.تعمیـــرکاران کیان ست (kiansat.tv)تابع قوانین -جمهموری-اسلامی ایران میباشد و ارسال هر گونه مطلب سیاسی،مذهبی،غیراخلاقی و خرید و فروش متعلقات ماه-واره و دیگر موارد مجرمانه ممنوع میباشد وبا کاربران خاطی به شدت برخورد میگردد انجمن فقط تعمیرات لوازم الکترونیک میباشد...

سلام مهمان گرامی؛
به کیان ست خوش آمدید برای مشاهده انجمن با امکانات کامل می بايست از طريق این لینک عضو شوید.

https://teranzit.pw/uploads/14469017281.png
پیام خصوصی به مدیریت کل سایت ........... صفحه توضیحات و شرایط گروه ویژه ........... ...........
ارتباط تلگرامی با مدیریت سایت ................. ایدی تلگرام suportripair@ .................
صفحه 165 از 313 نخستنخست ... 65115145155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175185215265 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,641 تا 1,650 , از مجموع 3130

موضوع: اخبار خودرو

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

حضور کمدین های آمریکایی در تبلیغات هوندا

Click here to enlarge
    Click here to enlargeگروه بین الملل: کمدین های آمریکایی به تبلیغ اکورا NSX و هوندا CR-V می پردازند .
    به گزارش خبر خودرو، شرکت آمریکایی هوندا از هنرمندان و کمدین های معروف این کشور در تبلیغات تلویزیونی خود استفاده می کند .
    جری سینفیلد در تبلیغ اکورا NSX بازی می کند و متیو برادریک هم نقش دانش آموزی را بازی می کند که به بهانه بیماری به مدرسه نمیرود و تمام روز را به رانندگی با کراس اور هوندا CR-V می گذراند .
    هر یک از این تبلیغ ها به مدت 30 ثانیه هستند و از ماه آوریل از تلویزیون پخش خواهند شد . هوندا برای بیشتر کردن بازدید کنندگان وب سایت های خود ، این تبلیغات را هم در وب سایت های این شرکت قرار می دهد .
    مدیر بازاریابی هوندا در آمریکا گفت : هدف ما جذب مخاطب از طریق سرگرم کردن و خنداندن وی است .

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

تخفيف 50 درصدي عوارض گمرکي واردات خودرو به منطقه آزاد اروند

Click here to enlarge
    Click here to enlargeبه گزارش خبرخودرو ، عوارض گمرکی واردات خودرو های خارجی به منطقه آزاد اروند به مناسبت دهه فجر 50 درصد تخفیف یافته است. به مناسبت دهه فجر و سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران از دوازدهم تا سی ام بهمن ماه عوارض گمرکی واردات خودرو به منطقه آزاد اروند 50 درصد تخفیف خواهد شد.
    سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند گـفت: عوارض گمرکی خودروهای مدل سال 2012با 10 درصد و خودروهای تولید شده در سال 2011 برابر با یازده و نیم درصد است. آقای حسینی فر افزود: خودرو های که در این مدت به گمرک منطقه آزاد اروند معرفی شوند می توانند از تخفیف 50 درصدی عوارض گمرکی برخوردار شوند . تا کنون تعداد بیش از هزار و 500 خودرو وارداتی با پلاک منطقه آزاد اروند در سطح شهرستان های آبادان و خرمشهر در حال ترددند. دارا بودن جی پی اس/ آیین نامه برخورد با متخلفان و تعیین جرائم سنگین برای رانندگان متخلف از ویژگیهای طرح واگذاری خودرو در منطقه آزاد اروند نسبت به سایر مناطق آزاد کشور است. سازمان منطقه آزاد اروند در سال 83 با وسعتی بیش از 17 هزار و 200 هکتار با هدف تسریع در انجام امور زیربنایی ، رشد و توسعه اقتصادی، سرمایه گذاری ، ایجاد اشتغال ، تنظیم بازار و کالا، حضور فعال در بازارهای جهانی و منطقه ای ، تـولید و صادرات کالاهای صنعتی و تبدیلی و ارائه خدمات در محدوده شهرهای آبادان و خرمشهر آغاز به کار کرد. مجوز ورود خودروهای خارجی از سال هشتاد و هفت در منطقه آزاد اروند صادر شد و طبق قانون هر خودرو می تواند سی روز در سال در مناطق مختلف کشور تردد کند.

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

تويوتاي چين با بيش از بيست و شش درصد کاهش فروش روبرو شد

Click here to enlarge
    Click here to enlargeگروه بين الملل: مقامات شرکت خودروسازی تویوتا موتورز ژاپن از کاهش بیش از بیست و شش درصدی فروش تولیدات تویوتا در ژانویه سال کنونی در چین خبر دادند.
    به گزارش خبرخودرو ، آمار فروش خودروهای تویوتا در چین حاکی از آن است که این شرکت در ماه ژانویه امسال پنجاه و هشت هزار و هفتصد دستگاه خودروی تویوتا در چین فروخته است که در مقایسه با زمان مشابه سال گذشته میلادی بیست و شش و دو دهم درصد کاهش داشت.

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

کاهش فروش خودرو در فرانسه

Click here to enlarge
    Click here to enlargeگروه بين الملل: فروش خودروهای جدید در فرانسه در ماه ژانویه با بیست ممیز و هفت دهم درصد کاهش به یکصد و چهل و هفت هزار و یکصد و چهل و سه دستگاه رسید.
    به گزارش خبرخودرو ، کمیته تولیدات کارخانه ای فرانسه اعلام کرد فروش رنو سی و دو و هفت دهم درصد و پژو سیتروئن بیست و هفت و چهار دهم درصد کاهش یافته است.

علایق
    کار با خودرو های سنگین و راهسازی
    شغل و حرفه
    فروشنده دیاگ انواع خودروهای سواری و سنگین و راهسازی و ص
    تشکر ها
    838
    5,381 سپاس از935 پست

بچه تهرون آلمانی‌الاصل و بنز کمیاب در حد صفر

Click here to enlarge

مدیرعامل اتاق بازرگانی ایران و آلمان یک مرد آلمانی به نام دانیل برنیک است. تصورمان از این جمله خبری این بود که احتمالاً برای مصاحبه به زبان فارسی با مشکل مواجه خواهیم شد و خود را آماده کردیم با مترجم برویم. تماس می‌گیریم و مردی با زبان فارسی پاسخ می‌دهد، فکر اینکه شاید اشتباه گرفته‌ایم یا شخص دیگری تلفن همراه آقای برنیک را جواب داده باشد، باعث می‌شود سوال کنیم تا مطمئن شویم، و متعجب از لهجه فارسی او خیالمان راحت می‌شود که درست گرفته‌ایم، پس قرارمان را هماهنگ می‌کنیم. بهانه گفت‌وگوی ما با دانیل برنیک اتومبیل بنز 300 SCL مدل 72 و کمیاب اوست که آن را در ایران پیدا کرده و طبق شماره‌ای که روی شاسی ماشین درج شده، بنز او شش هزار و دویست و هفتاد و سومین بنز در مدل خودش است که از کارخانه بیرون آمده. او آنقدر به این بنز علاقه دارد و اطلاعاتش درباره آن کامل است که قبل از هر سوالی، خود شروع به توضیح دادن می‌کند:ماشین بنزی که من دارم یک مدل خاص است، قوی‌ترین و سریع‌ترین خودرو پنج صندلی چهاردر زمان خودش که از پورشه و مازاراتی تندتر می‌رفت، شیک و باکلاس است و تمام دنیا تعجب می‌کردند که کمپانی بنز توانست همچین ماشین عجیبی بسازد. از این ماشین شش هزار و پانصد و بیست و شش دستگاه ساخته شد که مال من شش هزار و دویست و هفتاد و سومین ماشین است. من با مهندس طراح این ماشین که ابتدا بدون اجازه هیات مدیره کمپانی این ماشین را ساخته بود، آشنا شدم و با او تماس داشتم، آقای «اریک واکسن برگر» الان حدود هفتاد سال دارد و به قول معروف از خودروسازهای دیوانه آلمان به حساب می‌آید.آقای واکسن برگر برای من تعریف کرد که در سال‌های 65 و 66 میلادی کارخانه بنز ماشین‌های شیک می‌ساخت با موتورهای 6 سیلندر که قدرت زیادی نداشتند و سریع نمی‌رفتند. همان زمان اپل یک ماشین با موتور 8 سیلندر جنرال‌موتورز ساخت، این اپل از بنزهای با کلاس سریع‌تر می‌رفت که واقعاً برای سازنده درجه یک خودرو در دنیا آبروریزی بود که یک اپل آمریکایی از بنز سریع‌تر می‌رفت.آقای واکسن برگر مهندسی تحقیقات و توسعه در کمپانی بنز را بر عهده داشت. آن موقع بنز به جز مدل شاسی 600 هیچ خودرو 8 سیلندر دیگری نداشت که آن هم فقط برای رهبران كشورهاي دنیا مثل مائو، تیتو، کاسترو و ... بود و تنها دو هزار و سیصد و هشتاد و یک دستگاه از آن تولید شد، اما ششصد دستگاه را بیشتر نتوانستند بفروشند و این ضرر بزرگی بود. یعنی تعداد خودرو 8 سیلندر بالا بود اما فروش کم بود. پس آقای واکسن برگر بدون اینکه به کسی بگوید تنها موتور 8 سیلندر را برداشت و روی شاسی مدل 108 (با کمک فنر فولادی) و بعد 109 (با کمک بادی هیدرولیک) گذاشت. این کار پنهانی مدتی ادامه داشت اما بالاخره کسی فهمید که کاری بدون اجازه هیات مدیره انجام می‌شود. عکس‌العملی که نشان دادند این بود که گفتند این موتورها را همین‌طور روی این مدل شاسی می‌گذاریم و تست می‌کنیم، اگر 50 دستگاه از آن فروخته شود خوب است. اینطور بود که در آخر رقمی که در بالا گفتم تولید شد، مثل اینکه بازار منتظر چنین تولیدی بود. البته ماشین با این قدرت در آمریکا موجود بود، اما در آلمان نه، به این دلیل که در فرهنگ آلمانی اگر کسی بخواهد باسرعت براند ماشین اسپرتی مانند پورشه می‌خرد و کسی که پول خرید بنز را داشته باشد یعنی می‌خواهد ماشین شیک سوار شود تند نمی‌رود. و این هم یک ماشین با ظاهر شیک اما کورسی بود. برای همین افرادی که می‌خواستند اولین سری‌های تولیدی این مدل را بخرند می‌توانستند با تیک زدن یکی از آپشن‌ها موقع خرید، بخواهند که آرم بنز روی صندوق عقب نباشد که همسایه‌ها و مردم در خیابان نفهمند کسی چنین ماشینی دارد و مالک ماشین خجالت نکشد.
    * گذشته از مسائل فنی مربوط به این بنز کمیاب، برای ما بگویید چند سال است که در ایران هستید؟
    الان دومین بار است که به ایران می‌آیم و دو سال است که اینجا زندگی می‌کنم.
    * دفعه قبل، یعنی اولین بار چه سالی در ایران بودید؟
    تابستان 1972 میلادی که می‌شود سال 1351 اینجا بودم. از زمانی که 9 سال داشتم به مدت نه سال، یعنی تا سن 18 سالگی در ایران زندگی کردم. پدرم به عنوان کشیش کلیسای پروتستان آلمانی در قلهک به ایران آمد. آن زمان من بچه بودم، در خیابان‌های دروس و قلهک می‌گشتم و فارسی هم همان جا یاد گرفتم. در سال 1981 میلادی، نهم تیر ماه به آلمان برگشتیم.
    * اینکه در کودکی هم اینجا زندگی کرده بودید باعث شد تصمیم بگیرید برای کارتان به ایران بیایید؟
    بله، اطلاع پیدا کردم که برای اتاق بازرگانی ایران و آلمان دنبال یک مدیرعامل می‌گردند که حقوقدان باشد، ایران را بشناسد، بهتر است که به زبان فارسی مسلط باشد و حاضر باشد با خانواده برای زندگی به ایران بیاید. خب خیلی‌ها به خاطر تصویر منفی که از ایران در غرب وجود داشت حاضر نمي‌شدند همراه خانواده برای زندگی به اینجا بیایند و مي‌ترسيدند. اما من نمی‌ترسيدم، به این دلیل که هنگام انقلاب و اوایل جنگ در ایران بودم و اینجا را مثل کشور خودم می‌بینم، تهران مثل شهر خودم است و به قول معروف «بچه تهرون» هستم. پس خودم را به سازمان اتاق‌های آلمان در برلین معرفی کردم و در ایران هم هیات مدیره اتاق من را قبول کردند و استخدام شدم. اواخر ماه دسامبر 2007 به ایران آمدم و از ژانویه 2008 هم مدیرعامل ‌‌اتاق هستم و تا پایان سال 2012 اینجا خواهم بود. البته یک بار هم سال 2002 با همسرم در نوروز با یک تور مسافرتی بعد از 21 سال به ایران آمدم که پنج سال بعداز آن این شانس برای من به وجود آمد که بتوانم این پست را دریافت. وقتی موضوع کار در ایران را برای همسرم گفتم فقط پنج ثانیه فکر کرد و موافقت کرد، چون او عاشق ایران و غذا و فرهنگ ایرانی بود.
    * آيا در خيابان‌هاي تهران راحت رانندگي مي كنيد؟
    اولین بار که با همسرم به ایران آمدیم، یکبار که در خیابان به سمت کاخ گلستان می‌رفتیم، او ترافیک خیابان را دید و به من گفت حالا می‌فهمم چرا رانندگی تو این‌طوری است، برای اینکه اینجا رانندگی یاد گرفتی. وقتی در سن نوجوانی و ابتدای جوانی در ایران بودم آن زمان موتورسواری می‌کردم در تپه‌های میرداماد، گیشا، کن، شهران، عباس‌آباد و خلاصه همه جای تهران رانندگی کردم. همه اینها قبل از این بود که اتوبان‌ها ساخته شوند. آن زمان معنی بزرگراه برای ما شریعتی، خیابان ولیعصر و بلوار آفریقا بود که الان خیابان‌های معمولی هستند.
    اوایل موتور سواری از سرگرمی‌های اصلی من بود، همسرم هم موتورسوار است و ما با هم در پیست موتورسواری آشنا شدیم و برای ماه عسل به «میلی میلیا»(1) در ایتالیا رفتیم، اما از وقتی که اولین فرزندمان متولد شد دیگر نتوانستیم به این تفریح بپردازیم.
    * این بنز کلاسیک قدیمی که الان دارید را از کجا پیدا کردید؟
    ما در آلمان یک بنز کلاسیک و دو موتور داشتیم که وقتی می‌خواستیم بیایم ایران آن‌ها را در گاراژ گذاشتیم، برای اینکه اگر می‌خواستیم آن‌ها را وارد ایران کنیم باید گمرک زیادی می‌دادیم. یک روز از سر چهارراه نیازمندی‌های یک روزنامه را نگاه می‌کردم که آگهی یک بنز 300 SCL 3/6 سال 1972 در حد صفر را دیدم! این ماشین در دنیا کمیاب است. در آلمان هم به خاطر آب و هوا مرطوب، ‌‌اتاق ماشین زود دچار پوسیدگی می‌شود. مشکل ماشین‌های عتیقه در آلمان همیشه ‌‌اتاق آن‌هاست، هر چقدر هم ماشین را رنگ بکنند باز دیواره‌های آن زنگ می‌زند. رفتم ماشین را دیدم، به نظر خوب می‌آمد اما از نظر فنی مطمئن نبودم در ایران کسی باشد که از آن سر در بیاورد. پس برای مکانیک خودم که در آلمان ماشینم را نگه می‌داشت بلیط گرفتم که بیاید اینجا و موتور ماشین را چک کند. او که سرطان داشت، در یک هفته زمانی که بین شیمی درمانی داشت آمد و ماشین را نگاه کرد و گفت مشکلی ندارد. من هم ماشین را خریدم و از داشتن این مدل بنز لذت می‌برم.
    * الان چه ماشینی سوار می‌شوید؟
    یک پاژن لندرور ایرانی دارم و یک تویوتا لندکروز.
    * ماشین را خودتان می‌رانید یا راننده دارید؟
    بعضی اوقات خودم می‌رانم اما برای کارهای اداری راننده دارم. همان اوایل که پاژن را خریده بودم یک تصادف کردم. تصادف این‌طور بود که یک نفر از سمت چپ می‌خواست بدون اینکه ترمز کند از چهارراه رد شود، راننده که یک پسر جوان بود با موبایل حرف می‌زد و بعداً فهمیدم که گواهینامه هم نداشت و با هم تصادف کردیم. هر ** که تصادف را دید گفت مقصر او است، اما او خودش رفت و پدر و برادرش آمدند و به پلیس گفتند برادری که گواهینامه داشت پشت فرمان بوده. شرایط بیمه اینجا برای یک خارجی خیلی عجیب است. در آلمان حق بیمه‌ای که هر ** پرداخت می‌کند هزار یورو است و اگر کسی خسارت ببیند 150 میلیون یورو از بیمه شخص ثالث دریافت می‌کند و این مبلغ خیلی زیادی است. اما اینجا فقط یک میلیون تومان را بیمه پرداخت می‌کند که مبلغ خیلی کمی است. فکر کنید من 300 هزار تومان می‌دهم که وقت خسارت یک میلیون تومان از بیمه دریافت کنم! خب من که ماشین 20 میلیونی سوار می‌شوم این مبلغ را خودم هم می‌توانم بدهم، پس کاربرد بیمه چه می‌شود؟
    * همسرتان در ایران هم موتورسواری می‌کنند یا در مسابقه موتور سواری شرکت کرده‌اند؟
    همسرم در ایران در مسابقه که تا به حال شرکت نکرده اما یک بار نزدیک قزوین سوار موتور شد و از یک مرکز کنترل پلیس هم رد شد و آن‌ها هم فهمیدند که یک خانم روی موتورسوار است و تعجب کردند، به خصوص که همسرم کلاه کاسکت هم سرش نگذاشته بود، اما چیزی نگفتند.
    این‌طور که من متوجه شدم خیلی از مسائل در ایران سنتی و عرفی است و در قانون نیامده. مثلاً اینکه خانم‌ها موتورسواری نمی‌کنند در قانون نیست اما خانمی را نمی‌بینیم که در خیابان با موتور باشد. من و همسرم در آلمان هم گواهینامه موتور داریم هم ماشین، وقتی می‌خواستیم گواهینامه‌مان را در ایران ترجمه کنیم به من هم گواهینامه ماشین دادند هم موتور، اما به همسرم فقط گواهینامه ماشین دادند.
    * در آلمان در مسابقات ریس یا رالی شرکت می‌کردید؟
    رالی شرکت کردم اما ریس نه. برای اینکه پولش را نداشتیم. برای اینکه ماشین در مسابقه صدمه زیادی می‌بیند، آدم باید حداقل سه ماشین داشته باشد تا بتواند استفاده کند.
    * در ایران چطور؟
    تقریباً دو ماه پیش در اتوبان شهید بابایی یک مسابقه ریس بود، تصمیم گرفتم در آن مسابقه با این بنز شرکت کنم، خب این یک ماشین قوی و خوب است، اما بعد فکر کردم حیف است اگر در مسابقه این ماشین صدمه ببیند، ممکن است کلاچش بشکند یا هر اتفاقی ممکن است بیفتد. دو روز بعد از آن هم قرار بود در یک مسابقه رالی شرکت کنم و به ماشین نیاز داشتم، پس تصمیم گرفتم همان‌طور که آمده‌ام، راحت با همین ماشین هم برگردم. به اضافه اینکه من دیگر پسر 16 ساله نیستم که هیجان زده بشوم و بخواهم همه چیز را امتحان کنم.
    * موضوع تیونینگ در ایران به خصوص در چند سال اخیر بسیار زیاد شده به حدی که گاهی خودرو تیون شده با اصل آن بسیار متفاوت است. در آلمان محبوبیت تیونینگ به چه شکل است؟
    اتفاقاً تیونینگ در آلمان طرفداران زیادی دارد و در سال نمایشگاه‌های ویژه برای تیونینگ برگزار می‌شود. اصلاً علاقه آلمانی‌ها به خودرو در دنیا معروف است. البته در دهه 70 خیلی پیش می‌آمد که مردم ماشین‌هایشان را خودشان غیر استاندارد تیون می‌کردند، اما طی 20 سال گذشته مردم آلمان پولدارتر از قبل شده‌اند و زیاد خرج ماشین‌هایشان می‌کنند و معمولا از شرکت‌های تیونینگ، پک تیونینگ خودرو را می‌خرند و ماشین‌هایشان را استاندارد تیون می‌کنند و برای معاینه فنی هم اگر مهندس‌ها ببینند قطعاتی که برای تیون خودرو استفاده شده مهر معتبر ندارد یا استاندارد نیست ماشین را جریمه می‌کنند و می‌خوابانند و بیمه هم این نوع جریمه را پوشش نمی‌دهد. البته وقتی کسی ماشینش را تیون کند، باید تمام تغییرات را به بیمه اعلام کند تا اگر در اثر سرعت بالا برای ماشین اتفاقی افتاد بیمه هزینه خسارت وارد شده را پرداخت کند. اما چیزی که من در ایران می‌بینم این است که مردم نمی‌توانند قطعات را با مارک‌های معروف دنیا استفاده کنند و این است که تیونینگ‌ها در ایران با وضعیت استاندارد فاصله زیادی دارد. مثلاً اینجا برای خواباندن ماشین به جای اینکه از فنر اسپرت استفاده کنند، فنرهای فابریک خود خودرو را کوتاه می‌کنند و فنر قابلیت خود را از دست می‌دهد. یا مثلاً وقتی موتور یک خودرو را تقویت می‌کنند ترمز مناسبی برایش نمی‌گذارند پس کنترل ماشین کار مشکلی می‌شود. ما در آلمان پنجاه و پنج میلیون دستگاه خودرو داریم، با این حال سال 2008 طبق آمار سازمان ملل 2300 نفر در تصادفات یک سال کشته شدند. سرعت رانندگی هم در آلمان زیاد است و کلاً آلمانی‌ها معروفند به اینکه با سرعت زیاد رانندگی می‌کنند. اما آنجا همه موتوری‌ها لباس مخصوص موتورسواری و کاسکت دارند و ترمز ماشین‌ها بسیار قوی و قابل اعتماد است و 99درصد خودروها از نظر فنی سالم هستند.
    * نظرتان درباره تفاوت هزینه جریمه‌های رانندگی در ایران و آلمان چیست؟
    حقیقتش را بخواهید من در ایران هنوز جریمه نشده‌ام و همیشه خلافی ماشینم صفر است. در اتوبان هم هیچ وقت با سرعت بیشتر از 120 کیلومتر نمی‌روم. البته یکبار در اتوبان نزدیک مشهد پلیس جلوی من را گرفت اما وقتی فهمید من آلمانی هستم گفت شما به سرعت رفتن معروف هستید و جریمه‌ام نکرد. یکبار هم اتفاقی مشابه همین در آمریکا برایم افتاد.
    به طور کلی فکر نمی کنم پرداخت جریمه رانندگی برای پول‌دارها چندان سخت باشد. اما در آلمان از پنج سال گذشته تا به حال هزینه جریمه‌ها بسیار بالا رفته. ما در آلمان یک سیستم شبیه خلافی داریم که به غیر از محاسبه جریمه‌ها امتیازهای مثبت و منفی راننده‌ها را هم اندازه می‌گیرد. اگر کسی 12 امتیاز منفی داشته باشد باید خود را به پلیس معرفی کند. مثلاً یکبار رد کردن چراغ قرمز 3 امتیاز منفی دارد و 250 یورو جریمه نقدی. اگر امتیازهای منفی از 15 بیشتر شود، گواهینامه باطل می‌شود و فرد باید تمام مراحل گرفتن گواهینامه را از اول طی کند.
    * وقتی وضعیت خودروها و خیابان‌ها را در دهه 50 ایران را با امروز مقایسه می کنید چه تغییراتی بیشتر توجه شما را جلب می کند؟
    من بعد از آن سال‌ها هم حالا که برگشتم در خیابان دروس زندگی می‌کنم. آنجا از نظر ترافیک و جمعیت با محله‌های دیگر تفاوت دارد. آن سال‌ها ما بچه‌ها می‌توانستیم در خیابان فوتبال بازی کنیم و دوچرخه سوار شویم، اما حالا در خیابان بچه‌ای نمی‌بینیم. دو طرف خیابان تبدیل شده به پارکینگ و همه جایش ماشین پارک شده. قبلاً تمام خانه‌های محله دروس ویلایی بودند و مردم ماشین‌ها را در حیاط خانه پارک می‌کردند، الان پر از آپارتمان‌هایی شده که معلوم نیست ساکن هر واحد چند ماشین داشته باشد و از این نظر چهره شهر خیلی تغيير كرده اما از این لحاظ که حالا مردم قوانین را بیشتر رعایت می‌کنند و کمربند ایمنی می‌بندند خیلی بهتر است.
    * فرقی بین رانندگی خانم‌ها و آقایان در ایران می‌بینید؟
    من فکر می‌کنم که تمام دنیا یکجور است. والدین باید به فرزندانشان رانندگی و دست فرمان خوب یاد بدهند و به آن‌ها اعتماد داشته باشند. اگر فرزند دختر ببیند برادرش حق دارد با ماشین پدر رانندگی کند اما او نمی‌تواند فکر می‌کند حق رانندگی بیشتر برای برادر است. از نظر بیولوژیکی فرقی بین دختر و پسر نیست که در رانندگی تاثیر بگذارد. هر ** اگر علاقه داشته باشد و استعدادش پرورش داده شود می‌تواند راننده خوبی شود.
    1- ميلي ميليا: در زبان ایتالیایی به معنای هزار مایل/ مسابقه اتومبیلرانی که از سال 1927 تا 1957 در ایتالیا برگزار می شد، به علت تصادف‌های خطرناک متوقف شد و از سال 1972 به بعد به شکل رالی با خودروهای عتیقه و کلاسیک برگزار می شود.

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

شرکت خودروسازي مزدا طي سه ماه يک ميليارد دلار زيان داد

گروه بین الملل :شرکت خودرو سازی مزدا موتور ژاپن اعلام کرد این شرکت در سه ماهه چهارم سال گذشته حدود یک میلیارد دلار ضرر کرده است .
    به گزارش خبرخودرو ، مزدا که پنجمین شرکت خودروسازی بزرگ ژاپن به شمار می رود میزان دقیق ضرر این شرکت را در سه ماهه منتهی به ماه دسامبر هفتاد و دو میلیارد و نهصد و هفتاد میلیون ین معادل نهصد و پنجاه و هشت میلیون دلار اعلام کرد که بسیار بیشتر از ضرر پیش بینی شده دو میلیارد و ششصد و هفتاد میلیون ینی مزدا برای این دوره است .
    فروش شرکت مزدا نیز در این مدت از پانصد و شصت میلیارد و دویست و چهل میلیون ین به چهارصد و پنجاه و نه میلیارد و صد و چهل میلیون ین کاهش یافت .

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

نقش موثر خودروسازان در کاهش مصرف بنزین در کشور

به گزارش خبرخودرو، در آستانه ورود به سال دوم اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها ، یکی از نکات مثبت اجرای این طرح را باید کاهش سرانه مصرف سوخت خودروهای کشور عنوان کرد به طوری که بر اساس آمار اعلام شده از سوی بسیاری از جایگاهها عرضه سوخت، هم اکنون میزان سوخت گیری خودروها کاهش یافته و همانند سالهای گذشته ،مراجعه کنندگان باک خودرویشان را پر نمی کنند که البته در این امر علاوه بر نقش صاحبان خودروها نسبت به مدیریت مصرف سوخت ،نقش خودروسازان را نیز در افزایش تولید خودروهای کم مصرف و کاستن از تولید پرمصرف‌ها را نمی توان نادیده گرفت.
    عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره نقش موثر خودروسازان در کاهش مصرف سوخت در کشور گفت : همزمان با اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها ، مقرر گردید تا شرکتهای خودروساز داخلی تولید خودروهای کم مصرف را در اولویت کاری خود قرار دهند.
    غلامعلی میگلی نژاد در گفتگو با خبرنگار خبرخودرو،افزود : اصلاح در موتور خودروها و استفاده از موتورهای کم مصرف از اقداماتی است که پس از هدمند سازی یارانه ها می بایستی توسط خودروسازان انجام می گرفت اینکه تا چه اندازه خودروسازان در این راستا عملکرد موفقی را داشته اند جای تامل و بررسی دارد.
    وی تصریح کرد : تلاش بر تولید خودروهای کم مصرف در راستای حذف یارانه انرژی از تعهداتی بود که خودروسازان اعلام نمودند.
    نماینده بوشهر و گناوه در ادامه تولید خودروهای کم مصرف را همزمان با حذف یارانه انرژی ،جهت مدیریت و کاهش مصرف سوخت در کشور لازم و ضروری دانست و گفت: تولید خودروهای کم مصرف توسط خودروسازان صد در صد در کاهش مصرف سوخت در کشور موثر بوده و البته با جهت اهمیت استفاده از این نوع خودروها در شرایط حاضر ، تولید خودروهایی با موتور کم مصرف باید شتاب بیشتری تولید گردد.
    میگلی نژاد افزود: تاکنون خودروسازان باید به تعهداتشان بر اساس قانون هدمندسازی یارانه ها عمل نموده باشند چرا که کاهش مصرف سوخت خودروها علاوه بر اینکه منافع مشتریان را به دنبال دارد به نفع اقتصاد کشور نیز خواهد بود.

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

تامین جهادگرانه قطعات برای خودروسازان با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها

به گزارش خبر خودرو، عضو انجمن قطعه سازان با بیان این مطلب که قطعه سازان فداکارانه قطعات مورد نیاز خودروسازان را تامین می کنند گفت: با اجرای طرح هدفمندی یارانه ها صنعت قطعه سازی در تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری خود هیچگونه تغییری نداده است و با تجهیزات فرسوده به تولید می پردازد.
    رضایی در ادامه گفتگو با خبرنگار خبر خودرو گفت: در این میان قیمت های قراردادبا خودروسازان یا ثابت بوده است و یا با زیان همراه بوده است واز طرفی نیز منابع مالی قطعه سازان که از طریق بانکها تامین می شده است هم اکنون با اقدامات سختگیرانه بانکها مواجه شده است و اجرای طرح هدفمندی یارانه ها نیز بر این مشکلات افزوده و با اجرای مرحله دوم این طرح هزینه ها تقریباً دوبرابرخواهد شد.
    وی افزود: به همین منظوربدنه صنعت قطعه سازی با یک عدم نقدینگی مواجه شده است که حتی برای امور روزمره خود با مشکلات بسیاری مواجه هستند وبا این وضعیت هیچ گونه اقدامی در جهت ارتقا خطوط و تولید انجام نشده است.
    وی تصریح کرد: در مدت اجرای طرح هدفمندی یارانه ها بسیاری از اقدامات از قبیل شرکت در نمایشگاههای بین المللی و تحقیق و توسعه به دلیل افزایش هزینه ها تعطیل شده است ودر این میان قطعه سازان تا آخرین حد توان و بصورت جهاد گرانه تلاش کرده اند و تا امروز توانسته اند بسیاری از قطعات خودروسازان را تامین کنند منتهی هنوز قولهای مسئولین برای پرداخت یارانه به این صنعت محقق نشده است.
    وی با بیان این مطلب که با اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها مشکلات افزوده خواهد شد گفت: قطعه سازان در حال حاضر بصورت جهادی به تلاش خود برای تحویل قطعه به خودروسازان ادامه می دهند و در این راه با مشکلات بسیاری دست به گریبان هستند ولی در هر صورت از کیفیت نکاسته و نیاز خودروسازان را تامین می کنند.

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

ضرورت انجام مطالعات مربوط به تحقیق و توسعه در صنعت خودروسازی

روند مطلوب روی آوری خودروهای کشور به استفاده از سوخت پاک
    به گزارش خبر خودرو،معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت و کارشناس صنعت خودرو با بیان اینکه وجود تحریم ها و ایجاد نوسانات در نرخ ارز اثرات مختلفی را در کوتاه مدت و بلند مدت بر صنعت خوروسازی کشور خواهد داشت، گفت: تحریم های اعمال شده بر کشور از سویی می تواند مفید و از سوی دیگر می تواند صنعت خودروسازی کشور را به دلیل عدم امکان واردات قطعات از سایر کشورها با معضل روبرو نماید.

دکتر امیر حسن کاکایی در ادامه گفتگو با خبرنگار خبر خودرو ضمن بیان مطلب فوق افزود: تحریم ها می تواند سبب شود تا صنعت خودروسازی کشور با اکتفا بر دانش بومی و پتانسیل های موجود در کشور به مرز خود کفایی برسد.
    وی ضمن اشاره به پتانسیل و ظرفیت فراوان کشور در راستای ایجاد یک صنعت خودروسازی پیشرفته و خودکفا ، اظهار داشت: با توجه به اینکه مبنای توسعه صنعت خودروسازی در کشور اجرای آیین نامه های عنوان شده در سند استراتژی صنعت خودرو می باشد،می توان گفت دستیابی به صنعتی پیشرفته در عرصه خودرو وابستگی چندانی به تحریم های اعمال شده ندارد بلکه تحقق آن نیازمند یک مدیریت قوی با فناوری های اجرایی پیشرفته است.
    وی متذکر شد: پیش از این ها بر همگان ثابت شده بود که اعمال تحریم ها بر کشور نه تنها نتوانسته صنعت خوروسازی را با معضل روبرو نماید ،بلکه آن به عنوان عاملی در راستای پیشرفت این صنعت و شکوفا و تبدیل به بالفعل شدن پتانسیل های موجود در این صنعت گردیده است.
    این کارشناس صنعت خودرو در ادامه سخنان خود بر عدم بروز سوء استفاده در فعالان صنعت خودرو از موضوع تحریم ها تاکید کرد و گفت:لازم است که فعالان این عرصه بر این امر توجه داشته باشند که نباید تحریم های اعمال شده بر کشور موجب شود که محصولاتی بی کیفیت و با قیمتی بالا در اختیار متقاضیان خودرو قرار گیرد.
    نکته مهمی که کاکایی در ادامه بر ضرورت آن تاکید نمود، این است که لازم است تا بر امر تحقیق و توسعه در حوزه صنعت خودروسازی کشور توجه جدی شود چرا که انجام اینگونه تحقیقات در عرصه خودروسازی نیازمند صرف هزینه های هنگفت نمی باشد به طوریکه میتوان گفت انجام تحقیقات لازم در این زمینه در مجموع نیازمند سرمایه گذاری یک میلیارد تومانی می باشد.
    وی بر میزان هزینه های انجام مطالعات مربوط به تحقیق و توسعه در سایر کشورهای دارای صنعت خودروسازی اشاره کرد و اذعان داشت: هم اکنون به دلیل ورود کشور چین در عرصه خودروسازی و نیز به علت بهینه شدن روش های طراحی خودرو در بسیاری از کشورهای جهان ، هزینه های مربوط به تحقیق و توسعه به میزان قابل توجهی کاهش یافته است.
    به گفته این کارشناس صنعت خودرو ، علیرغم صرف هزینه های بالایی جهت انجام مطالعات مربوط به تحقیق و توسعه در کشور ما متاسفانه تاکنون ،نتیجه مطلوبی از این امر حاصل نشده و علت آن تنها می تواند عدم مدیریت مناسب در این عرصه باشد.
    کاکایی در پایان بر روند مطلوب روی آوری خودروهای کشور به استفاده از سوخت پاک اشاره و خاطرنشان کرد: هم اکنون هیچگونه نگرانی در خصوص تولید خودروهایی که قابلیت استفاده از سوخت پاک را دارند احساس نمی شود و در حال حاضر تنها مسئله نگران کننده،امکان تولید سوخت پاک در کشور است.

تشکر ها
    5,062
    28,829 سپاس از8,304 پست

فهرست ایمن ترین خودروهای سال اعلام شد
    Friday, February 03, 2012

گروه بین الملل Euro NCAP : اعلام کرد که تصمیم دارد در راستای وضع استاندارد های ایمنی سختگیرانه برای خودروها ، حداقل امتیاز ایمنی را از 40% به 60% افزایش دهد.

به گزارش خبر خودرو، موسسه Euro NCAP همه ساله به ارزیابی دقیق و مستقل ایمنی خودروهای تولیدی مشهورترین برندها در بازار اروپایی می پردازد.

این موسسه فهرستی 53 عددی از خودروهای مورد آزمایش در سال 2011 تهیه کرده در این فهرست تنها بازده خودرو موفق به کسب امتیاز چهار ستاره شده اند. همچنین بدترین نتایج متعلق به خودروی داچیا داستر با 3 ستاره می باشد.

پنج خودروی رتبه اول در هر بخش عبارتند از :

1- بخش خودروهای شاسی بلند کوچک 4*4 : آئودی Q3

2- بخش خودروهای فوق کوچک: شورولت آوئو

3- بخش خودروهای خانوادگی کوچک: فورد فوکس

4- بخش خودروهای MPV کوچک : مرسدس کلاس آبی

5- بخش خودروهای خانوادگی بزرگ: ولوو V60

شورولت مالیبو، مرسدس کلاس ام، تویوتا پاریس، لکسوس CT200h، اوپل زخیرا، هیوندای ix20، ب ام و x1 و فورد رنجر ( تنها پیکاپ این فهرست) جزء دیگر خودروهای برتر مورد آزمایش Euro NCAP در سال 2011 بوده اند.

همچنین در بخش خودروهای الکتریکی که این روزها بر تعداد آن ها در جاده های اروپا افزوده می شود نیز تحقیقاتی صورت گرفته است.

در این بین خودروی نیسان لیف به دلیل ایمنی بالای باتری در حین تصادف به عنوان ایمن ترین خودروی الکتریکی سال 2011 بازار اروپا انتخاب شده .

صفحه 165 از 313 نخستنخست ... 65115145155156157158159160161162163164165166167168169170171172173174175185215265 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع