سلام و خسته نباشيدطریقه الحاق عکسها - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
دوست لفا جهت الصاق عكس لينك زير را مطالعه نماييد
سلام و خسته نباشيدطریقه الحاق عکسها - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
دوست لفا جهت الصاق عكس لينك زير را مطالعه نماييد
دوست عزیز سلام
در هربخش تایپیکی برای درخواست نقشه وجود دارد
لطفا در ایجاد پست دقت بیشتری نمایید
منتظر اقدامات جناب آریا نیز باشید
تاپیک مخصوص درخواست نقشه و مانوئل سرویس ال سی دی های متفرقه
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
ARIYA (29th August 2012),ASHKAN-NO (28th August 2012),IRANIA (30th November 2012),علی ا (29th August 2012),علیزاده علی (28th August 2012)
درود
این دو نقشه را دانلود و با دستگاه خود مقایسه کنید . متاسفانه نقشه درخواستی شما در نت وجود ندارد
نقشه و سرویس مانوئل ال سی دی SHIVAKI مدلهای STV-FL2660E - STV-FL3260E - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
نقشه و سرویس مانوئل ال سی دی SHIVAKI مدل STV-20L02 - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
.
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
IRANIA (30th November 2012),savalan (30th November 2012),شهریار (29th August 2012),علی ا (29th August 2012),علیزاده علی (29th August 2012)
با درود
نقشه پاور xvision lc-32imf4 را شدیدا نیاز دارم
شماره شاسی پاورa1t6l32pn33 میباشد
با تشکر
[SIGPIC][/SIGPIC]
با هيچكــــس بر سر آيين و باوری كه دارد نمی جنگم . . . چرا كه خـــدای هر كس همانيست كه خـــرد او می گويد .
(بزرگ مرد ایران کوروش)
درود
این نقشه را با مدل خود مقایسه کنید . البته نقشه کامل نیست و فقط بعضی قسمتها مشخص شده است
مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک - نمایش پست تنها - تاپیک نقشه و سرویس مانوئل LCD ایکس ویژن ==== X.VISION LCD TV SERVICE MANUAL
.
.
جاوید ایران زمین
زنده باد آزادی
با عرض سلام وخسته نباشید
لطفا نقشه ال سی دی general kore مدل LCD-4259را لطف کنید.
با تشکر
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=navy]از خدا خواستم دردهایم را برطرف کند[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=#000080]خدا گفت نه این کار من نیست بلکه کارخودت است که دردهایت را رها کنی.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
با سلام و تشکر
عکسهایی از مین برد و تغذیه خدمت شما
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=navy]از خدا خواستم دردهایم را برطرف کند[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=6][COLOR=#000080]خدا گفت نه این کار من نیست بلکه کارخودت است که دردهایت را رها کنی.[/COLOR][/SIZE][/FONT]
شهریار (1st December 2012)
سلام به ارباباندرصورت امکان نقشه سرویس منوال LCD-ACER=AT3201W را در سایت قرار دهند بسیار سپاسگزار خواهم شد مخصوصا برد TFTقطعه SMD AKNE16==Q300 سوخته که نمیتوانم مشخصات انرا پیدا کنم
جناب شعبانیان سلام
نقشه فوق در سایت قرار گرفت
نقشه و مانوئل سرویس ACER مدل AT3201W - مجمع و انجمن تعمیرکاران و متخصصین الکترونیک
در کـارگـه کـوزه گـری بــودم دوش
دیـدم دو هزار کـوزه گـويا و خـموشهــر يک به زبان حــال با مـن گفتندکو کوزه گر و کوزه خر و کوزه فروش
شعبانیان (5th January 2013)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)