[CENTER][SIZE=6][B][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][SIZE=5][COLOR=Green]خدا در بیابانهای خالی از انسان نیست ، خدا در بتکده و مسجد نیست ، خدا در دستی ست که به یاری میگیری ،در قلبی ست که شاد میکنی ، در لبخندی ست که به لب می نشانی ...[/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]
[/COLOR][/B][/SIZE][/CENTER]
ARIYA (28th October 2010),Meisam-Alishahi (27th October 2010)
هوالعلیم
با سلام ، اگر منظورتان از آپدیت همانrepair است بله مشکلتان رفع میشود اما ویروس همچنان باقی می ماند و قبل از انجام هرکاری به محض بالا آمدن ویندوز آنتی ویروس را نصب کنید و آپدیت آن را هم نصب و آنتی ویروس را به روز نمایید و سیستم را اسکن کامل نمایید ، مجددا متذکر میشوم داخل هیچ کدام از پارتیشنها تا قبل از نصب کامل آنتی ویروس نشوید و حتی داخل MY COMPUTER هم نروید تا سیستم را فول اسکن کنید .
موفق باشید
ویرایش توسط Meisam-Alishahi : 27th October 2010 در ساعت 12:58
خانه سخت افزار نكا
اولين و مجهزترين كلينيك تعميرات فوق تخصصي سخت افزار در استان مازندران
WWW.NHH.IR
سالهاست که شیطان فریاد میزند , آدم پیدا کنید تا سجده کنم !!!
ahmad66i (28th October 2010),ARIYA (28th October 2010),KIAN FAR (28th October 2010),kiani (27th October 2010),pal-electronic (28th October 2010)
[/COLOR][SIZE=5][COLOR=Green]خدا در بیابانهای خالی از انسان نیست ، خدا در بتکده و مسجد نیست ، خدا در دستی ست که به یاری میگیری ،در قلبی ست که شاد میکنی ، در لبخندی ست که به لب می نشانی ...[/COLOR][/SIZE][COLOR=DarkRed]
ARIYA (29th October 2010),Meisam-Alishahi (28th October 2010),pal-electronic (28th October 2010)
هوالعلیم
با سلام ، خیر مشکل شما با آپدیت ویندوز رفع نمیشود چون آپدیت پچ سیستم عامل شما را به روز میکند و آخرین تغییرات در سیستم امنیتی FIREWALL را اعمال میکند و بخش های دیگر را به روز میکند اما مشکل نقص فایل توسط ویروس را برطرف نمیکند در ضمن شما سیستم تان همچنان ویروسی میباشد همان راهکار های قبلی برای شما مناسب تر است.
موفق باشید
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
ahmad66i (28th October 2010),ARIYA (29th October 2010),KIAN FAR (28th October 2010),pal-electronic (28th October 2010)
به نام خداوند باران ، خداوند بخشنده ی مهربان
سلام اقای عالیشاهی.
میدونم خیلی دارم اذیتت میکنم . تصمیم گرفتم .یندوز رو رپییر کنم بفرمایین :
برای اینکار چه اقداماتی رو باید انجام بدم مرحله به مرحله . ممنون
قال علی (ع) : هر چیز زکاتی دارد و زکات علم آموختن آن به دیگران است.
ARIYA (29th October 2010),KIAN FAR (28th October 2010),Meisam-Alishahi (31st October 2010)
به نام خداوند باران ، خداوند بخشنده ی مهربان
سلام اقای عالیشاهی.
میدونم خیلی دارم اذیتت میکنم . تصمیم گرفتم ویندوز رو repair کنم بفرمایین که برای اینکار چه اقداماتی رو باید انجام بدم مرحله به مرحله . ممنون
تنها كساني كه براي دعاي باران چتر با خود ميبرند به كارشان ايمان دارند
ویرایش توسط ahmad66i : 31st October 2010 در ساعت 01:41
ARIYA (1st November 2010),Meisam-Alishahi (31st October 2010)
خانه سخت افزار نكا
WWW.NHH.IR
سلام خدمت عزیزان خسته نباشید.
میخواهم ویندوز سونم رو تعویض کنم برای این کار باید از درایوهام بک آپ بگیرم چون موقع نصب پارتیشن ها فرمت میشود. منم حجم اطلاعاتم خیلی بالاست چیزی حدود 110 گیگ . دوستان چه روشی رو به غیر از رایت یا ایجاد فایلّ بک آپ روی dvd معرفی میکنند. با تشکر
صدها فرشته به آن دست بوسه زنند، کزکار خلق یک گره بسته واکند
ویرایش توسط ahmad66i : 6th November 2010 در ساعت 03:23
- می نویسم تا همه بخوانند.
- شاید کسی چیزی یاد بگیرد و استادی اشتباه مرا بگیرد.
- تا هم من پیشرفت کنم و هم آنان که در جستجوی یادگیری هستند.
- می نویسم برای آنانکه می خواهند آغاز کنند ولی دنبال راهی برای شروع هستند .....
میگن دکمه تشکر خرابه امتحان کن ببین راست میگن!!!
ARIYA (6th November 2010)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)