سلام دوست عزیز شما وال یه بار bsi رو دانلود کنید و بعد پیکر بندی انجام بدین و در ضمن برای این کار باید عیب یاب و برنامه دانلود و پیکر بندی 206 رو داشته باشید وگرنه نمیتونید کاری با این دستگاهی که شما دارید انجام بدین
سلام دوست عزیز شما وال یه بار bsi رو دانلود کنید و بعد پیکر بندی انجام بدین و در ضمن برای این کار باید عیب یاب و برنامه دانلود و پیکر بندی 206 رو داشته باشید وگرنه نمیتونید کاری با این دستگاهی که شما دارید انجام بدین
هر عمل بزرگــــــــ...
از فکر بزرگــــــــــ...
سرچشمه میگیره...
و...
کارهای بزرگــــــــــ...
مناسبــــــ...
مردانی استـــــــــ...
که افکار بزرگــــــ دارند....
m.jamali (6th October 2014),reza batri (4th October 2014)
درود
اگه خودرو دزدگیر داره یا از چراغ سقفی های ال ای دی استفاده شده سیم انشعاب دزدگیر از ستون کنار راننده از سیم آبی رنگ قطع کنید بی اس آی هم با جفت دسته ها ریست کنید مشکل حل میشه متاسفانه اکثر نصاب ها از تحریک + مثبت در ها واسه دزدگیر استفاده میکنن ورژن بی اس آی شما هم با توجه به مدل 90 بودن ورژن 45 ه که در صورت کوچکترین اتصالی و یا تغییراتی خروجی مورد نظر رو کاملا قطع میکنه احتیاجی هم به دانلود و پیکر بندی نیست یه ریست دستی میکنید که در صورت اوکی بودن بوق اصلی خودرو به مدت 3 ثانیه فعال شده و ریست کاملا با موفقیت انجام شده .
DAVOOD1413 (1st January 2016),rezasisi (5th November 2014)
باسلام . برای روشن شدن مجدد چراغ سقفی 206 با دربها داخل ماشین بنشینید ودربها بسته باشد ماشین را روشن وخاموش کنید بعد درب سمت راننده رو باز بگذارید و سویچ راباز بسته کنید و همزمان سته راهنما و برف پاکن رو بسمت بالا بکشید ونگر دارید تا ماشین بوق بزند بعدازبوق زدی چراغ سقف روشن میشود.
qqaa (26th December 2014),sajadnasirpor (27th December 2014),TuneUp_Vahab (22nd October 2022),فتوحی (26th December 2014)
دمتون گرم خدایی کارتون درسته چراغ سقفی ماشین من روی حالت در روشن نمیشد فقط روی داعم روشن میشد، یک ریست دسته برف پاکن و راهنما کردم تک بوق زد و درست شد، کارتون حرف نداره،
راستی برای دوستانی که میخوان بدونن میگم مدل ماشین من 90 هست 206sdv8 فدای همتون
منم این مشکل را داشتم سرچ زدم با این فروم اشنا شدم
واقعا دستتون درد نکنه عضو شدک که تشکر کنم
ممنون
TuneUp_Vahab (22nd October 2022)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)