برخلاف دعواهای گذشته، این بار جنجال ها بعد از سوت پایان شروع شد؛ با مشتی که پرویز برومند به صورت پایان رافت زد و پس از آن هم نوبت به حمید استیلی و محمد نوازی رسید که مشت و لگدی روانه هم کنند. این دعوا تاثیری بر نتیجه بازی نداشت ولی محرومیت هایی برای بازیکنان رقم زد

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

elc.rgb (10th December 2011),hamed_p (10th December 2011)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي
    مظلومي فاتح شهرآورد هفتاد و سه

استقلال توانست در پايان 120 دقيقه پرسپوليس را 3 بر صفر شکست دهد.
    Click here to enlarge

دیدار تیم های پرسپولیس و استقلال در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۶:۱۵ در ورزشگاه آزادی در حضور ۸۰ هزار تماشاگر آغاز شد و در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی بدون گل به پایان رسید و بازی به وقت اضافه کشیده شد که در نهایت استقلال با 3 گل به پیروزی رسید.

پرسپولیس در ابتدای دیدار یک موقعیت داشت اما در ادامه استقلالی ها توانستند در موقعیت هایی را روی دروازه حریف ایجاد کنند. در دقیقه ۱۲ مجیدی به توپ نرسید تا حقیقی این توپ را از آن خود کند.

استقلال در دقیقه ۲۸ هم توسط مجیدی یک فرصت خوب را از دست داد. در دقیقه ۳۳ مسابقه درحالی که کاپیتان استقلال در محوطه جریمه پرسپولیس صاحب توپ بود تعادلش را از دست داد ولی داور دستور به ادامه بازی داد.

در دقیقه ۳۶ برهانی توپ را به تیر دروازه پرسپولیس زد. در ادامه بازی هم به جز یک موقعیت نه چندان خطرناکی که پرسپولیسی ها از دست دادند این شاگردان مظلومی بودند برای گلزنی تلاش بیشتری داشتند. نیمه اول این مسابقه بدون گل به پایان رسید.

نیمه دوم با شروع خوب استقلالی ها آغاز شد اما رفته رفته پرسپولیسی ها به تحرک در آمدند و در دقیقه ۶۱ توسط علی کریمی یک موقعیت را از دست دادند.

بازی دقایقی با افت روبرو بود تا اینکه در دقیقه ۶۹ اسماعیل شریفات که تازه به میدان آمده بود فرصت تک به تک را از دست داد.

ادامه بازی دو تیم با احتیاط بیشتری توپ را به جریان انداختند و مسابقه از جذابیت افتاد.

دقیقه ۸۰ بازی پرسپولیس صاحب ضربه ایستگاهی شد اما توپ علی کریمی را رحمتی با مشت دفع کرد.

تلاش ۹۰ دقیقه دو تیم برای پیروزی بی نتیجه ماند تا بازی به وقت اضافه کشیده شود.

در وقت اضافه اول استقلال توانست در دقایق ۹۵ و ۹۸ توسط مجتبی جباری به گل برسد که گل دوم از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید.

در وقت اضافه دوم نیز این استقلال بود که توانست در دقیقه ۱۰۷ توسط اسماعیل شریفات به گل سوم برسد.

استقلال با این پیروزی به مرحله نیمه نهایی جام حذفی صعود کرد. این تیم در این مرحله باید با برنده بازی فولاد و شهرداری یاسوج دیدار کند.

پرویز مظلومی با پیروزی در چهارمین دربی توانست رکورد امیر قلعه نویی که سه پیروزی در دربی داشت را پشت سر بگذارد.

قضاوت این مسابقه بر عهده هدایت ممبینی بود. وی به امیر حسین فشنگچی، رضا نورمحمدی، حسین بادامکی، مازیار زارع و محمد نوری از پرسپولیس و مهدی امیرآبادی، کیانوش رحمتی و حنیف عمران زاده از استقلال کارت زرد نشان داد.

بازیکنان پرسپولیس:
    علیرضا حقیقی، مجتبی شیری، ممدوتال(۱۱۶- روح الله سیف اللهی)، علیرضا نورمحمدی، امیر حسین فشنگچی، محمد نوری( ۱۰۷- محمد منصوری)، علی کریمی، حسین بادامکی، مازیار زارع، مهرداد اولادی و غلامرضا رضایی
    سرمربی: حمید استیلی

بازیکنان استقلال:
    مهدی رحمتی، پژمان منتظری، حنیف عمران زاده، میثم حسینی، مهدی امیرآبادی، کیانوش رحمتی، آندرانیک تیموریان، مجتبی جباری(۱۰۸- فریدون زندی)، میلاد میداودی(۶۴- اسماعیل شریفات)، آرش برهانی(۱۰۱- محسن یوسفی) و فرهاد مجیدی
    سرمربی: پرویز مظلومی

4. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

جباري بهترين بازيكن شهرآورد 73 شد

مجتبي جباري به عنوان بهترين بازيکن هفتاد و سومين شهرآورد پايتخت انتخاب شد.

Click here to enlarge

جباری در دیدار عصر امروز (جمعه) تیم های استقلال و پرسپولیس دو گل برای تیم فوتبال استقلال به ثمر رساند.

مجتبی جباری نخستین گل تیم استقلال را در دقیقه 95 روی پاس عمقی مهدی امیرآبادی به ثمر رساند.

جباری در دقیقه 98 نیز ضربه پنالتی که از خطای ممدوتال روی فرهاد مجیدی و با اشتباه واضح علی رضا حقیقی به دست آمد استقلال را صاحب دومین گل کرد.

اسماعیل شریفات نیز در دقیقه 106 سومین گل تیم استقلال را وارد دروازه پرسپولیس کرد تا سنگین ترین شکست پرسپولیس پس از 34 سال رقم بخورد.

6. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

عمران‌زاده:برداستقلال برابرپرسپوليس لوث شده

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: برد مقابل پرسپوليس براي ما لوث شده است.

Click here to enlarge

حنیف عمران‌زاده پس از برتری ۳ بر صفر استقلال در دربی ۷۳ گفت: دیدار سختی بود و پرسپولیس بازی خوبی را ارائه کرد. دو تیم در ۹۰ دقیقه فرصت‌های زیادی داشتند اما در وقت‌های اضافه کارشان را یکسره کردیم.

وی ادامه داد: پرسپولیسی‌ها مهره کم نداشتند و علی کریمی خودش یک تیم بود.

عمران‌زاده یادآور شد: ما کُری نخواندیم. در هفته‌ای که گذشت پرسپولیسی‌ها بیشتر برای ما کری خواندند. با این حال امیدوارم بازی برگشت مساوی تمام شود چرا که برد پرسپولیس برای ما عادی شده و دیگر این پیروزی لوث شده است.

وی در پایان گفت: ‌امیدوارم در بازی‌های بعدی پرسپولیسی‌های بیشتری به ورزشگاه بیایند تا شور و حال خاصی به ورزشگاه بدهند

8. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

جشن هواداران استقلال و اشك هاي حجازي

هواداران استقلال تهران پس از برتري قاطع تيم خود برابر پرسپوليس در سکوهاي ورزشگاه آزادي به جشن و پايکوبي پرداختند و اين در حالي بود که آتيلا حجازي مربي اين تيم به شدت اشک مي ريخت.

Click here to enlarge

تیم فوتبال استقلال تهران در چارچوب مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی باشگاه های کشور با نتیجه 3 بر صفر پرسپولیس را مغلوب کرد.
    در پایان این دیدار هواداران استقلال در سکوهای این ورزشگاه به جشن و پایکوبی پرداختند.

در حالی که تیم ها زمین را ترک می کردند آتیلا حجازی به شدت اشک می ریخت.

وی اعلام کرد که یاد و خاطره پدرم باعث شد تا چنین گریه کنم، چرا که جای وی در این پیروزی بزرگ خالی بود.

از سوی دیگر هواداران پرسپولیس در سکوهای ورزشگاه و همچنین بیرون از استادیوم به شدت علیه بازیکنان این تیم و حمید استیلی شعار می دادند.

10. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

پاداش 3 ميليوني فتح‌اله‌زاده براي استقلالي‌ها

علي فتح‌اله‌زاده پس از برد استقلال در دربي در رختکن اعلام کرد که به هريک از آبي‌پوشان مبلغ 3ميليون به عنوان پاداش برد

Click here to enlarge

علی فتح‌اله‌زاده پس از برد استقلال در دربی در رختکن اعلام کرد که به هریک از آبی‌پوشان مبلغ 3میلیون به عنوان پاداش برد مقابل پرسپولیس پرداخت می‌شود.

فتح‌اله‌زاده گفت به ازای هرگلی که استقلالی‌ها در این دربی به ثمر رسانده یک میلیون پاداش در نظر گرفته تا در مجموع آبی‌پوشان 3 میلیون تومان بابت این برد دریافت کنند

12. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

ميداودي:کاربايد در 90 دقيقه تمام مي‌شد

مهاجم استقلال گفت: اگر از فرصت‌هايمان به نحو احسن استفاده مي‌کرديم کار پرسپوليس در همان 90 دقيقه يکسره مي‌شد.

Click here to enlarge

میلاد میداودی پس از برتری 3 بر صفر استقلال در دربی 73 گفت: دقیقا همان جایی که مصدوم بودم دوباره ضربه خوردم و درد شدیدی در پایم احساس کردم. باید عکس بگیرم و میزان این مصدومیت فردا مشخص می‌شود.

وی در مورد دربی گفت: بازی خوبی بود و فرصت‌های خوبی در 90 دقیقه نصیب‌مان شد که در صورت استفاده از آنها بازی در همان وقت عادی به سود استقلال به پایان می‌رسید و کار پرسپولیس یکسره می‌شد.

میداودی در پایان گفت: پرسپولیس هم تیم خوبی بود اما ما در نهایت توانستیم در وقت‌های اضافه کار را تمام کنیم

14. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

جباري:دستشان درد نکند که جريمه‌ام را بخشيدند

هافبک استقلال گفت: براي پرسپوليسي‌ها ناراحتيم و مي‌دانيم وقتي تيمي در اين شرايط قرار مي‌گيرد چقدر سخت است.
    Click here to enlarge

مجتبی جباری پس از پیروزی 3 بر صفر استقلال مقابل پرسپولیس گفت: بازی خوبی بود و پرسپولیس هم خوب بازی کرد. آنها هم شانس پیروزی داشتند اما هر چه از بازی می‌گذشت بهتر می‌شدیم و در نهایت توانستیم به پیروزی شیرینی دست یابیم. برد مقابل پرسپولیس لذت بخش است و این لذت بخشی برای چندمین بار است که نصیب ما می‌شود.

وی در باره اینکه فتح‌الله‌زاده اعلام کرده 10 میلیون از جریمه 30 میلیونی او را بخشیده است، گفت: دستشان درد نکند.

وی درباره اینکه توقع داشت چند درصد از این جریمه بخشیده می‌شد، گفت: راجع به آن فکر نمی‌کردم.

جباری در خصوص پاداش دربی عنوان کرد: مهمترین پاداش خوشحالی مردم است اینقدر قبل از این بازی فشار روی ما است که واقعا این مسابقه را متفاوت می‌کند و همین که مردم را در خیابان خوشحال می‌بنیم بهترین پاداش است. برای پرسپولیسی‌ها هم ناراحتیم و می‌دانیم وقتی تیمی در این شرایط قرار می‌گیرد چقدر سخت است.

جباری در پاسخ به سؤال خصوص اینکه پس از حکم کمیته انضباطی به باشگاه استقلال انتقاداتی شد، گفت: حقیقت این است که ما مجموعه خوبی داریم می‌خواهیم امسال قهرمانی را به دست بیاوریم. بعد از حرف‌هایی که زدم دوست داشتم همه چیز زودتر حل شود و همه چیز به شرایط عادی بازگردد. خوشبختانه بعد از آن قضیه برد خوبی آوردیم و پیروزی امروز هم به تیم انگیزه خوبی می‌دهد.

وی درباره اینکه گفته می‌شد قبل از دربی مصدوم است و به بازی نمی‌رسد، اظهار داشت: برای حضور در بازی امروز شک داشتم که بتوانم بازی کنم و قرار شد هنگام گرم کردن خودم را تست کنم باتلاش‌های دکتر رضایی دردم کمتر شد.

وی درباره اینکه امروز راحت‌تر پرسپولیس را بردند عنوان کرد: اتفاقا این بازی سخت‌تر از بازی‌های گذشته بود. پرسپولیس پرتلاش‌تر از بازی‌های گذشته بود و واقعا کار سختی داشتیم.

جباری در مورد اینکه فتح‌الله‌زاده عنوان کرده برای جاسم کرار می‌خواهد از بازیکنان نظرسنجی بگیرد،نظر شما در این باره چه خواهد بود، گفت: سوال جالبی نیست. من حرف‌هایم را در مورد جاسم کرار زده‌ام. دلیلی ندارد آن را تغییر دهم یا موضع دیگری داشته باشم فقط امیدوارم هر چه به صلاح تیم باشد، اتفاق بیفتد حیف است این تیم اتفاقی رخ دهد که این روندش عوض شود.

هافبک شماره 8 استقلال درباره عذرخواهی‌اش گفت: می‌خواستم تیم زودتر به شرایط عادی‌اش بازگردد. در شکل حرفه‌ای نباید بازیکن چنین نظراتی بدهد اما به خاطر جاسم کرار بود که این حرف‌ها را زدم چون فکر می‌کردم کادر فنی می‌توانست به جاسم کرار تذکر بدهد اما باز هم از مظلومی عذرخواهی کردم.

جباری در خصوص اینکه در دربی 73 بهترین بازیکن زمین شد، گفت: بهترین شرایط ممکن را دارم و خوشحالم به شرایط خوبم بازگشتم و این که می‌توانم 90 دقیقه بازی کنم. اگر سال‌های قبل هم چنین شرایطی داشتم، مثل امسال بودم.

این بازیکن در پایان در خصوص ضربه پنالتی عنوان کرد: مشخص نبود که چه کسی قرار است ضربه پنالتی را بزند چون در بازی مقابل شاهین گل زده بودم و روحیه داشتم مجیدی به من گفت پنالتی را من بزنم. ما چون در هر بازی به برنده شدن فکر می‌کنیم به این فکر نمی‌کنیم چه کسی پنالتی را می‌زند.

16. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

رحمتي:با همدلي نتيجه مي‌گيريم

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت:‌ مگر مصدوميت و محروميت بازيکنان پرسپوليس تقصير ماست که مي‌گوييد، بازيکنان سرخپوشان کامل نبودند.

Click here to enlarge

سید مهدی رحمتی پس از پیروزی ۳ بر صفر برابر پرسپولیس در چارچوب جام حذفی گفت: بازیکنان پرسپولیس انگیزه خاص خود را داشتند در ابتدای این دیدار نیز بازی هجومی را آغاز کردند اما رفته رفته با گذشت زمان بهتر شدیم.

وی ادامه داد: ما موقعیت‌هایی در طول ۹۰ دقیقه داشتیم که نتوانستیم از آن استفاده کنیم اما خدا را شکر می‌کنم که در وقت‌های اضافه ۳ گل زدیم و به پیروزی دست یافتیم.

دروازه‌بان استقلال در پاسخ به این سؤال که پرسپولیس زمانی با شما روبرو شد که اکثر بازیکنان خود را در اختیار نداشت، تصریح کرد: چرا این حرف را می‌زنید؟ من نمی‌خواستم در مورد این موضوع صحبت کنم تمام رسانه‌ها از دو هفته پیش به این موضوع پرداختند مگر مصدومیت و یا محرومیت بازیکنان پرسپولیس تقصیر ماست؟

وی ادامه داد: آن‌ها ۱۱ نفر بودند و ما هم با همین ۱۱ نفر بازی کردیم اصلا این حرف را نزنید زیرا به هیچ عنوان قبول ندارم ما توانستیم بهتر بازی کنیم و تیم برتر باشیم.

رحمتی افزود: من دو سال در سپاهان بودم و آن موقع هم می‌گفتند که این تیم بهترین بازیکنان را دارد اما معتقدم که نتیجه‌گیری استقلال به دلیل همدلی بین بازیکنان و کادر فنی است.

وی در مورد عملکرد خط دفاعی استقلال گفت: به نظرم برای دفاع تمام بازیکنان یک تیم باید متحد باشند در این دیدار خط هافبک کمک زیادی به دفاع کرد و توانستیم عملکرد خوبی داشته باشیم.'

18. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مظلومي: جباري پاسخ خوبي به من داد

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از حق خودم گذشتم و جباري هم با گل‌هايش پاسخ خوبي به اعتماد و گذشت من داد.

Click here to enlarge

پرویز مظلومی پس از پیروزی 3 بر صفر مقابل پرسپولیس گفت: باید در 90 دقیقه کار را تمام می‌کردیم. پیروزی شیرینی بود و خیلی خوب بازی کردیم. در تمام مسابقه خوب بودیم بخصوص در نیمه اول و وقت‌های اضافه اما در نیمه دوم کمی افت کردیم و پرسپولیس کمی حمله کرد. در مجموع موقعیت‌های خوبی داشتیم و فکر نمی‌کردم پرسپولیس به این خوبی بازی کند.

وی خاطرنشان کرد: پرسپولیسی‌ها با تمام وجود و با توان بالا مقابل ما ظاهر شدند اما باید قبول کنیم که ما بهتر از آنها بودیم. آنها با سخت‌کوشی خود تلاش کردند ما را متوقف کنند اما موفق نشدند و نتوانستند ما را غافلگیر کنند.

مظلومی افزود: موقعیت‌های زیادی داشتیم و حتی می‌توانستیم گل‌های زیادی بزنیم اما نشد. دریافت ۳ گل چیزی از ارزش پرسپولیسی‌ها کم نمی‌کند. هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و بیشتر مسابقه در محوطه جریمه دو تیم بود.

سرمربی استقلال با تشکر از بازیکنانش گفت: تمام بازیکنان در تمام خطوط عالی کار کردند بخصوص در خط دفاع. پرسپولیس بازیکنان خلاق و خوبی دارد اما ما روی برنامه کار کردیم و به این نتیجه رسیدیم. چند دقیقه ابتدای مسابقه آنها سعی کردند با پرس سنگین اجازه حضور ما در محوطه جریمه‌شان را ندهند اما نتوانستند ما را غافلگیر کنند.

مظلومی با اشاره به شروع مسابقه با ۳ مهاجم گفت: مهره‌های سرعتی ما بسیار خوب عمل کردند و به ۳ مهاجم و استفاده از تاکتیک لازم به انجام کارهای ترکیبی موفق به پیروزی شدیم. مبارزه سختی بود جام حذفی جای اشتباه نیست. استرس بالایی دارد چون هر تیم با یک اشتباه حذف می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در جام حذفی هرچه داریم باید داخل زمین پیاده کنیم و زیبایی این جام به همین است. ۴ بازی و نصفی است که دربی را می‌برم. در طول هفته به بازیکنان القا می‌کنم که آرامش داشته باشند و با تمرکز به زمین بازی بروند. کارهای زیادی را انجام دادیم و خدا هم کمک کرد. این افتخار نصیب من، استقلال و تمام بازیکنان و هواداران شد و خوشحالم که شرمنده هواداران نشدیم هرچند که در بازی‌های گذشته هم به ۳ پیروزی شیرین رسیده‌ایم. این موضوع کار ما را سخت‌تر می‌کند.

مظلومی با اشاره به اهمیت جام حذفی گفت: حق اشتباه در این جام را نداریم. همه بچه‌ها زحمت کشیدند و من به آنها خسته نباشید می‌گویم و باید با تداوم این روند به قهرمانی برسیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا استقلال به بلوغ تاکتیکی لازم رسیده یا خیر، گفت:‌ در این دیدار همه دیدند که باید در ۹۰ دقیقه کار را تمام می‌کردیم. پرسپولیس روز خوبی داشت، اما ما شایسته پیروزی بودیم. استیلی مربی خوب و با اخلاقی است و می‌دانم که فشار روحی و روانی بالایی را تحمل می‌کند. من هم این دوران را پشت سر گذاشتم اما هواداران باید به پیشکسوتان احترام بگذارند و حرمت آنرا نگه دارند. این شکست چیزی از ارزش‌های استیلی کم نمی‌کند. او مربی بزرگی است و زحمت زیادی برای فوتبال ملی و پرسپولیس کشیده است. ما نباید گل تاریخی استیلی به آمریکا در جام جهانی را فراموش کنیم و به خاطر این شرایط برای استیلی متاسفم.

مظلومی ادامه داد: دوست نداشتم استیلی در این شرایط از پرسپولیس جدا شود چون او هم در دوران بازیگری و هم مربیگری با اخلاق بوده اما متاسفانه در پرسپولیس بدشانسی آورد.

سرمربی استقلال درباره دیدار مقابل ذوب‌آهن در لیگ قهرمانان آسیا گفت: مسابقات زیادی تا آن بازی داریم و زود است از حالا در مورد این دیدار صحبت کنیم. تا آن زمان آماده می‌شویم اما متاسفم شرایط به طوری شد که دو تیم ایرانی در مرحله پلی‌آف با یکدیگر برخورد کردند که باید یکی از آنها حذف شود فوتبال ایران پررونق‌تر از لیگ ازبکستان و کشورهای عربی است.

مظلومی تاکید کرد: حق ما این بود که مستقیم به آسیا برویم. سپاهان و ذوب‌آهن سابقه حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا را دارند و سایر تیم‌های ایرانی هم این توانایی را دارند. لیاقت ما داشتن نماینده‌های بیشتری در لیگ قهرمانان است اما متاسفانه در زمینه سخت‌افزاری سهل‌انگاری می‌کنیم. استقلال و پرسپولیس در یک ورزشگاه بازی می‌کنند که از نظر AFC این موضوع منفی است و سهمیه ما کم می‌شود.

وی افزود: تیم‌هایی که در آسیا حضور دارند سخت‌افزار خوبی دارند. AFC بارها به ما تذکر و اخطار داد اما توجهی نکردیم. من به عزیز محمدی گفتم برای تیم‌هایی که کم‌کاری می‌کنند جریمه بگذارند و حتی از آنها امتیاز کم کنند. ما تنها ۱۲ امتیاز تا کسب ۳ سهمیه کامل آوردیم. این بی‌عدالتی برای فوتبال ماست.

مظلومی درباره حضور جباری در دیدار امروز گفت: یک اتفاق دو بار تکرار نمی‌شود. من به عنوان معلم از بزرگانم یاد گرفتم که گذشت داشته باشم. معلم باید شاگردش را تربیت کند. مجتبی بزرگ است نه برای استقلال بلکه برای تیم ملی. او مانند کریمی می‌تواند به تیم ملی کمک کند. اگر ما او را از استقلال کنار می‌گذاشتید تیم ملی را هم از دست می‌داد من از حق خودم گذشتم و مجتبی هم با گل‌هایش در دیدار امروز پاسخ خوبی به اعتماد و گذشت من داد.

وی افزود: تا آخرین لحظات حضور مجتبی به علت مصدومیت در دیدار امروز مشخص نبود اما با تلاش خودش و پزشکان که باید از آنها تشکر کنم به این دیدار رسید و بازی خوبی انجام داد.

سرمربی استقلال درباره مصدومیت رحمتی در جریان مسابقه گفت: خوشبختانه مصدومیت رحمتی جدی نبود. دروازه‌بان دوم ما در جام ولایت آزمایش شده بود و نگرانی نداشتیم البته حضور خود رحمتی درون دروازه از نظر روحی و روانی تاثیر زیادی داشت. در نیم فصل در برخی از خطوط مانند دروازه باید تقویت شویم.

20. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

صفحه 14 از 29 نخستنخست ... 456789101112131415161718192021222324 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع