سلام خسته نباشید ممنونم از اینکه وقت گذاشتید
من سیم Acc رو به پله اول سویچ وصل کردم سویچ رو باز کردم یه پله چرخوندم اومد رو acc یه سیم آبی رنگ خط دار
سلام خسته نباشید ممنونم از اینکه وقت گذاشتید
من سیم Acc رو به پله اول سویچ وصل کردم سویچ رو باز کردم یه پله چرخوندم اومد رو acc یه سیم آبی رنگ خط دار
IRANIA (22nd April 2013),sajadnasirpor (21st April 2013)
با سلام خدمت اساتید محترم میخواستم طریقه کد دادن به ریموت دزدگیر van gaurd رو برام توضیح بدید با تشکر فراوان
IRANIA (24th April 2013),sajadnasirpor (25th April 2013)
آدم ها برای هم سنگ تمام میزارند،
اما نه وقتی که در میانشان هستی ، نه ...
آن جا که در میان خاک خوابیدی
سنگ تمام را می گذارند و می روند...!
hojat_ramezani (29th April 2013),pps2011 (25th April 2013),sajadnasirpor (25th April 2013)
با سلام خدمت دوست عزیز
طرز کددادن ون گارد به این شکله که در باز ترمز سه بار سوییچ رو باز و بسته کنید و بار سوم سوییچ باز باشد اونوقت دستگاه اماده کد دادنه
سیم ترمز در سوکت چهارتایی سیم نارنجی میباشد که باید به برق وصل کنی سیم لادری هم سیم ابی که به بدنه وصل میشه وسیم accهم سیم سفیده که سه بار بهش برق میدی و بار سوم برقو قطع نمی کنی و ریموت رو مد میدی
ویرایش توسط hojat_ramezani : 25th April 2013 در ساعت 15:12
IRANIA (25th April 2013),sajadnasirpor (25th April 2013)
با سلام خدمت دوستان عزیز
من راهنمایه فارسی نصب دزدگیر مجیکارتصویری رو میخام خواهشن کسی اگه داره بزاره تا من هم استفاده کنم با تشکر
IRANIA (25th April 2013),sajadnasirpor (25th April 2013)
سلام دوست عزیز اگه کمی جستجو کنید همه مطالب مورد نیاز شما تو سایت هست اینم لینکش خدمت شما با تشکر دانلود دفترچه راهنمای نصب دزدگیر ماجیکار تصویری
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
که افکار بزرگــــــ دارند....
hojat_ramezani (29th April 2013),IRANIA (25th April 2013)
سلام حضور همه دوستان عزیز و زحمتکش.
آقایون من یه دزد گیر ماجیکار ( m100as )دارم که از روی پرشیا ( ایی ال ایکس) باز کردم البته خودم هم نصبش کرده بودم اما الان دو روزه که میخوام نصبش کنم روی پیکان وانت نمیتونم . استیل مت رو که نصب میکنم خوب کار میکنه اما این ماجیکار کشته منو . میتونم خواهش کنم منو راهنمایی کنید . پیشاپیش سپاسگذار شما هستم . کوچیک همه دوستان ( حمید)
IRANIA (4th May 2013),sajadnasirpor (4th May 2013)
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
با سلام خدمت دوستان عزیز من طریقه نصب دزدگیر روی 206 رو میخاستم باتشکر.
IRANIA (4th May 2013),sajadnasirpor (4th May 2013)
سلام دوست عزیز 1- سیمهای قفل مرکزی رو به سوکت طوسی 16 خونه مورب در بی اس آی وصل میکنی به سیم از بالا دومین سیم سیم سفید یا زرد هست و چهارمین سیم سیم طوسی هستش اگه دزدگیرت 6 سیم داره برای قفل مرکزی کام دزدگیر رو به طرف محرک ها و ncدزدگیر رو به طرف بی اس آی وصل میکنی و اگه دو سیم بود باید رله نصب کنی 2- سیم لادری رو به دسته سیم بزرگ رکاب راننده با لامپ تست به تک تک آسیم های آبی نازک و قهوه ای نازک منفی میدی و هر کدام منفی گرفت و چراغ سقف روشن شد همان سیم سیمهای لادری هست البته تاخیری برای لادری آنی باید شصتی نصب کنی و سیم لادری های عقب هم از همون جا میگیری و با دیود به هم وصل میکنیو یه رله سر راه لادری میزاری 3- از سوکت طوسی سیم کرم رنگ acc دزدگیر رو وصل میکنی و سیم مشکی قطور سیم 12+ رو وصل میکنی و سیم های رو هم از راهنما رو هم از همون سوکت میتونی بگیری موفق باشی
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
IRANIA (4th May 2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)