دوستان گرامی دقت وتوجه کنید واین را بدانیم همانطور که دیگرا نوقت گذاشتند وراهنمایی کردند منتظر جواب راهنماییهایشان نیز هستند شما چطور عیب را خوب توضیح می دهید ولی وقتی مشکل حل شد دیگر حاضر به نوشتن چند کلمه که چگونه حل شده نیستید و از مدیر محترم خواهشمند است دراین موارد تدابیری اندیشیده شود تا این گونه افراد مصرف کننده خالی نباشند ونسبت به زحمات دیگران بی تفاوتسلام
بارها در اينمورد از كاربرانيكه بي تفاوت هستند تذكر(پ خ)داده شده.
مطمئن باشيد ما اين موارد را در نظر داريم.
aminforozandeh (6th May 2014),bijanmoradi (5th February 2014),m.aminifar (2nd September 2012),rasty (2nd September 2012),sajadnasirpor (2nd September 2012),سنم (5th March 2013)
حالا که صاحب اصلیش جواب نداد پس گوش کنید من میگم شاید مشکل شما هم باشه
دقت کنید که در تعویض پشت آمپر یا همون کیلومتر ماشین با درجه بنزین داخل باک باید هماهنگی وجود داشته باشه یعنی درجه بنزین داخل باک برای کیلومتر های دیجیتال یا همون پراید های 131 جدید با درجه بنزین کیلومتر های آنا لوگ یا همون عقربه ای ها تفاوت وجود داره اگه این دو با هم همخوانی نداشته باشن تو نمایش دچار مشکل میشین یا آمپر بنزین رو زیادی نشون میده یا کم نشون میده پس دقت کنید من بعد از تعویض کیلومتر آنالوگ به دیجیتال بنزینم با اینکه باک خالی بود کمتر از نصف پایین نمیومد درجه رو عوض کردم یعنی درجه بنزین 131 انداختم حل شده ولی با چه مصیبتی چون اهرم شناوراشون هم مثل هم نیست باید تو سیمش یا همون اهرم تغییرات بدین ولی با احتیاط چون به دلیل خشک بودن جنسش احتمال شکستن وجود داره و.....
دیگه حوصله ندارم
aa6649 (13th June 2015),ava4429 (9th April 2013),eaelectro (25th March 2018),fazan (25th November 2013),sajadnasirpor (8th April 2013)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)