لامپ تست جهت عیب یابی خودرو
بیشتر انسانها زمانی نا امید میشوند که چیزی به موفقیت آنها باقی نمانده
life24 (10th August 2015)
TuneUp_Vahab (10th August 2015)
ببخشید چرا نمایندگی ها انجام نمیدهند؟
آیا امکان درست شدن، بعد از ریست هست؟
جسارتا ریست رو چطور انجام میدهند؟ با همان نرم افزار دیاگ ریست و دانلود میکنند؟
اخه مشخص نیست این تنظیم موتور ی واقعا فایل ای سی یو مدل ماشین رو داشته باشه.
یک دفعه یک چیز دیگری میریزه داخلش. من از کجا بفهمم؟
TuneUp_Vahab (10th August 2015)
یک سوال:
کار رله سه قلو چیست؟
آیا اینکه فن روشن بشه دیگه خاموش نمیشه و اگر دکمه کولر رو خاموش/روشن کنیم،فن خاموش میشه، ممکن هست از رله سه قلو باشد؟ چطور میشه مطمئن شد؟!
آیا ربطی به هم دارد؟
سلام
دوست محترم روی کند می باشد.
روشن شود دیگر خاموش نمی شود. فقط بار اول در استارت اولیه صبح خوب خاموش میشود و به موقع ..
اگر زیاد کار کنه و یکبار دکمه خاموش و روشن کولر رو بزنم میبینم فن کند هم خاموش شده و صبر میکنه تا دما بره بالا و فن کند روشن بشه که اگر روشن شد دیگر خاموش نمیشود!
راستش در قسمت رله دو قلو فن...مخزن رو باز کردم..وقتی فن زیاد کار میکنه یکمی اونجا سیم هست. فشار دادم و باهاشون ور میرم. میبینم خاموش میشه فن!
سوکت خیلی سفت هست و باز کردم و تمیز کردم اما اثری نکرد. نمیدانتم شاید انجا قطعی وجود دارد
TuneUp_Vahab (11th August 2015)
ببخشید منظور از ایسیو تستی عیب را محدود کنیم چیست؟
اخه مدل 91 هست ماشین. بعید میدانم ECU خراب باشد.
مخصوصا اینکه دکمه کولر رو on/off میزنم ، فن خاموش میشه و صبر میکنه تا دما بره بالا و مجدد فن بزنه
راستش من نقشه برق زیمنس رو بلد نیستم که بفهمم ایا این رله کولر ربطی به این قضیه دارد؟!
والال این رله سه قلو که میفرمائید من دیدم زیر شیشه شو ی هست و رله دو قلو کنار مخزن اب
که رله دو قلو نو شده و سه قلو دست نزدم
آخه چرا باید از رله سه قلو باشه؟ وقتی کولر خاموش هست ، رله سه قلو که دستور خاموش شدن فن کند را نمیدهد. درسته؟
فتوحی (11th August 2015)
چون خاموش و روشن شدن کلید کولر، مشکل حل میشه من احتمال میدم، یکی از سوکت ها ، خوب اتصال برقرار نمیکنه و چون وقتی کولر میزنم جریان زیادی وارد میشه و برداشته میشه از ماشین، میتونه فن رو خاموش کنه
راستی یک چیزی
سمت قمقمه که رله فن ها هست. یک سوکت هست که خیلی سفت هست. من وقتی فن خاموش نشد با سیم های اون ور که بازی میکنم .. فن خاموش میشه
هر چند اون ها رو باز کرده و تمیز هم کردم..
از اونها میتونه باشه؟ مصخصوا اون سوکتی که سیم قرمز و سفید داره و به سمت موتور فن میره خیلی سفت هست وقتی جا میزنم به مکافات باز میشه
فتوحی (11th August 2015)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)