.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 16 از 29 نخستنخست ... 67891011121314151617181920212223242526 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 283

موضوع: ::..جدیدترن اخبارتیم استقلال در این تاپیک..::

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خبرهايي کوتاه از استقلال

مديرعامل باشگاه استقلال از پيشکسوت پرسپوليس عيادت کرد.
    Click here to enlarge
    به نقل از سایت باشگاه استقلال، علی فتح الله زاده امروز به عیادت جعفر کاشانی بازیکن اسبق پرسپولیس رفت. وی به دلیل دیسک کمر در بیمارستان بستری است.
    * امروز از محمد سررشته داری مدیر روابط عمومی و رسانه ای استقلال در نشست مدیران رسانه ای و روابط عمومی باشگاه ها و هیئت های فوتبال به دلیل اجرای سریع و صریح قوانین AFC و فیفا تقدیر شد. در این جلسه مدیر رسانه ای باشگاه ملوان هم مورد تقدیر قرار گرفت.
    * آخرین تمرین تیم استقلال پیش از رویارویی با سپاهان ساعت 15 روز پنجشنبه انجام خواهد شد. قرار است این نوبت تمرین در کمپ اختصاصی باشگاه استقلال برگزار شود. اعضای تیم بعد از این تمرین راهی هتل خواهند شد.

2. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

hamed_p (4th January 2012),m.aminifar (11th January 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

حسين علوي به تيم استقلال پيوست

بازيکن تيم تربيت يزد به تيم استقلال پيوست.
    Click here to enlarge
    به نقل از سایت باشگاه استقلال، تیم استقلال در فرصت نقل و انتقالات نیم-فصل یک بازیکن دیگر را جذب کرد.
    حسین علوی، بازیکن تیم تربیت-یزد شب گذشته با عقد قراردادی دوساله و ثبت آن در هیات فوتبال استان تهران به عضویت استقلال درآمد.
    این بازیکن به عنوان سهمیه زیر 23 سال به استقلال پیوسته است.

4. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خودم خواستم جدا شوم
    جاسم کرار: از باشگاه استقلال عذرخواهي نکردم

بازيکن عراقي استقلال با تاکيد بر اينکه از اين باشگاه عذرخواهي نکرده، گفت: خودم خواستم از اين تيم جدا شوم.
    Click here to enlarge
    جاسم کرار در مورد جدایی از استقلال صحبت های زیر را مطرح کرد:
    * سرانجام چه تصمیمی گرفتی؟
    صحبت های آقای فتح الله زاده را شنیدید؟

* بله، ظاهرا باشگاه از شما خواسته قطع همکاری کنید؟
    من از باشگاه خواستم که از این تیم جدا شوم. نمی دانم چرا در روزنامه ها از قول من نوشته اند از جباری و باشگاه عذرخواهی می کنم. من چنین حرفی نزده ام.

* دلیل اینکه نمی خواهی در استقلال باشی چیست؟
    نمی توانم در این تیم بازی کنم.

* از باشگاه فولاد خوزستان پیشنهاد داری؟
    هنوز چیزی معلوم نیست.

* قرار است قراردادت را با استقلال فسخ کنی؟
    بله همین طور است. باید مبلغی پول بدهم. انشاء الله همه چیز درست می شود.

* تصمیم ات بازی در تیم نجف است؟
    بله

* از فوتبال ایران خسته شدی؟
    نه اما چیزی معلوم نیست.

* از باشگاه استقلال ناراحتی؟
    نه. استقلال تیم و هواداران بزرگی دارد.

* از مجتبی جباری چطور؟
    نمی خواهم در موردش حرف بزنم.

* چرا در استقلال موفق نبودی؟
    قسمت این طور بود.

6. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

کرار ديگر تمايلي به بازي کردن در ايران ندارد

مدير برنامه‌هاي جاسم کرار خبر جدايي اين بازيکن از استقلال را تاييد کرد.

Click here to enlarge
    موسوي درباره‌ي آخرين وضعيت جاسم کرار گفت: چند جلسه با هم گفت‌وگو داشتيم و تصميماتي گرفته شد که احتمالا به جدايي کرار مي‌انجامد.
    وي ادامه داد: طبق قرار با باشگاه کرار در صورتي که بخواهد از باشگاه برود، بايد تمام مبالغ دريافتي را عودت دهد تا بتواند جدا شود. در اين صورت قراردادش با باشگاه فسخ شده و مي‌تواند برود.
    مدير برنامه‌هاي کرار درباره‌ي تصميم خود اين بازيکن عراقي هم گفت: کرار چندان راغب نيست که در استقلال بماند و ترجيح مي‌دهد قراردادش فسخ شده و به عراق بازگردد. از چند باشگاه داخلي از جمله فولاد خوزستان هم پيشنهاد دارد، اما ديگر تمايلي به بازي کردن در ايران ندارد.

موسوي در پاسخ به اين سوال که آيا کرار حاضر است، کل مبلغ دريافتي را بازگرداند، عنوان کرد: فعلا از باشگاه وقت خواسته تا درباره‌ي اين مساله فکر کند که آيا مي‌تواند پولي که گرفته را پس دهد يا خير.

8. 2کاربر از ali6741 بخاطر ارسال این پست مفید سپاسگزاری کرده اند:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

مربيان قبلي هم مثل دنيزلي کري خواندند اما باختند
    با همين موجودي، مي‌توانيم سپاهان را ببريم

سرمربي تيم استقلال در واکنش به اظهارات دنيزلي گفت: قبلي‌ها هم براي ما زياد کري خواندند ولي ديديد که نتيجه چه شد.
    Click here to enlarge
    پرویز مظلومی در نشست خبری پیش از بازی فردا با سپاهان گفت: این یک بازی بین دو مدعی است. آنها از مربی خوبی برخوردارند و امیدوارم هواداران ما که یار دوازدهم محسوب می‌شوند فردا به ورزشگاه بیایند. نبود چند بازیکن تاثیرگذار بخصوص در خط هافبک مشکلاتی را برای ما به وجود می‌آورد اما بقیه بازیکنان کمبودها را جبران خواهند کرد.

وی اضافه کرد: در این بازی میداودی را در اختیار نداریم و احتمال بازی کردن حیدری 50 به 50 است. تیموریان و کیانوش رحمتی هم نیستند اما امیرآبادی به این مسابقه می‌رسد و دیگر بازیکن ما محسن یوسفی دو روز است که تنها نرم‌دوی می‌کند.
    مظلومی گفت: امیدواریم با همین داشته‌ها بازی خوبی انجام دهیم و به ۳ امتیاز برسیم ولی روی بازیکن جدیدی که سپاهانی‌ها به خدمت گرفتند هنوز شناختی نداریم و باید تلاشمان را انجام دهیم تا او را خنثی کنیم.

سرمربی استقلال در خصوص جدایی جاسم کرار و آیا با این اتفاق بازیکن‌سالاری رخ داده گفت: این حرف شما را قبول ندارم و رسانه‌ها به آن دامن زده‌اند. آنها مدعی شدند که جباری برای ما تصمیم گرفت. کرار مشکلاتی دارد که نمی‌توانم آنها را باز کنم ولی اگر او امروز حتی به تمرین بیاید مشکلی وجود ندارد. من از باشگاه خواستم او را حفظ کند.
    مظلومی ادامه داد: حباری یک قسمی خورد ولی خدا شاهد است که وقتی با او حرف می‌زدم اعلام کرد از بازگشت کرار استقبال می‌کند. اینکه کرار از جمع ما جدا شود یا نه به دغدغه اصلی‌ام تبدیل شده ولی از باشگاه خواسته‌ام مشکلات او را حل کند تا در نیم فصل دوم از او استفاده کنیم.

خبرنگاری از مظلومی پرسید ظاهرا بازیکنی به نام علوی به جمع شما اضافه شده که سفارشی است و حتی شما در جریان ثبت قرارداد او هم نبودید که وی گفت: بی اطلاع از این موضوع نبودم و علوی در ابومسلم شاگرد من بود. ما یک سهمیه زیر 23 سال داشتیم و قرار نبود او بیاید و برای ما بازی کند. قرار بود اول بیاید تمرین کند ولی ظاهرا چون فرصتی برای ثبت قرارداد نداشتند ا و را به خدمت گرفتیم.

وی در پاسخ به این سوال که حتی پورحیدری هم این بازیکن را نمی‌شناخت و آیا او بازیکن سفارشی است گفت: او در دوره‌ای به تیم ملی جوانان هم دعوت شده و به خاطر بیماری پدرش نمی‌تواند بیش از این در یزد باقی بماند و راهی تهران شد.
    مظلومی با اشاره به جذب یک بازیکن جدید در پست دروازه‌بانی تاکید کرد: مهدی اسلامی بازیکن ما بوده که اول فصل قرادادش را ثبت کردیم. با توجه به اینکه لیست‌مان پر شد او را به شهرداری بندرعباس دادیم و حالا مجددا او را برگرداندیم. هادی زرین‌ساعد هم در تیم ما حضور خواهد داشت.
    این مربی گفت:‌ تعجب می‌کنم که آخرین فرصت نقل و انتقالات ساعت 12 شب گذشته بوده اما شاهینی‌ها مدام به باشگاه استقلال فشار می‌آورند که کرار را به خدمت بگیرند. این در حالی است که دیگر زمانی برای ثبت قرارداد کرار نمانده است. ما شب گذشته ساموئل را هم به خدمت گرفتیم و قراردادش را ثبت کردیم.

مظلومی در خصوص اینکه آیا امکان دارد از بازیکنان جدیدتان در بازی فردا استفاده کنید یا خیر گفت: فعلا که دغدغه 11 بازیکن را دارم. ساموئل شب گذشته به تهران رسید و با ما تمرین نکرده اما جورکوویچ شرایط خوبی داشته و یکی دو روز در کنار ما بود.

سرمربی استقلال در پاسخ به این سوال که در صورتی که سپاهان را شکست دهید می‌توانید مدعی قهرمانی باشید گفت: این مسئله دور از دسترس نیست و ما با همین موجودی هم می‌توانیم سپاهان را ببریم.

وی در خصوص اینکه ظاهرا لیدرهای استقلال مشکلاتی دارند و کمتر به ورزشگاه‌ها می‌آیند گفت: سوءتفاهماتی پیش آمده و آنها مشکلی ندارند. دلیل ندارد که با آنها برخورد شود. فقط اسم لیدر از باشگاه پاک شده و کانون مشوقین راه افتاده است. همان نفرات در کانون مشوقین حضور دارند و فردا هم به ما کمک می‌کنند تا تماشاگران را رهبری کنند.

سرمربی استقلال که به نظر می‌رسید از جدایی جاسم کرار ناراحت است به خاطر اینکه صحبت‌هایی در مورد بحث بازیکن‌سالاری در استقلال رخ داده گفت: به خاطر این که این حرف‌ها نباشد گفتم که کرار بماند. متاسفانه او مشکلاتی دارد که من نمی‌توانم آنها را بازگو کنم اما شما فکر نکنید بازیکن برای تیم ما تصمیم می‌گیرد. مسئله شاهین بوشهر روز گذشته پیش آمد و من می‌دانم چه اهدافی پشت قضیه است و راضی نیستم که او از جمع ما جدا شود. او بازیکنی است که اگر نظم و انضباط داشته باشد به درد ما می‌خورد.
    مظلومی در خصوص اینکه اگر فینال جام حذفی بین استقلال و شاهین برگزار نمی‌شد شما راضی به جدایی کرار می‌شدید گفت: من مصرانه خواهان حضور او در استقلال هستم چون با رفتن مجیدی نمی‌خواهیم او را از دست بدهیم. ما درگیر ۳ جام هستیم و حتی تیم‌هایی که در یک جام بازی می‌کنند شش، هفت بازیکن به خدمت گرفتند اما ما برای بازی فردا 16 بازیکن هم نداریم و با کمبود یار مواجه هستیم.

در ادامه نشست خبری مظلومی درباره این‌کهبرخی می‌گویند به نظر می‌رسد با برگزاری بازی در شیراز و حالا بحث رفتن کرار به شاهین عده‌ای قصد تضعیف استقلال را دارند گفت: ما در همه جای ایران هوادار داریم و فتح‌الله‌زاده به خاطر احترام به مردم بوشهر موافقت کرد بازی در استان فارس برگزار شود. من مخالف این موضوع بودم چون 5 روز بعد باید در دربی بازی کنیم و نگران هستم که بازیکنانم در آن زمین مصدوم نشوند و قبل از دربی آسیب نبینند هر چند آنها قول داده‌اند که زمین را آماده کنند. پیشنهاد بازی در اصفهان، قم و مشهد را هم داده بودیم اما سازمان مصرانه خواهان برگزاری بازی در شیراز بود.
    وی در پایان در واکنش به اظهارات دنیزلی مبنی بر اینکه نتایج دربی آینده مثل بازی‌های قبل نخواهد بود عنوان کرد: ایرادی ندارد. اجازه بدهید آنها کری بخوانند. ما هم در زمین کری می‌خوانیم. قبلی‌ها هم برای ما زیاد کری خواندند ولی دیدید چه شد. حالا هم تا دربی چند بازی مانده و اجازه دهید بعدا در این خصوص صحبت کنم

10. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

m.aminifar (11th January 2012)

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

شرط استقلال براي پيوسن کرار به شاهين

در صورتي به کرار رضايتنامه مي‌دهيم که در فينال بازي نکند!
    Click here to enlarge
    روز گذشته گزی رئیس هیئت موسس باشگاه شاهین بوشهر از عقد قرارداد این باشگاه با جاسم کرار هافبک عراقی استقلال خبر داد.
    محمد سررشته‌داری مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال در این خصوص گفت: ماجرای کرار پیچیده است و بحث حضورش در شاهین دو روز پیش مطرح شد. در آخرین صحبت‌هایی که با مسئولان شاهین داشتیم مقرر شد در صورتی رضایتنامه کرار برای این باشگاه صادر شود که این بازیکن در فینال جام حذفی مقابل استقلال حق بازی نداشته باشد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا این مسئله نوعی گروکشی محسوب نمی‌شود گفت: به هر حال از نظر فنی یک باشگاه نمی‌تواند حریف خود را در فینال یک جام مهم تقویت کند. بحث کرار تا همین لحظه باز است و این بازیکن، بازیکن استقلال محسوب می‌شود.

12. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

نمي‌دانم چه کساني ليگ را 18 تيمي ‌کرده‌اند
    مظلومي: حضور کرار در فينال برايم مهم نيست

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: با اين فشردگي مسابقات بازيکنان ما بايد گلادياتور باشند.
    Click here to enlarge
    پرویز مظلومی پس از پیروزی یک بر صفر مقابل داماش گیلان در نشست خبری گفت: داماش خیلی خوب بازی کرد. ما هم با این زمین مشکل داشتیم با این حال در نیمه دوم بازی را کنترل کردیم چون راهی جز این نداشتیم. داماش در نیمه دوم کاملا احساسی بازی کرد و به سانترهای بلند روی آورد در حالی که ما دو مدافع قد بلند داشتیم. خسرو حیدری و میلاد میداودی را به خاطر اینکه ریسک نکنیم بازی ندادیم اما سه امتیاز سخت را در رشت گرفتیم.
    وی گفت: سازمان لیگ باید تقویم بازی‌هایش را با فیفا و AFC هماهنگ کند. در صورت پیروزی مقابل ذوب آهن باید با یک تیم عربستانی بازی کنیم. تیم‌های ژاپن و کره با آغاز لیگ قهرمانان آسیا لیگشان شروع می شود ولی ما در کوران مسابقات هستیم با این شرایط بازیکنان ما باید گلادیاتور باشند.
    مظلومی با اشاره به اردوی تیم ملی عنوان کرد: کی‌روش استراحت خود را کرده و بعد از چند ماه آمده و 12 روز اردو می‌خواهد. اینگونه به باشگاه‌ها فشار می‌آید و سازمان لیگ هم مقصر نیست زیرا می‌خواهد خواسته‌های سرمربی را برآورده کند تا تیم ملی نتیجه بگیرد. تنها راهش این است که ما با تقویم آسیا هماهنگ شویم. لیگ 16 تیمی برای ما ایده‌آل بود. لیگ 18 تیمی به ما ضربه می‌زند نمی‌دانم چه کسانی تیم را 18 لیگی کرده‌اند.
    سرمربی استقلال در مورد جذب بازیکنان جدید گفت: ما به دنبال جذب یک مهاجم جدید هستیم.
    مظلومی همچنین در مورد جذب علوی اظهار داشت: این بازیکن شاگرد من بوده و باشگاه آن را جذب کرده است.
    مظلومی در مورد صحبت‌های یکی از مسئولان شاهین بوشهر در مورد خودش که با شاهین قرارداد داخلی بست و بعد به استقلال رفت و همچنین جام حذفی گفت: من در آن زمان با کنگانی مدیرعامل باشگاه شاهین صحبت کردم و به او گفتم گزینه اول من استقلال است. برای صحبت‌هایی که در این برنامه انجام دادند متأسفم. صحبت‌های خوبی در مورد من انجام نشد در جام حذفی هم هر لحظه که اعلام کنند حاضریم که بازی کنیم. هر چند در مورد انتقال کرار به شاهین توافق‌هایی صورت گرفته با این حال برایم مهم نیست کرار در فینال بازی کند یا نه.

14. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

اين باخت چيزي از ارزش‌هاي داماش کم نمي‌کند
    مظلومي به ستايش از بازيکنان تيمش پرداخت

سرمربي استقلال گفت: بازيکنانم تيمم را ستايش مي‌کنم که در زمين چمن مصنوعي خوب بازي کردند.
    Click here to enlarge
    پرویز مظلومی پس از پیروزی یک بر صفر برابر داماش گیلان گفت: مسابقه از سرعت خوبی برخوردار بود و من بازیکنان استقلال را ستایش می‌کنم که با وجود اینکه اولین بار روی زمین چمن مصنوعی بازی می‌کردند بازی قابل قبولی ارائه دادند.
    وی ادامه داد: در نیمه اول مشکلاتی داشتیم و داماش خیلی خوب کار کرد. این تیم 2 ، 3 موقعیت گلزنی هم به دست آورد اما با گذشت زمان بازی را به تعادل کشیدیم و گل هم زدیم. می دانستیم داماش از جناحین حمله می‌کند و ما جناحین خود را تقویت کردیم.
    این شکست چیزی از ارزش‌های داماش کم نمی‌کند.

مظلومی تاکید کرد: اگر خسرو حیدری و میلاد میداودی بودند می‌توانستند بیشتر به ما کمک کنند. این دو بازیکن می‌توانستند امروز بازی کنند اما من ریسک نکردم و آنها را برای بازی‌های آینده نگه داشتم.
    سرمربی استقلال با اشاره به وضعیت مصدومان این تیم گفت: حیدری و میداودی برای بازی آماده اند و تیموریان هم دو هفته دیگر به جمع ما اضافه خواهد شد. کادر پزشکی استقلال تلاش می‌کند مصدومان را سریع‌تر برساند و این کار را هم کرده است. با حضور بازیکنان مصدوم استقلال نیروی تازه نفسی به خدمت می‌گیرد

16. نمایش تمام تشکر های ali6741 در این پست:

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خسته بوديم
    عمران‌زاده: داوري افتضاح بود

مدافع تيم استقلال گفت: داور ديدار با مس کرمان افتضاح بود.
    Click here to enlarge
    حنیف ‌عمران‌زاده پس از شکست یک بر صفر استقلال مقابل مس گفت: نیمه اول چند موقعیت داشتیم اما نیمه دوم بد بازی کردیم و مس از تک موقعیت خود استفاده کرد.

وی در پاسخ به این سؤال که استقلال در نوع بازی نوسان ندارد، گفت: ما مشکلی نداریم. خسته بودیم. 4 روز دیگر باید به شیراز برویم. به نظر من فوتبال ایران در حدی نیست که هر 4 روز ی کبار بازی برگزار کند.

عمران‌زاده در خصوص بازی آینده مقابل فجر سپاسی تصریح کرد: بازی با فجر سخت است به خصوص که در آن زمین باید تیله بازی کرد نه فوتبال.

وی درباره اینکه باید در همان زمین فینال جام حذفی را برگزار کنند، گفت: انشالله در جام حذفی ایران و همه آنهایی که در خارج از کشور این بازی را می‌بییند شاهد بهترین فوتبال زیر توپ زدن خواهند بود.

عمران‌زاده در مورد اینکه اکثر زمین‌های فوتبال همین مشکل را دارند و این به نظر توجیه نیست، گفت: همه تیم‌های مقابل استقلال انگیزه دو برابر دارند و تلاش خود را بیشتر می‌کنند و زمین بد هم در روند کاری تاثیر گذار است.

مدافع تیم استقلال درباره داوری گفت: داوری افتضاح بود. این داور چه کسی بود.

شغل و حرفه
    آزاد
    تشکر ها
    7,585
    19,314 سپاس از4,292 پست

خسرو حيدري: شکست مقابل مس ناعادلانه بود

هافبک تيم فوتبال استقلال تهران باخت تيمش مقابل مس کرمان را ناعادلانه خواند.
    Click here to enlarge
    خسرو حیدری با اشاره به شکست تيمش مقابل مس کرمان اظهار کرد: ما بازي خوبي ارايه کرديم اما فرصت هاي گلزني خود را يکي پس از ديگري از دست داديم. ما در روزي که مي توانستيم برنده بازي باشيم با بي دقتي 3 امتياز با ارزش اين ديدار را از دست داديم.

وي افزود: به هر حال باخت هم جزوي از بازي است و ما بايد با جبران اين شکست و تغيير رويه استقلال، خود را آماده قهرماني در ليگ برتر کنيم. ما بازيکنان خوبي داريم که با آماده شدن همه آنها مي توانيم شرايط را به نفع خود تغيير دهيم.

حيدري در رابطه با شرايط امادگي خودش هم گفت: من چند هفته اي را به دليل مصدوميت از ميادين به دور بودم که خوشبختانه از اين بازي فرصت حضور در ميدان را يافتم. اميدوارم که با رسيدن به شرايط ايده آل در آينده بتوانم کمک بيشتري به تيمم بکنم.

وي در پايان تاثير عدم حضور مجيدي در ترکيب استقلال را به ضرر اين تيم دانست و گفت: به هر حال مجيدي بازيکني است که کسي نمي تواند جاي او را براي ما پر کند ولي ما بازيکناني داريم که مي توانند در خط حمله براي ما موثر باشند و مشکل گلزني استقلال را حل کنند

صفحه 16 از 29 نخستنخست ... 67891011121314151617181920212223242526 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع